Şimdi Ara

Yeni doblo Alınır mı*?acil yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
18.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şirkette 2 doblo var biri 2007 biri 2011 daha önceki 2003-2004 kasa idi toplam 3 doblo üçüde parasının hakkını veren inanınlmaz aletler. ilk doblu şu 370 bin civarında olması lazım eşşek niyetine kullandık. Hatta kelimenin tam anlamı ile canını aldık ama alet hala gidiyor. 2007 doblo 260 binde oda aynı şekilde gidiyor. Yükü yükle sert kullan banamısın demiyor. Fiatı begenmez millet . Fiat yapmış arkadaş . Parçası ucuz , tüketimi az , geniş, Ve inaılmaz dayanıklı. diger şirketlerde kullanılan araçların ne hale geldigini 10 senede gördük. 10 senede alınan 3 doblo olayı net olarak özetliyor bence. Ama fiatın en büyük hatası ilk kasadaki 1,9 jtd motoru üretimden çekmesi oldu. Ben onun kadar deli motor görmedim. Kısaca dobloya fiata herkes sallıyor. Önce bir kullan sonra konuş. kısaca inanılmaz dayanıklı geniş rahat sesiz az yakan aletler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profdr -- 4 Şubat 2013; 10:59:04 >
  • Alinmamasi icin üretildi tabiki alinmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni doblo 1.6 premio sizce tutuldu mu ? Yol tutuş caddy ile kıyaslanabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 4 Nisan 2013; 16:14:20 >
  • Beyaz renk premio doblo al.Bakımı,yedek parçası ucuz.Şanzıman problemi 2012 modellerden itibaren giderildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

Berlingoda güzel bir araç ama arka tipi hoşuma gitmiyor.bide doblonun ikinci eli çok iyi.bide doblo premioda yokuş kalkış esp hız sabitleyici felan var.ah şu vites sorunu olmasaydı

Dobloyu begenen bi insan nasil olurda berlingoyu begenemez ilkkez duydum. Berlingonun ikinci eli daha iyi bunu galerici olarak soyluyorum yeni doblo satista vasat. Dedigin ozellikler beelingodada standart sellection versiyonunda.

berlingo tip olarak iyi fakat içini görünce kendimi otobüste gibi hissettim doblo premio ile karşılaştıramıyacagımız bir konsol eski gibi.fakat yol tutuş motor performansı olarak alınası bir araç.fakat o paralara içi ticari kokan bir araç alınmaz

• Bindim kullandım gayet güzel olmuş. arkadaki otomatik camlar çok güzel. 1.6 motorda esp felan gene iyi düşünülmüş viraj kabiliyeti yüksek. yeni modellerde vites sıkıntısı kalmadığını söylediler. Güzel düşünülebilir.
  • allah izin verirse 1-2 ay içinde arabayı satıp doblo alıcagız.tavsiyelere açıgız..
  • Güncel!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

Berlingoda güzel bir araç ama arka tipi hoşuma gitmiyor.bide doblonun ikinci eli çok iyi.bide doblo premioda yokuş kalkış esp hız sabitleyici felan var.ah şu vites sorunu olmasaydı

Dobloyu begenen bi insan nasil olurda berlingoyu begenemez ilkkez duydum. Berlingonun ikinci eli daha iyi bunu galerici olarak soyluyorum yeni doblo satista vasat. Dedigin ozellikler beelingodada standart sellection versiyonunda.

