Şimdi Ara

yeni dizüstü alıcam. Asus N61JV240DV nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir dizüstü bilgisayar alıcam size bir kaç model sormam lazım. şu an için sadece netten inceleyebiliyorum o yüzden yakından hiçbirine bakamadım. Asus N61JV240DV, HP PAVILION DV6-3055ET, Casper Nirvana CN.HBI720B şuana kadar hoşuma giden ve bana uygun olduğunu düşündüklerim. Bunların içinden en çok 2 çekirdek olması dışında Asus N61JV240DV 'yi beğendim. Ancak internette yabancı sitelerde okuduğuma göre bazı oyunları çalıştırmıyormuş bu doğru mu bilmiyorum ama bu bilgisayarı olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. Bana HDMI ve e-satası olan oyun oynayabiliceğim iyi bir bilgisayar lazım. Başka bilgisayarlarda tavsiye ederseniz sevinirim. Fiyat 2000 TL yi aşmasın yeter. sizce hangisini seçmeliyim veya başka bir seçenek mi düşünmeliyim?

CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!

• para sorunun yoksa bunu al HP PAVILION DV6-3055ET asus'da dediğin sorun var bazı oyunlarda anlık takılmalar yaşanıyor bu nedenle kullananlar harddisklerini değiştiriyorlar
  • öncelikle cevabın için teşekkür ederim. iki soru sorucam şimdi ben bu bilgisayar uzun yıllar kullanıcam. Almışken yeni teknolojileride desteklemesini istiyorum. asus'da usb 3.0 vardı. ilerde usb 3.0 flash diskler falan çıktığında sorun yaşarmıyım. bide HP PAVILION DV6-3055ET ekran hd mi merak ettim.
  • bu arada Casper Nirvana CN.HBI720B da iyi görünüyor o nasıl sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.