Şimdi Ara

Yeni DT bağlattım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 yıllık kredi kartıyla sporun yıldızı paketine üye oldum. Eutelsat. Birkaç şey sormak istiyorum.

Online işlemler menüsünde yıldız dolu paketimin de olduğunu gördüm, 15 ekimde düşecek gibi bişey yazıyor onu anlamadım. Yani o tarihte bu paket sonlanacak mı, sonlanırsa hangi kanallarım gidecek.

Habertürk HD değil, GS Tv HD değil, buna şaşırdım. eğer HD ise kanalı bulamadım heralde. Bilhassa GS tv çamur gibi.

Yıldız dolu paketinden midir nedir, kanal sayısı çok fazla, bu kadar kanalı izlemek mümkün değil sanırım. Sizin izlediğiniz favori tematik kanallar nelerdir. Bilhassa sporun yıldızı paketi içinde olan kanallar olursa sevinirim.

Favori kanal düzenlerken nasıl bir stiliniz var.

Hangi kanalda hangi program olduğunu digiturk sayfasından mı takip ediyorsunuz ekstra takip ettiğiniz bir sayfa var mı.

Son olarak humax cihaz (portal içeriği olan) verdiler ve yazılım güncelledim. Yeni güncelleme ile pek değişen bişey göremedim. Dikkat çekici bir özellik eklendi mi yeni güncellemeye.

• Kanalları istediğiniz gibi sıralamanız için Mod tuşunu açmanız gerekmektedir. Bunun için size özelden yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalların çoğu HD değil, Digiturk'ün ayıbı bu.

Yıldız Dolu paketinde ek olarak sadece film ve dizi kanalları var, yani onlar dışında eksik bir kanalınız yok.

Normalde EPG/Rehber kullanılıyor programları takip etmek için.
  • bu devirde fazla hd kanalı bulunmayan platform...
  • hd içerik tatmin edici değil. türksatta herkesin ücretsiz izlediği çoğu kanal digitürkte malesef sd görüntü ve bu sd nin de kalitesi dediğiniz gibi çok düşük.
    sporun yıldızı almışssınız film ve dizi kanalları hediye verilmiş yıldız dolu paket adı altında. bu pakette yazılan tarihte düşer ve spor kanallarını seyretmeye devam edersiniz.
    favori kanallarınız 70 nolu kanaldan başlar 88 nolu aspora kadar devam eder. bu aralıktaki kanallar spor kanallarıdır.
    humax cihaz en iyi kutusudur bana göre modeli de 9505 vermişlerse sizin yapabileceğiniz başka bişey yok.
    güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 8 Ekim 2017; 10:12:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytilki

Kanalları istediğiniz gibi sıralamanız için Mod tuşunu açmanız gerekmektedir. Bunun için size özelden yardımcı olabilirim.

Mod tuşu ile nasıl yapılıyor kardeş?banada yardımcı olurmusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

quote:

Orijinalden alıntı: Baytilki

Kanalları istediğiniz gibi sıralamanız için Mod tuşunu açmanız gerekmektedir. Bunun için size özelden yardımcı olabilirim.

Mod tuşu ile nasıl yapılıyor kardeş?banada yardımcı olurmusun

Özelden yazarsanız yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GsTv zaten Hd olarak çekim yapmıyor yayın zaten yapmıyor. Digiturkle pek alakası yok ama diğer kanallar tabi Hd olmalı. Çok eksik var.
  • poison06 kullanıcısına yanıt
    Türksat uydusunda HD izleyip, Digitürk Eutelsat uydusunda SD izlediğimiz kanallar hangileri?

Yarın bayiye gidip Sporun Yıldızı paketini alacağım. Kurulum aynı gün içerisinde mi yapılıyor?
  • Türksat'ta HD olup Digiturk'ün SD verdiği kanalların listesini yaptım hocam-
    Şifresiz kanallar:
    -NTV
    -CNN Türk
    -Habertürk
    -TV 8.5
    -A2
    -teve2
    -360
    -Bloomberg HT
    -TRT Çocuk
    -24 TV
    -Ülke TV
    -TV Net
    -Kanal A
    -A News

Şifreli kanallar:
    -Fox Sports
    -Nat Geo People
    -Animal Planet
    -Fashion TV
    -BBC World News
    -CNN International
    -Baby TV
    -E!
    -Discovery Science

Çanak kurulumu gerekmiyorsa kendiniz eve götürüp kurabilmelisiniz diye biliyorum.
  • TheWealdstoneRaider kullanıcısına yanıt
    Valla şifresiz kanallardan sadece CNN Türk açılıyor bizim evde, o da başka kanal olmadığından. Gerisi önemsiz.

Belgesel kanallarının bazılarının SD olması sıkıntı yalnız.
  • Hocam onlar sadece Türksat'ta HD'si olan şifreli kanallar bi de. Daha bir sürü HD olmayan özel kanal var Digiturk'te. Aşağıdaki linkte yeşil olmayan kanallar HD değil.

Televizyon alırken o kadar para verip, üstüne de her ay Digiturk'e bir sürü verip çamur gibi bir görüntü kalitesi görmek bana çok saçma geliyor. Bu yüzden zaten DT kullanmıyorum artık.

https://www.lyngsat.com/packages/Digiturk-7E.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWealdstoneRaider -- 11 Ekim 2017; 21:38:11 >
    Hocam bu biraz da ne izlediğinize bağlı. Benim Türksat'ta izlediğim HD kanalların neredeyse hepsi Digitürk Eutelsat uydusunda da HD. Ben zaten bu meredi lig maçları için alıyorum. Lig maçlarını veren kanallar da elbet HD'dir Bir de belgesel kanalları var işte. TRT Belgesel'e takılıp kaldık, babam belgesel hastasıdır, ben de çok izlerim. 6-7 tane de HD belgesel kanalı var.

Benim için yeterli yani. Verdiğimiz paranın tam olarak karşılığı bu mu olmalı? Hayır. Başka alternatif olmadığı için buna 12 ay esir olacağız.

Mesela sizin bahsettiğiniz o özel kanallar hangileri? Zamanınızı çalmıyorsam öğrenebilir miyim?
  • Discovery Science ve Investigation Discovery belgesel kanalları, yabancı haber kanalları, MTV ve VH1 gibi eğlence kanalları, vs. vs.

Sadece belgesel kanallarına bakacaksanız bu 2 Discovery dışında sizin için çok sorun olmaz gibi geliyor.
    Dediğim gibi Digitürk almamın birinci sebebi lig maçları, ikinci sebebi de belgesel kanalları. Keşke daha uygun fiyata, çok daha zengin içeriklere sahip olsak. Şimdilik var olan ile yetineceğiz. İlgilendiğin için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.