Şimdi Ara

Yeni doblo Alınır mı*?acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
18.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar babam için araba almayı düşünüyoruz.Şuan fiorino var.çok güzel bir araç sorunsuz fakat motoru ve genişliği yetersiz geldiği için satıcaz.Yeni dobloyu araştırdık.1.6 105 premio almayı düşünüyoruz.fakat arabayı araştırdım.bazıları süper sorunsuz diyor bazıları vites zor geçiyor-servisten çıkmıyor diyor.ne yapıcagımızı şaşırdık.1.6 sı bütün ihtiyaçlarımızı karşılıyor.ama babamım vites takıntısı var.vitesin yag gibi geçmesini istiyor.fiorinoda geri vites cartlıyordu ama sıkıntı olmuyordu.ben donanımı çok araştırdım.1.6 sahipleri yardımcı olursa çok iyi olur.yeni doblo gerçekten iç döşemeleriyle süper bir araç tipide fena değil.esp felan çok iyi.vites sorunu olmasa hemen alcaz.koskaca fiat düzgün bir şanzıman koyamıyor mu diyesim var.Başka geniş araç Tavsiyelere açıgım

Motor:performanslı
    2ci eli iyi olmalı
    vites rahat geçmeli
    yedek parça uygun olmalı normal olsa yeter EDİT:Citroen Berlingo 1.6 92 Hp Alındı. Ve çok memmunuz motoru gidişi mükemmel.Tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 28 Ekim 2014; 15:19:06 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Doblo Satın Alınır mı?

Doblo, Fiat tarafından üretilen ve Türkiye'de sıklıkla tercih edilen bir hafif ticari araçtır. Bir Doblo almayı düşünüyorsanız, karar vermeden önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

1.3 Multijet Doblo Alınır mı?

• 1.3 Multijet Doblo, yakıt verimliliğiyle öne çıkan bir seçenektir. Şehir içi kullanım için idealdir.
    • Ancak, yüksek yük taşıma kapasitesi veya güçlü bir motor arıyorsanız, daha büyük bir motor seçeneğini düşünmelisiniz.

1.6 Doblo Alınır mı?

• 1.6 Doblo, daha fazla güç ve tork sunar, bu da onu ağır yükler ve uzun yolculuklar için daha uygun hale getirir.
    • Yakıt tüketimi 1.3 Multijet'e göre biraz daha fazladır, ancak performans farkı bunu telafi edebilir.

Doblo Trekking Alınır mı?

• Doblo Trekking, hafif arazi koşullarına uygun olarak tasarlanmış bir versiyondur.
    • Yükseltilmiş süspansiyonu ve dört tekerlekten çekiş sistemi ile köy yolları ve engebeli arazilerde iyi bir performans sergiler.

Genel Olarak Doblo Alınır mı?

• Doblo, geniş bir iç hacme, pratik özelliklere ve uygun fiyatlı bir etiket fiyatına sahip sağlam bir araçtır.
    • Ticari amaçlar, aile taşımacılığı veya macera dolu yolculuklar için iyi bir seçim olabilir.
    • Satın almadan önce farklı motor seçeneklerini, donanım seviyelerini ve bütçenizi dikkatlice değerlendirmelisiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2012 lerde bahsi geçen problemler giderildi.Ben 1.3 kullanıyorum memnunum.
  • 1.3lerde problem olmadıgını biliyorum.5 vites oldugu için.bu 6 vites yeni dobloya yaramadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 4 Nisan 2013; 16:15:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 kasa 1.3 doblo kullandım hiç bir sıkıntı yok viteslerde felan yağ gibi
  • Auto Exprees bu tıp aracları karşılaştırdı. Citroen Berlingo ya da Partner Tepee alabilirsiniz Doblo'dan daha iyi

http://www.autoexpress.co.uk/car-reviews/14311/fiat-doblo-vs-peugeot-tepee
  • Berlıngo gibi bir araç varken doblo kapıya konulmaz arkadaşım .. Arkada disk dahi yok piyasası yeni kasaların çok agır berlıngoya göre. ve motor olarakta eski nesil..
  • yeni doblodan adam olmaz. eski kasa alıcaksanız şayet japon araçları kadar sorunsuz bir model.
  • Doblo güzel araçtır yakıtı olsun,yedek parçası olsun vites geçişleriyle ilgilide sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • Berlingoda güzel bir araç ama arka tipi hoşuma gitmiyor.bide doblonun ikinci eli çok iyi.bide doblo premioda yokuş kalkış esp hız sabitleyici felan var.ah şu vites sorunu olmasaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

