Şimdi Ara

Yeni DOBLO (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.038
Cevap
14
Favori
575.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: campell38

    ben şimdi alamam gelecek yıl 38.000 tl falan alabilirmiyim 1.6 premio


    Bence bu mümkün değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: campell38

    ben şimdi alamam gelecek yıl 38.000 tl falan alabilirmiyim 1.6 premio
    Ben şu anda konfor paketli 1.6 premio'yu 38 bin tl'ye sipariş verdim ve daha arac teslim edilmedi bekliyorum. Araç yeni yapılmıyor, geçen ay faturalı bir araç, şehir dışından geldiği için beklemekteyim. Bu durumda; sizin gelecek yıl bu fiyattan premio almanızı, hayal olarak görüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mfaydin

    Arkadaşlar Bugün 10.000 Km Bakımını yaptırdım. Yağ Filtresi, Hava Filtresi, Yağ Değişimi (4 Lt), Motor Temizleyici (Tunap Marka), Kapıların yağlanması ve işçilik Toplam 175 TL tuttu. Motoru Yıkayıp tertemiz teslim ettiler. Bir şey dikkatimi çekti Hava filtresini çıkardıklarında üzerinde JTD yazıyordu, yeni takılan ise OPAR'ın ürünü ve üzerinde yazı falan yoktu. Bunun yanında Arka kapı iç tetiklerini söyledim, tetiğin çektiği telin değişeceğini söylediler cuma ya randevu verdiler tekrar bakalım ne olacak.


    @mfaydın abi bende cuma günü için ç.kale miller otodan randevu aldım bana telde fiyatın 190tl olduğunu söylediler fiyatlar bayiden bayiye değişiyor mu acaba??yoksa size özel indirim mi uygulandı??
  • arkadaşlar merhaba yeniyim doblo alacagım iki seçenek var 1.6 105 elegancemı alayım 1.3 elgancemı şehir içi kullanacaksan 1.3 al diyolar ama o kasayı 1.3 kaldırırmı diye korkuyorum yakıt ne olur bilmiyorum..tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Ben 1.6 sahibiyim. Bir arkadaşımın 1.3'ünü boşken kısa bir süre kullandım. Bana gayet yeterli geldi. Ama elegance yerine premio almanızı öneririm. Aradaki donanım farkı fiyat farkına 2 kez değecektir.
  • quote:


    Orijinalden alıntı: bjkneasy1903


    mfaydın abi bende cuma günü için ç.kale miller otodan randevu aldım bana telde fiyatın 190tl olduğunu söylediler fiyatlar bayiden bayiye değişiyor mu acaba??yoksa size özel indirim mi uygulandı??


    Valla bana size özel indirimimiz var demediler. bende randevu alırken sordum 10 bin bakımı ne tutuyor diye telefonda 180 TL dediler, servis sonrası 175 TL kestiler. Fatura şu an yanımda olsa Sana Kullanılan malzemenin fiyatını yazardım. 175 TL nin içinde 30 TL işçilik, Motor temizleyici 20 TL idi. Yağ biraz pahalı tuttu yanlış hatırlamıyorsam bir adedi 44 TL idi. Yağ ve hava filtresinin fiyatlarını hatırlamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seveca

    arkadaşlar merhaba yeniyim doblo alacagım iki seçenek var 1.6 105 elegancemı alayım 1.3 elgancemı şehir içi kullanacaksan 1.3 al diyolar ama o kasayı 1.3 kaldırırmı diye korkuyorum yakıt ne olur bilmiyorum..tavsiyelerinizi bekliyorum.


    1.3 motordan şehir içi hiç korkunuz olmasın. Fakat uzun yolda Yetersiz kaldığı bir gerçek. Size tavsiyem fazla uzun yola gitmiyorsanız imkanınıza göre 1.3 Premio alın. İmkanınız yoksa 1.3 Elegance modelini ESP'li alın. Yakıt Tüketimleri de kullanıma bağlı olarak neredeyse birbirine yakın, çok fark yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfaydin -- 4 Ağustos 2011; 9:29:26 >
  • peki yakıt nasıl..kaç lira yakıyor.
  • 1.6 'yı ağırlıklı olarak şehir içi kullanıyorum 4000 km'deyım. 100/8.2 ortalamam var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurbagaprens

    1.6 'yı ağırlıklı olarak şehir içi kullanıyorum 4000 km'deyım. 100/8.2 ortalamam var.


    Ortalama hızınız nedir? Benim ortalama hızım 30km/h ve de ortalama tüketim 7 litre görünüyor. 980 km de aracım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EyezBerg


    quote:

    Orijinalden alıntı: kurbagaprens

    1.6 'yı ağırlıklı olarak şehir içi kullanıyorum 4000 km'deyım. 100/8.2 ortalamam var.