+1 bence tam tersi Berlingo Bu sınıfta en güzel araçlardan birisi

• ceazr27 C kullanıcısına yanıt
    Bendede 2011 1.6 multıjet premio doblo var kardesım sen bunların yazdıklarına bakma aklın varsa eger doblo al eskı doblo olsa alma derım ama yenısı bambaska bak al pısman olmıycaksın 290 tork var kafa kaldırıyo araba ben bu arabayla 1.9 caddy connet berlıngo gecmedıgım araba yok tıcarı olarak 2.0 motoruda var ben ondan alcaktım yarısa katılcaksan al dedıler 1.6 bıle ucuyo sen dusun 6 ileri araba cok rahat konforlu 4 lastık tam bagımsız caddyden bıle ustun doblo caddy doblo karsılastırma yaz görürsün 2 puanla önde ayrıca vıtes olayını bende ılk defa duydum bende öle bı sorun yasamadım hıc yag gıbı gırıyo vıtesler ayrıca servstekıler olsn fıat bayısı olsn hepsıde on numara cok memnun gecen opetten mozt aldım fıattan arıyolar beyfendı pompacıdan memnnmusnz guleryz gösterıyomu tuvaletler temızmı cok memnunum yanı senın anlıycagın dobloyu övmuyorum sadece olanları söyluyorum ben doblonun vıraja gırdıgı gıbı hıc bır tıcarı araba gıremez suspansıyonları tam bagımsız bıkere yoks kalkıs asr devre dısı brak follow me camları kumandadan ac kapa hıza duyarlı radyo mesala bastıgın zaman ses yukselır yavasladıgın zaman azalr bı özllık daha var aractakı sese göre verır bagırark sarkı söylersen ses artar ses olmassa azalr sana kalmıs bsy daha bırsuru özellık ıstersen far yıkama bluetooth flas bellek gırısı gıbıde paketler alabılıyosun arka park sensoru falan standrt zten esp asr ebd motor fren tork duznleyıcı ve daha aklıma gelmeyen bırsuru özellık mesela yagmur yagarken gerı vıtese taktıgında arka sılecek otomatık calısır görünüş olarakta cok dırı duruyo bence hepsınden guzel arkaya bı spoıler bıde cam ruzgarlgı amerıkan park on numara olur renk sıyah tavsıye ederım ama senın zevkıne kalmıs bıısy sen bılırsın orasını youtubedede var yenı doblo esp yaz görursun zaten vıdeoları on numara araba kardesım sen yınede bı test surusu yap aklında soru ısaretı kalmasın hepsındende görunus konfor olarak guzel bence zaten ıngılterede ambulans secıldı ayrıca yılın en cok satan tıcarı arabası yenı doblo oldu on numara bes yıldız bı araba hıc bır sıkayetım yok herturlu özellık var yanı senın anlıycagın fiatın cok cekemeyenı vardır bunuda unutma

• ceazr27 C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı ugurlu olsun kardesım ayrıca saglamlıklada kafanda soru ısaretı kalmasın allah kımsenın basına vermesın bı kaza olmus alfa romeoyla yenı doblo alfa resmen yok yenı doblonun ıse farı bıle kırılmamıs donanım haberde var bu bakabılırsın zaten doblo dıyer tıcarı araclardan daha saglam daha heybetlı oldugunu gösterıyo ayrıca dıgıtal klımayıda unutma o özellıkte var ayrıca arka cam otomatık caddy connet dıger tıcarı araclarda otomatıkmı degıl valla kardesım göz var nızm var hersey ortada kımse bosuna connet ustun caddy daha ıyı demesın adamlar karsılastırmıslar caddyden ustun ayrıca yol tutusunuda m edıyosan yaz youtube görursun Ben şiddetle Yeni doblo tavsıye ederım
  • Arkadaşlar sonuç olarak Berlingo 1.6 92 hp alındı 9 ay önce.Tavsiyeler İçin teşekkürler.Araçtan memmunuz.Çok seri performanslı ve az yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 28 Ekim 2014; 15:14:49 >
  • Güle güle kullanın,
    Yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz?
    Şehir içi?
    Şehir dışı?

• quote:

Orijinalden alıntı: alidolek

Güle güle kullanın,
    Yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz?
    Şehir içi?
    Şehir dışı?

Şehir içi İstanbul trafiğinde 6.8 sehir dışı ise 5.0

• 2001 model 1.9 dizel doblo alinirmi

• Bir kere Fiat model arabanın içinde ölüm tehlikesi yaşadım. Hem de hiçbir neden yokken. Fren desen fren yok , malzeme kalitesi desen teneke daha sağlam, konfor desen tahtanın üstüne oturmak daha rahat, sürüş desen biraz yükle yokuş yukarı vites düşer vs.vs. ,Bir daha asla fiat almam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.