Şimdi Ara

Yeni DOBLO (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.038
Cevap
14
Favori
582.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ringcep

[simage][/i[IMG=http://img43.imageshack.us/img43/2842/bisiklettayc.png][/simage]

Uploaded with ImageShack.usmage]

Bana özel yaptırılmış gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkneasy1903

quote:

Orijinalden alıntı: atitrend

arkadaşlar 1.3 siyah elegance diamont alaşım jantlı aracım satlıktır. 27000 de ve boya yok. ekranlı park sensörüde var. zaman zaman uzun yola gittiğimden ve bana büyük geldiğinden dolayı satlıktır. 3 kişilik bir aile olduğumdan büyük geliyor. düşünen arkadaşlar mesaj da atabilir tlf da arayabilir. 29500 tl istiyorum jantlarıyla. kapaklı jant ıstenirse 29000 tl.

atitrend abi ben aracımı senin ve diğer arkadaşların yorumlarıyla aldım şimdi senin satıyor olmana gerçekten çok üzüldüm...inş istediğin fiyatlara satar ve istediğin aracı alırsın hayırlısıyla...
    1.3 motor cidden uzun yolda 110u geçersen hem baş ağrısı yapıyor hemde yakıt sarfiyatı artıyor dediğin gibi...alırken nasıl olsa radar var basamıcaz düşüncesiyle 1.3 aldık 2bin tl kar edelim dedik şimdi hep sabah erken saat ve gece yola çıktığım için sürekli basarak gittiğimden yakıttan fazlasıyla zarar ettik zati...cidden eğer benim gibi 100le gitmeye tahammül edemeyen,uykusu gelen,canı sıkılan arkadaşlar varsa ve de gücü yetiyorsa 1.6 alsın mutlaka... her zaman dediğim gibi yine de seviyorum seni doblom...

aslında aracımın bir çok özelliğini beğeniyorum ama 2 yetişkin v e 5 yaşındaki oğlum için fazla büyük.. yoksa buğün ticari araç alacak olsam gider yine doblo alırım. hiç öyle caddy le köpekle uğraşmam.
    ticari araç düşünen arkadaşlara da sevgiyle tavsiye ederim.

megane 2 nin tehlike yarattığı yollarda en ufak bir kayma yaşamadan ilerledi . üstelik esp olmamasına rağmen. genişliği , konforu ve yakıtı sınırlar içinde kalındıkça çok güzel. ben şehir içinde ve adana tarsus arasındaki yakıtından memnun dum. son 10000 km min ortalaması 6.2. lt bu büyüklükteki ticari araç için özellikle kasmadan kullanmama rağmen geyet iyi değerler.

sadece otobanda yüksek süratlarda biraz yakıyor.

ben bazen iş için istanbul ankara veya antep gibi mesafelere gidiyorum . radar korkusu ve yakıt 110 dan sonra hızla arttığı için basamıyorsun. üstelik eşim şimdi ehliyet alıyor ve ben otomobil kullanmak istiyorum diye ısrarcı. özellikle esp li mümkünse otomatik bir araç düşünüyorum. büyük ihtimalde fluence alacağım. tipini pek beğenmesemde donanımı ve ihtiyaçlarımı karşıladığı için tipe katlanacağız artık.

• Resim bir türlü açılmıyor,bir yerde yanlış yaptım sanırım,bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

Arkadaşlar mevcut sistemi bozmadan hoparlörleri daha kalitelisi ile değiştirmek istiyorum. Bu konuda bilgi ve tecrübe sahibi olanların önerisini bekliyorum. Kullanılan hoparlörlerin çaplarını bilen varmı?

Bence sadece ön kapılardakini değiştir derim,diğer yerdekiler yer olarak küçük olduğundan çok fazla etki yapmıyor.Örneğin 180 watt tiwiter lı pıoner çifti 50 tl.Ben değiştirdim çok fark etti ses olarak.
  • Arkadaşlar ben geldim. yokluğumda neler olmuş yahu 2 sayfayı okurken hem güldüm hem üzüldüm..

"tipi-man" hakkında sizi uyarmıştım arkadaşlar, güzel eğlenmişsiniz ama amacı forumumuzu kirletmekten başka birşey olmayam bir tıfıl var karşınızda klavyenize yazık etmişsiniz, sinirlerinizi incitmişsiniz. bloklamak bir nevi "başçavuşun merkebi" muamelesi yapmak gibidir, tavsiye ederim.

teknosasa ve atitrend çok keyifli katılımcılar, faydalı paylaşımcı arkadaşlar ayrılırsanız forum sizi özleyecektir.