    Ortalama hızınız nedir? Benim ortalama hızım 30km/h ve de ortalama tüketim 7 litre görünüyor. 980 km de aracım.




    32km. Ama söylemeyi unutmuşum bende klima sürekli açık. Ayrıca samsun trafiği çok fazla olmayan ama bol bol ışığı olan bir şehir. Maalesef.
  • Bugün doblomla ilk muayenemi yaptırdım.
    Egzos emisyonu için 25 lira ayrıca egzos muayene kartı içinde 4 lira aldılar. (eskiden ücret alınmıyordu ama artık 4 liraymış.)
    Muayenem dün bittiği için de %5 ceza ödedim. 135,70 + 6,79 = 142,49

    far ayarlarını kusurlu buldu cihaz. (hafif kusur) gerçi bmwnin de farlarını kusurlu bulmuşlardı, kalibrasyonları mı yok neyse...
  • Yeni my life donanım özellikleri:
    Elegance donanıma ek olarak:
    1. Alaşım jantlar
    2. Cruise control
    3. Blue me
    4. Navigasyon ön hazırlığı

    Aslında 2, 3 ve 4 nolu özellikler premio da bile standart değil.

    Fiyat olarak elegance den 750 tl daha pahalı, premiodan 1920 tl daha ucuz. İşin içine hız sabitlemeyi de koyarsak premiodan 2320 tl daha ucuz oluyor (3 ve 4 nolu özellikler yine artısı)

    Otomatik klima, yan hava yastıkları, esp, titanyum görünümlü çıta ve kapı kolları, park sensörleri, deri direksiyon-vites körüğü-el freni körüğü ve dış sıcaklık göstergesi için toplamda 2320 tl ödenmiş oluyor.
  • şu hiz sabitleyici sonradan takılabilseydi..
  • Arkadaşlar, bugün itibariyle 1.6 konfor paketli premio aracım bayiye gelmiş durumda ama, plaka işlemleri için yarın yada pazartesi başlayacak... Aracı teslim almam diğer hafta içinde olacak, şimdi benim size sorum şudur; komple paket adı altında, boya koruma + motor koruma + alt tabaka zift kaplama + kaput koruma film kaplama = 800 tl ve world karta 7 taksit yaparız dediler. Benim için alt tabaka zift kaplama mantıklı geliyor %20 oranında asfalt sesini azaltıyormuş, bunuda tek olarak 250 tl'ye yapabileceklerini söylediler. Sizce fiyatlar nasıl, İstanbul içi daha iyi fiyat alan varmıdır?
    Birde kaputu taşıması için aynı arka bagaj kapağında olduğu gibi hidrolik sistem yapılabiliyormu? Takılması için uygun delikleri var gibi gördüm ama, ben bugün görevliye sormayı unuttum, sizin bilginiz varsa paylaşın lütfen. Bende en yakın zamanda bu hidrolik kollarla ilgili araştırmaya giriceğim lakin; şimdiki sistem çok ilkel geliyor. Halen mevcut aracımda bu sistem var ve kaputu kaldırmada, yukarda sabit durmasında cok kolaylık sağlıyor.




  • Boya koruma falan hikaye. Servislerde bunu pek profesyonel yapmıyorlar. Ben kendim 4-6 ayda bir kaliteli cilalarla onların yaptığını elle yapıyorum. Zift dediğiniz aslında kauçuklu bir madde. Yol sesini azalttığı doğrudur ama 250 Tl çok para. Onu da oto sanayide herhangi bir yere 100-150 Tl'ya yaptırabilirsin. Ben aldığımda hediye olarak 20.000 bakım ve araç koruma vermişlerdi. Ben sadece kauçuk kaplama yaptıracağım. Henüz yaptırmadım ama karta imzalı cebimde duruyor.
  • Kauçuk gibi bir maddeyi basınçlı hava tabancası kullanarak arabanın altına sıkıyorlar. 1 litrelik 3 tüp bir şey sıktılar o kadar.
  • Doblo araçlara serviste takılan ve orjinal aksesuar olarak geçen yan basamakların muayeneden geçmediklerini duydum doğrumudur acaba??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elefer

    Doblo araçlara serviste takılan ve orjinal aksesuar olarak geçen yan basamakların muayeneden geçmediklerini duydum doğrumudur acaba??


    YANLIŞTIR!
    Dün muayenedeydim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akineton


    quote:

    Orijinalden alıntı: elefer

    Doblo araçlara serviste takılan ve orjinal aksesuar olarak geçen yan basamakların muayeneden geçmediklerini duydum doğrumudur acaba??


    YANLIŞTIR!
    Dün muayenedeydim.


    Bende biran olsun tırsmıştım

    Bunu öğrendiğim iyi oldu eyvallah....




  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.