Arkadaşlar babam için araba almayı düşünüyoruz.Şuan fiorino var.çok güzel bir araç sorunsuz fakat motoru ve genişliği yetersiz geldiği için satıcaz.Yeni dobloyu araştırdık.1.6 105 premio almayı düşünüyoruz.fakat arabayı araştırdım.bazıları süper sorunsuz diyor bazıları vites zor geçiyor-servisten çıkmıyor diyor.ne yapıcagımızı şaşırdık.1.6 sı bütün ihtiyaçlarımızı karşılıyor.ama babamım vites takıntısı var.vitesin yag gibi geçmesini istiyor.fiorinoda geri vites cartlıyordu ama sıkıntı olmuyordu.ben donanımı çok araştırdım.1.6 sahipleri yardımcı olursa çok iyi olur.yeni doblo gerçekten iç döşemeleriyle süper bir araç tipide fena değil.esp felan çok iyi.vites sorunu olmasa hemen alcaz.koskaca fiat düzgün bir şanzıman koyamıyor mu diyesim var.Başka geniş araç Tavsiyelere açıgım

2ci eli iyi olmalı
    vites rahat geçmeli
    yedek parça uygun olmalı normal olsa yeter

2011 model 20 bin km yapmış yeni doblo 1.6 premio sahibiyim.
    araç genel anlamda güzel geniş yaşam alanı isteyen benim gibi adamlar için ideal.
    ben binek amaçla kullanıyorum.
    kasa bence gayet güzel. arkaya 3 değil 4 kişi bile ihtiyaç olduğunda rahatlıkla oturabiliyor.
    viteste servise gidecek büyük bir problem yok .ancak 1 den 2 ye alırken yağ gibide geçmiyor. sorunlu bir geçiş değil bu kemikli bir geçiş.deviri 2800 3000 aralığına getirip vitesi 1 den 2 ye alırsanız bu kemikli geçişde hissedilmiyor. 3 4 5 6 . vitesler de bu kemikli geçiş yok. fiorinoda geri vites cartlıyo demişiniz yeni dobloda cartlama ben yaşamadım.geri vites yağ gibi geçiyor . dizel clio kullanmıştım onun tüm vitesleri doblodan daha kemikliydi. böyle bir kıyas yapabilirim.

iç döşeme gerçekten süper söylediğinize katılıyorum.ancak sadece premio modellerde . kadife koltuklar kumaş kalitesi olarak görünüş olarak çok güzel kuallanım olarakta naylon kumaşlar gibi değil .jantlar alaşım jant . premionun iç ve dıştan havası bence bambaşka.
    öntorpido ve yan kapılar deri döşeme direksiyon deri bunlarda premionun gerçekten diğer donanımlara göre oldukça güzel tarafları
    sınıfının en genişlerinden biri içi çok ferah.
    premioda donanım olarak çok zengin abs ebd asr esp yokuş kalkış destek sistemi 4 cam otomatik ön yan hava yastıkları park sensörü mevcut.
    hele cruise control uzun yolda süper bişey çok uygun fiyata 250 tl gibi ön far yıkama ve cruise controlü takıyolardı alırsanız kesinlikle taktırın.
    1.6 motor 1500 kilo bir aracı çok rahat istediğin hızlara çıkartıyor motor yönünden en ufak bir endişen olmasın.20 bin bakımını sanayide yağ filtreler değiştirerek 230 tl ye yaptırdım serviste 550 tl idi.
    yakıt tüketimi benim ölçümlerim otoyol 90 sabit 4.3 en düşük değer şehiriçi kış koşulları 3 vitese atmadan 1 2 . viteslerde kısa 2 -5 km gibi mesafelerde motor ısınmadan kontak kaptılan kullanım 9.6 en yüksek değer . ortalama çevre yolları şehiriçi karışık 6 -7 civarlarında .
    arka koltukları biraz dik .
    pirelli chrono marka lastikle satılıyodu ben aldığımda.pirelli chrono ticari amaçla üretilmiş uzun ömürlü yü,ke dayanıklı sert lastik binek kullanıma uygun değil. çok kayıyor abs sık sık devreye giriyordu. ben kışlık continental winter contact taktırdım yazlık olarak yine continental premium taktırmayı düşünüyorum. kışlık lastikleri taktırınca arabanın dünyası değişti.
    ses sistemi teyp güzel ancak kolonlar vasat güzel kolon taktırılarak iyi sonuçlar elde edebilen arkadaşlar vardı doblo forumunda.
    bana yetiyormu yetiyor ama daha iyiside olabilir.
    önü bana göre biraz yere yakın.ön tampona bağlı altına koydukları enlemesine kauçuk lastik yere yakın önü az daha yüksek olsaymış daha iyi olurmuş. arkadan yandan gayet yüksek .
    allaha şükür herhangi bir başka sıkıntısı yok.
    tavsiye edermiyim ederim.
    eksi yönleri varmı var.
    anlatmaya çalıştım eksi yönlerinide .
    başka sorunuz varsa cevaplayabilirim.