Turgut ve Porti geçmiş olsun ufak kazalara şükretmek gerek. Gerçi Portinin kaput değişmeli mi bilmiyorum, karmaşık bir durum. kaputun parasını adam karşılayacaktır herhalde, değişmek gerekir ama öte yandan arabanın orjinalliği gidiyor ki özellikle kaput değişimi satışta sıkıntıdır.. zor durum...

ben bu seyahatimde istanbul'dan çıkıp ısparta, antalya ve ilçeleri, burdur arasında gezinip istanbul'a döndüm. 3000km civarı yol yaptım. tatil, düğünler, ziyaretler hepsi bitti sağ-salim.

Antalya-Burdur yolundaki meşhur uçak pisti gibi olan düzlükte 6. vites 100 ile giderken bastım, hemen 175 oldu bıraktım. çoluk-çocuk zorlayamıyorum ben arabayı. olan bana yeter.

sürekli yol yapmadığım için sarfiyatı pek hesaplamadım şehir içleri ve köyler arası git-geller çok oldu. Dönüş yolculuğuna çıkmadan doldurduğum depom 800 km sonra tam çeyrek çizgisinin altına yapışıktı. 6.1 sarfiyat görünüyordu.

Hız konusunda da kendi adıma ikilemden kurtuldum diyebilirim. yollarda hızını sana gösteren tabelalara çok rastladım ve artık eminim ki tomtomdaki hızı ölçüyorlar. kadrandaki hızla alakası yok o radarların.

artık hızımı tomtoma göre sabitliyorum. tabi ben 93e sabitlediğimde hız 100 oluyor kadranda. ama yine de radar görürsem asılırım frenlere kayıtsız şartsız.

Hiç radara yakalanmadım ama bir sürü radar gördüm çoğunluğu karşı şeritteydi. Elbette Vatandaşlık görevimi eksiksiz yerine getirerek "hafif ticari dayanışması"na selektörlerimin ışığı yettiğince katkıda bulundum.
    Sağolsunlar marka farkı gözetmeden uyandıran ticaricilere de teşekkür borçluyum.

Şimdilik benden bu kadar aklıma gelen olursa yazarım yine..

• Sigorta şirketleri malesef hasar durumunda kılı kırk yarıyor misali ellerinden gelen bütün engellemeyi yapıyorlar,bununla geçmiş olsun.Önemli olan cana zarar gelmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ringcep -- 27 Eylül 2011; 17:32:49 >
  • @rigcep

ne anlatmak istiyorsun, eklemeye çalıştığın fotoyu ben ekleyim bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknosasa

Merhabalar bügün arabaya onarım kararı çıktı.Şerefsiz axa sigorta ordan girdi burdan çıktı arabayı pert etmedi vede Bize yedek araç vermedi.Neymiş ticari araçlarda böyle bir zorunluluk yokmuş.Nasıl düzenbaz şerefsiz bir şirkettir.Böyle şirketler oldukça millet tabi sigorta yaptırmaz.Beni %100 mağdur eden bir şirket Allah belasını versin o şirketin.Bu arada aracın radyatör.Turbo,Klima ve ısıtma sistemi de gitmiş.

Böyle kasko firmasının da, böyle sigorta experinin de A.b.v
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

Merhabalar bügün arabaya onarım kararı çıktı.Şerefsiz axa sigorta ordan girdi burdan çıktı arabayı pert etmedi vede Bize yedek araç vermedi.Neymiş ticari araçlarda böyle bir zorunluluk yokmuş.Nasıl düzenbaz şerefsiz bir şirkettir.Böyle şirketler oldukça millet tabi sigorta yaptırmaz.Beni %100 mağdur eden bir şirket Allah belasını versin o şirketin.Bu arada aracın radyatör.Turbo,Klima ve ısıtma sistemi de gitmiş.

Böyle kasko firmasının da, böyle sigorta experinin de A.b.v

Boşverin ağzımızı bozmaya gerek yok 6 aya kadar elden çıkartmaya çalışıcam aracımı.Ama servis sahibi tanıdık olduğu için en iyisini yapmaya çalışacaklar.

eğer aracınızın ruhsatında hususi kullanım işaretli ise yedek araç alabilirsiniz bunu belirt yoksa şikayet ederim diye söyle ben öyle aldım daha önce ve axa yine.

