Şimdi Ara

Yeni E'yi E yapan donanımların ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknolojisiyle ön plana çıkan, resmen kendi kendine giden, designo iç mekanıyla çok beğenilen, kocaman dijital ekranlarıyla dikkat çeken e serisini e serisi yapan donanımlar ne kadar acaba ?

E serisinin o her zaman paylaşılan beyaz kahve iç mekan ve kaplamaları, yine iç mekanın olmazsa olmazı dijital ekranları, standart süspansiyonun yetersizliğini giderecek mercedes konforu sağlayacak havalı süspansiyonu, her zaman ön plana çıkan asistan sistemleri ve led farlarının opsiyon miktarı 100 bin lirayı geçiyor...

Designo iç mekan konsepti (hafızalı koltukla) 45 bin tl
    Designo çizgili iç mekan kaplamaları - 7 bin lira
    Dijital gösterge panelleri içeren comand sistemi - 17 bin tl
    Led farlar - 8 bin tl
    Havalı süspansiyon sistemi - 14 bin tl
    Sürüş yardım paketi - 17 bin tl

Bunlar e'yi e yapan donanımlar, bir de standart alınan amg paket, sunroof, park sistemleri, müzik sistemleri gibi donanımlar da 50 bin tl üzerinde tutuyor zaten

Edit: öteki donanımlara da bakalım

Amg paket - 11 bin tl (avantgarde üzerine)

Premium paket - 26 bin tl (koltuk hafıza, 360 kamera sistemi ,güneşlikler, elektrikli perdeler, otomatik bagaj kapağı, soft close kapılar, park paketi, güneş koruma paketi vs)

Keyless go - 5 bin tl

20" amg jantlar - 6500 tl

Panaromik sunroof - 4600 tl

Üç bölgeli klima - 6 bin tl

Isıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar - 5300 tl

Kablosuz şarj - 1100 tl

Burnmaster ses sistemi - 6 bin tl

Head up display - 7 bin tl

291 bin tl başlangıç fiyatı olan araç, sınıfının gerektirdiği donanımlarla ve e'yi e yapan donanımlarla 475 bin tl fiyata sahip oluyor, bu araç beyaz opaktır bu arada
    Designo beyaz metalik renk (10 bin tl) arka koltuklar için olan donanımlar (ısıtma, arka hava yastıkları eğlence sistemleri) yada burnmaster high end müzik sistemi (35 bin tl) gibi gerçekten full bir araç isterseniz fiyat 550 bin tl civarına geliyor.

Alarm - 3200 tl

Designo elmas beyazı -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverusta -- 16 Ekim 2016; 11:46:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim evin iç mekanını toplasan 45 bin tl etmez

Tabi bizde hafızalı koltuk yok

• quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

Bizim evin iç mekanını toplasan 45 bin tl etmez

Tabi bizde hafızalı koltuk yok

Koltuğu sen hafızaya alıyorsun evde

• Bundarı E serisine ekletecegine baz model S serisi al onda bu donanımlar standart(!)

• Özellikle premium araçlarda çok artabiliyor bu opsiyonlar.
    Yeni megane sedan in opsiyonlu halinin fiyatı 115.000 tl
    En boşu 59500 tl iken ikiye katlamis fiyatı. Oran olarak bakarsak Mercedes makul fiyata veriyor

• mr.big kullanıcısına yanıt
    Megane premium mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e yi e yapan internet büyük nimet kullanmayı bilene beyin bedava

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlardan sadece command, sürüş yardım paketi ve led farları almak kafii, diğerlerine gerek yok.

• Aracı kullandım, aslında o donanımların çoğuna gerek yok özellikle designo ya.Asistanlar ise tam bir saçmalık.Hangi S serisini gördüysem (yani bırak e yi) asistanlar kapalı geziyorlar.Fuzuli donanımlar çoğu zaman kullanılmıyorlar.

E serisine alınması gereken tek hayati opsiyon Airmatic.Gerçekten en gerekli donanım bu.Bir de Command alınır olur biter.Designo falan 10 numara olsa da gereksiz.

Airsiz olanın konforu beni hiç tatmin etmedi, tatmin etmediden kastım E standartlarına göre, yoksa araç iyi ancak Airmatic şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Bundarı E serisine ekletecegine baz model S serisi al onda bu donanımlar standart(!)

yok dostum yaw s serisi 500 den başlamıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Aracı kullandım, aslında o donanımların çoğuna gerek yok özellikle designo ya.Asistanlar ise tam bir saçmalık.Hangi S serisini gördüysem (yani bırak e yi) asistanlar kapalı geziyorlar.Fuzuli donanımlar çoğu zaman kullanılmıyorlar.

E serisine alınması gereken tek hayati opsiyon Airmatic.Gerçekten en gerekli donanım bu.Bir de Command alınır olur biter.Designo falan 10 numara olsa da gereksiz.

Airsiz olanın konforu beni hiç tatmin etmedi, tatmin etmediden kastım E standartlarına göre, yoksa araç iyi ancak Airmatic şart.

Asistan mı o da ne
    Tanıdığın ultra lüks, uçuyo, uzay mekiği diye hava attığı c200d ye bindim sunroofu açtım oha o açılıyormuydu dedi ben iptal oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 15 Ekim 2016; 21:08:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadly34

Megane premium mu

Biliyorum, olaya biraz renk katıyorum

Dediğiniz fiyat dizel otm.
    dizel motor ve edc opsiyon mu

• quote:

Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros

Dediğiniz fiyat dizel otm.
    dizel motor ve edc opsiyon mu

Nikin güzelmiş.

Edc opsiyon yazdığımı hatırlamıyorum. Ama biraz açayım. Hayalet gösterge, cam tavan, navigasyonlu büyük ekran, geri görüş kamerası gibi opsiyonları var. Araç Ankara cihan Renault da. İncelemek istersen üst katta.

Yok hocam oyle demek istemedim opsiyonsuz fiyata benzinli manuel baz modelin fiyatini vermissiniz opsiyonluya dizel otm olaninkini vermissiniz.
    Eğer opsiyonlarin ne kadar oldugunu anlamak icin ayni motor sanziman araclarin bosunu ve dolusunu kiyaslamak gerekir

• quote:

quote:

Aracı kullandım, aslında o donanımların çoğuna gerek yok özellikle designo ya.Asistanlar ise tam bir saçmalık.Hangi S serisini gördüysem (yani bırak e yi) asistanlar kapalı geziyorlar.Fuzuli donanımlar çoğu zaman kullanılmıyorlar.

Asistan mı o da ne
    Tanıdığın ultra lüks, uçuyo, uzay mekiği diye hava attığı c200d ye bindim sunroofu açtım oha o açılıyormuydu dedi ben iptal oldum

Aynısı başıma gelmese inanmazdım hocam +1

• Şu opsiyon fiyatlarını görünce dedim ki millet 3-5 bin tl verip siyah-beyaz harici premium araç almıyor da bunları mı alacak! Bence ilk önce alınması gereken opsiyon doğru dürüst bir renk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %130 u vergi olunca tabi böyle olur. Designo paketin kdv si ötv si derken 18 19 bin liralık paket 45 bin oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Asistan mı o da ne

:))) evet bu tip şeyler yaşanıyor, alan kitlenin otomobillere ne kadar uzak olduğu ve otomobili yalnızca hava atma aracı olarak gördüğü buradan anlaşılıyor zaten.Genel olarak kitle bu, bilinçli kullanıcıları yani azınlık kesimini tenzih ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.