doblo forumuna göz atarsanız daha detaylı bilgilerde bulabilirsiniz

donanımhaber forum
    Yeni DOBLO » Sayfa 295 - 302
    http://forum.donanimhaber.com/m_38457092/mpage_99/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaaaaa -- 27 Aralık 2012; 20:06:57 >

• Gayette alınır,vites konusuna gelirsek,geri vites olayı bütün Fiat'larda var.Ama gerisinde sorun olmaz.
  • Alma hata ypma kardeş :) biz gibi
  • Doblo 1 den 3 e kadar hepsini kullandık suanda 3. kasası mevcut 2012 model 30.000 km de vitesler haşat karşımızda bir firmanın 3 tane doblosu var onlar acımıyorlar arabaya çogunun 5. vitesi yok 4 ten 5. vitese geçmiyo arabaları. ABS ESP olmayan modelleri sakat Frenler berbat

Onun dışında yakıt ve performansı güzel 1.3 90 hp modeli bizimkisi Ama bu tip araba alıcaksanız ya Caddy yada Mercedes yeni çıkartmıs başkasına bakmayın bile
  • yeni kasa var bizde 1.3 ama... çekmiyor desem yeridir... eşek... çok yakıyor... yaktıgı kadar gitmiyor... içik çok geniş ve ferah ama plastik aksam okadar kalitesizki en ummadıgınız yerdeki parça elinizde kalıyor... Silgi gibi dagılıyor yani... giriş donanım ise almayın...
  • en ust donanım premio düşünüyorum.babam 3 yıldır transporter kullandı motor cok seri ve yol tutus superdı 180de giderken araba 200 istiyordu .araba sallanmıyordu .fakat yakıt tüketimi ve pahalı parcaları yuzunde sattık.fiorıno aldık.160 bastık araba gtmedı daha yol tutus normal performans yokusta istop edıyordu.el frenı sart.fakat 6.5 yaktı ww 10 lıtreydı.bu bıze super geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaaaaa

quote:

Arkadaşlar babam için araba almayı düşünüyoruz.Şuan fiorino var.çok güzel bir araç sorunsuz fakat motoru ve genişliği yetersiz geldiği için satıcaz.Yeni dobloyu araştırdık.1.6 105 premio almayı düşünüyoruz.fakat arabayı araştırdım.bazıları süper sorunsuz diyor bazıları vites zor geçiyor-servisten çıkmıyor diyor.ne yapıcagımızı şaşırdık.1.6 sı bütün ihtiyaçlarımızı karşılıyor.ama babamım vites takıntısı var.vitesin yag gibi geçmesini istiyor.fiorinoda geri vites cartlıyordu ama sıkıntı olmuyordu.ben donanımı çok araştırdım.1.6 sahipleri yardımcı olursa çok iyi olur.yeni doblo gerçekten iç döşemeleriyle süper bir araç tipide fena değil.esp felan çok iyi.vites sorunu olmasa hemen alcaz.koskaca fiat düzgün bir şanzıman koyamıyor mu diyesim var.Başka geniş araç Tavsiyelere açıgım

2ci eli iyi olmalı
    vites rahat geçmeli
    yedek parça uygun olmalı normal olsa yeter

2011 model 20 bin km yapmış yeni doblo 1.6 premio sahibiyim.
    araç genel anlamda güzel geniş yaşam alanı isteyen benim gibi adamlar için ideal.
    ben binek amaçla kullanıyorum.
    kasa bence gayet güzel. arkaya 3 değil 4 kişi bile ihtiyaç olduğunda rahatlıkla oturabiliyor.
    viteste servise gidecek büyük bir problem yok .ancak 1 den 2 ye alırken yağ gibide geçmiyor. sorunlu bir geçiş değil bu kemikli bir geçiş.deviri 2800 3000 aralığına getirip vitesi 1 den 2 ye alırsanız bu kemikli geçişde hissedilmiyor. 3 4 5 6 . vitesler de bu kemikli geçiş yok. fiorinoda geri vites cartlıyo demişiniz yeni dobloda cartlama ben yaşamadım.geri vites yağ gibi geçiyor . dizel clio kullanmıştım onun tüm vitesleri doblodan daha kemikliydi. böyle bir kıyas yapabilirim.

