Şimdi Ara

Yeni DOBLO (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.038
Cevap
14
Favori
582.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

herkeze merhaba 2014 dobloların yolbilgisayarını nerden kontrol ediyoruz ve nasıl sıfırlıyoruz...
    yardımcı olursanız sevinirim..

Silecek kolunun uç kısmında tuş var.

eyvallah hocam çok sağol..... sanırım symbollerdeki ile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 29 Temmuz 2014; 22:21:26 >
  • Herkese merhaba Arka tampon koruma barı almayı düşünüyorum ürün tavsiyesi olanlardan cevap bekliyorum.Cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim.
  • Forum baya cansız neden böyle?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

herkeze merhaba 2014 dobloların yolbilgisayarını nerden kontrol ediyoruz ve nasıl sıfırlıyoruz...
    yardımcı olursanız sevinirim..

Silecek kolunun uç kısmında tuş var.

eyvallah hocam çok sağol..... sanırım symbollerdeki ile aynı.

Leon hocam symbolü değiştirdin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

abi 1 buçuk yıl önce aracı sattım ev aldığım için . maddi durumumu düzeltene kadar arabasızım şu aralar .
    nasip kısmet olurse ya seneye yada2 sene sonra yeni araba alcam...

doblo formuna girmemin sebebi, arkadaştan bir kaç günlüğüne araba almıştım. ne yaktıgna bakmak için bi sorayım dedim arkadaşlara..
    saolsun bizim forumdaki arkadaş cevap vermiş...

sanırım pek işlemiyor gibi.

sana genel cevap vermem gerekirse paslanmaz çelik koruma barı tercih et. tasarım olrak aynımı farklı farklı varsa zevkine göre yakışanına göre tercihde bulunursun..
    markadan çok paslanmaz çelik olmasına dikkatet.
  • quote:

quote:

abi 1 buçuk yıl önce aracı sattım ev aldığım için . maddi durumumu düzeltene kadar arabasızım şu aralar .

doblo formuna girmemin sebebi, arkadaştan bir kaç günlüğüne araba almıştım. ne yaktıgna bakmak için bi sorayım dedim arkadaşlara..

sana genel cevap vermem gerekirse paslanmaz çelik koruma barı tercih et. tasarım olrak aynımı farklı farklı varsa zevkine göre yakışanına göre tercihde bulunursun..

Bildiğini bir yer varsa link veya telefon verebilir misiniz?

• quote:

quote:

quote:

Bildiğini bir yer varsa link veya telefon verebilir misiniz?

abi hiçbir fikrim yok açıkçası..

• 1.6 doblolarda turbo yaglama rakoru filtresi varmi.yarin sanayiye bakima gidecem.kitapcikta 40 bin bakimda turbo yaglama rakoru filtresi temizligi yazmis yaninda bazi modellerde diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fren balatasi olarak ne tavsiye edersiniz.ses yapmayan kaliteli balata hangisidir

• Ön orijinal balataları 40 000 km kale balata ile değiştirdim.Orijinal 0 km den beri ses yapıyordu bunda öyle bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Ön orijinal balataları 40 000 km kale balata ile değiştirdim.Orijinal 0 km den beri ses yapıyordu bunda öyle bir şey yok.

Benim aracta 40 binde 40 bin bakimina gidecegim.2 gundur sari bi isik yaniyo etrafinda kesik cizgiler var kilavuza baktim asinmis balata isaretiymis.parca aldigim yer telefonda kale balata var dedi 65 tlymis.siz oneriyosunuz yani.su turbu yaglama rakoru filtresini temizlettinizmi hic varmi 1.6 da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaaaaa -- 2 Eylül 2014; 19:39:03 >
  • 20bin km ye geldik.bakımı için servise gittim. Fren balatası filtreler değişti. 600lira fatura çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaaaaa

1.6 doblolarda turbo yaglama rakoru filtresi varmi.yarin sanayiye bakima gidecem.kitapcikta 40 bin bakimda turbo yaglama rakoru filtresi temizligi yazmis yaninda bazi modellerde diyor.

Bilgim yok maalesef,albea forumda bu filtreden bahsetmişler ama net bilgi yok.Servise sormak lazım.
  • arkadaşlar ikinci el yeni kasa doblo almayı düşünüyoruz 1.3 motormu 1.6 mı önerirsiniz şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMERKAHVECİ

arkadaşlar ikinci el yeni kasa doblo almayı düşünüyoruz 1.3 motormu 1.6 mı önerirsiniz şimdiden teşekkürler.

Aile aracı olacaksa 1.3 yeterli.
  • Evet Aile araci olacak

• bende 1.3 m.jet var safeline çok memnunum mükemmel bir araç içeriye ses almıyor bile 120 km/hyi geçmesseniz
  • Bide 1.3 motorun cekisi nasil

• azına kadar doldurupda ankara-kütahya yapmadığımmı oldu şehiri içinde 35-40 krş yakıyor diyen saftirikleremi 25 krş ile kapaklamadığımmı desem mükkemmel herkes kasa ağır çekmez diyor savruluyor kağıt gibi diyor bunlar yalan bende mercedeste var onunla girdiğim virajlara dobloylada giriyorum problem yok mükemmel güzellikte bir araç 20 krş boş ağırlıkla 28 kuruşta dolu halde uzun yolda yakıt tüketir sadece vergisi çok yoruyor gerisi muhteşem hocam tavsiyem doblo ww caddyler ok daha fazla yakıt tüketir aynı performansı alırsın bu motoru opel ile birlikte ürettikleri için iyi bir araç 200.000 ömrü var zaten
  • 1.3 ideal.
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.