• quote:

Sonunda yedek araç verdiler yarın alıcam inşallah.

adiniza sevindim benim de kasko axa izlediginiz yolu soyleyebilir misiniz acaba
  • çok geçmiş olsun

yeni doblolardan memnun musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yok artık bitti

çok geçmiş olsun

64 sayfa yazı var. Zahmet edip bir kaçtanesini okusaydınız bu sorunun cevabını aramak zorunda kalmayacaktınız.
  • quote:

çok geçmiş olsun

memnunuz
  • quote:

quote:

çok geçmiş olsun

64 sayfa yazı var. Zahmet edip bir kaçtanesini okusaydınız bu sorunun cevabını aramak zorunda kalmayacaktınız.

merak etme ben dobloyu çok iyi tanırım bizde hem d1 premio hemde d2 cargo active 1,3 doblolar vardı ikisinide sattık hız sınırıları vs yüzünden linea emotion aldık ama gene doblo alabiliriz yeni dobloyu çok beğeniyorum o yüzden sorayım dedim bu sınıfta doblo kraldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: wordstoxic

şimdi çok güzel bir yorum yazardım ama forum kurallarına uymaz. Bu aracı babanız üretmiyor. Bu kadar sahiplenmeyin içinde ölseniz hala arabaya toz kondurmayacaksınız.

Bu arada fiat ın ürettiği araçların durumu ortada kimse bana iyi marka kaliteli araba demesin. Benim gözümde kore malı çin malı araçlardan farkı yok. bu gün sorsalar size audi a6 mı yoksa linea mı diye kaçınız linea der konuşturmayın beni akşam akşam.

ya sana nedemeli ya sizin bu nasıl bi ön yargı nasıl bişey biniyorsunuz o dandik fransız mallarına sonra fiatı köyülüyorsunuz sizin bindiğiniz arablardan fiat çok daha iyi merak ediyorum o tepee bu olayda olsa ne olurdu saçma saçma konuşmayın adam a6 ile lineayı yazmış nasıl bi anlayış anlamak zor heleki pejo cıtroen bunlar ne ya sorunlu fransızlar serviste iyi kazıklıyorlar hala konuşuyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabate -- 29 Eylül 2011; 23:41:53 >

• Ya benim ki otomatik vites yanlız araç durduğunda ayağımı frenden çekince hareket etmiyor. Normalde otomatik viteslerde hareket etmez mi??
  • quote:

çok geçmiş olsun

Memnunuz.
    O kadar memnunuz ki;
    Mayıs 2011 de sıfır aldığım siyah doblomu maddi sebeblerden dolayı temmuzda sattım, çok kısa bir süre içinde sorunlarım halloldu ve bir hafta içinde tekrar sıfırını beyaz renk olarak aldım.
    Hala da memnunum...
  • quote:

quote:

çok geçmiş olsun

Memnunuz.
    O kadar memnunuz ki;
    Mayıs 2011 de sıfır aldığım siyah doblomu maddi sebeblerden dolayı temmuzda sattım, çok kısa bir süre içinde sorunlarım halloldu ve bir hafta içinde tekrar sıfırını beyaz renk olarak aldım.
    Hala da memnunum...

Sen şuna, uzun lafın kısası; siyahını beğenmedim, beyazını aldım desene... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DalyaNTurguT

quote:

quote:

çok geçmiş olsun

Memnunuz.
    O kadar memnunuz ki;
    Hala da memnunum...

Forever Beyaz...
    Herkesin zevki farklı ama Beyaz Arabaya en çok yakışan renk BENCE :) Önceki arabam da beyazdı. Şimdi bir sonraki araba hedefim Mercedes Binek inşallah onu da beyaz alıcam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DalyaNTurguT

quote:

quote:

çok geçmiş olsun

Memnunuz.
    O kadar memnunuz ki;
    Hala da memnunum...

Forever Beyaz...
    Herkesin zevki farklı ama Beyaz Arabaya en çok yakışan renk BENCE :) Önceki arabam da beyazdı. Şimdi bir sonraki araba hedefim Mercedes Binek inşallah onu da beyaz alıcam

Ben çöl grisinden çok memnunum, bordo renk bir tane daha arabam var. Her ikisini de aynı zamanda yıkarım ve zaman geçtikçe, bordo olan tozlu görünür ama, çöl grisi sanki hiç tozlanmamış gibi durur. Beyaz'ın bu konuda sıkıntı yaratacağı, aşikar...

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.