iç döşeme gerçekten süper söylediğinize katılıyorum.ancak sadece premio modellerde . kadife koltuklar kumaş kalitesi olarak görünüş olarak çok güzel kuallanım olarakta naylon kumaşlar gibi değil .jantlar alaşım jant . premionun iç ve dıştan havası bence bambaşka.
    öntorpido ve yan kapılar deri döşeme direksiyon deri bunlarda premionun gerçekten diğer donanımlara göre oldukça güzel tarafları
    sınıfının en genişlerinden biri içi çok ferah.
    premioda donanım olarak çok zengin abs ebd asr esp yokuş kalkış destek sistemi 4 cam otomatik ön yan hava yastıkları park sensörü mevcut.
    hele cruise control uzun yolda süper bişey çok uygun fiyata 250 tl gibi ön far yıkama ve cruise controlü takıyolardı alırsanız kesinlikle taktırın.
    1.6 motor 1500 kilo bir aracı çok rahat istediğin hızlara çıkartıyor motor yönünden en ufak bir endişen olmasın.20 bin bakımını sanayide yağ filtreler değiştirerek 230 tl ye yaptırdım serviste 550 tl idi.
    yakıt tüketimi benim ölçümlerim otoyol 90 sabit 4.3 en düşük değer şehiriçi kış koşulları 3 vitese atmadan 1 2 . viteslerde kısa 2 -5 km gibi mesafelerde motor ısınmadan kontak kaptılan kullanım 9.6 en yüksek değer . ortalama çevre yolları şehiriçi karışık 6 -7 civarlarında .
    arka koltukları biraz dik .
    pirelli chrono marka lastikle satılıyodu ben aldığımda.pirelli chrono ticari amaçla üretilmiş uzun ömürlü yü,ke dayanıklı sert lastik binek kullanıma uygun değil. çok kayıyor abs sık sık devreye giriyordu. ben kışlık continental winter contact taktırdım yazlık olarak yine continental premium taktırmayı düşünüyorum. kışlık lastikleri taktırınca arabanın dünyası değişti.
    ses sistemi teyp güzel ancak kolonlar vasat güzel kolon taktırılarak iyi sonuçlar elde edebilen arkadaşlar vardı doblo forumunda.
    bana yetiyormu yetiyor ama daha iyiside olabilir.
    önü bana göre biraz yere yakın.ön tampona bağlı altına koydukları enlemesine kauçuk lastik yere yakın önü az daha yüksek olsaymış daha iyi olurmuş. arkadan yandan gayet yüksek .
    allaha şükür herhangi bir başka sıkıntısı yok.
    tavsiye edermiyim ederim.
    eksi yönleri varmı var.
    anlatmaya çalıştım eksi yönlerinide .
    başka sorunuz varsa cevaplayabilirim.

doblo forumuna göz atarsanız daha detaylı bilgilerde bulabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_38457092/mpage_99/key_/tm.htm

vites gecisı ne kadar sert .rahatsız oluyormusunuz.1_2 vıtes çok mu zor gecıyor yoksa yumusak vıtesın bıraz sertimi?

• Eskisine göre yakıt tüketimi ekonomik değil.
  • quote:

Berlingoda güzel bir araç ama arka tipi hoşuma gitmiyor.bide doblonun ikinci eli çok iyi.bide doblo premioda yokuş kalkış esp hız sabitleyici felan var.ah şu vites sorunu olmasaydı

Dobloyu begenen bi insan nasil olurda berlingoyu begenemez ilkkez duydum. Berlingonun ikinci eli daha iyi bunu galerici olarak soyluyorum yeni doblo satista vasat. Dedigin ozellikler beelingodada standart sellection versiyonunda.

• berlingo ve peugeot partner tepee de kampanya var. Hem daha iyi araçlar hem de fiyatları daha ucuz hale geldi bunların
  • yeni doblonun euro ncap testi bile yok bence kangoo ya da pug ticariler daha mantıklı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.