Şimdi Ara

Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu (439. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.293
Cevap
412
Favori
902.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gezi parkı olaylarının perde arkasını Aytunç ALTINDAL anlatıyor...






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 5 Haziran 2013; 15:25:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Gezi parkı olaylarının perde arkasını Aytunç ALTINDAL anlatıyor...





    Bu adam kanser değilmiydi yav ? Yani tabi kanserin türünü bilmiyorumda hani sağlıklı bir şekilde hayatına devam edebiliyor mu ? İzleyemiyorumda şu an.
  • Hastaneden konuşuyor zaten. Forumun saçma-sapan hatalarından biri işte yine.
    Youtube'da "Gezi parkı olaylarının perde arkası Aytunç ALTINDAL anlatıyor" diye arattır. Çıkıyor.
  • Protestolara İsrail'den de destek var. İsrail, 28 Şubat'ın en büyük destekçisi olan ülkeydi.
    Kimse bunu hayra alâmet sanmasın. Bu olayları destekleyenler de bunu gözönünde bulundursun.

    Türkiye'de neden yeni bir darbe teşebbüsü yapılmak istendiğine dair enfes bir yazı. Yazıyı uzun bulanlar, altlara doğru "En büyük darbe!" ara başlığından itibaren de okuyabilirler: Link



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 5 Haziran 2013; 16:20:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: defendus

    hz.isa,mehdi,mesih,deccal gibi konuları merak eden ve aslını öğrenmek isteyen herkesin izlemesi gereken uzun ve bilgilendirici bir video buldum

    www.youtube.com/watch?hl=tr&gl=TR&client=mv-google&v=Ik_x1D2JYpI&nomobile=1




    videoyu izledim mehdi,hz isa gelmeyecek diyor.iyi üzel.sonalra doğru naamz vakitleirne girdiler.adam yaişlı olan bi kaç ayet verdi.merak edip baktım.baya bi zorlamış oradn 5 vakiti çıkarmayı dayım.ben çözemedim çözen varsa izah etsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    quote:

    Orijinalden alıntı: wehrmacht

    Referansların sağlam değil malesef yaymaya çalıştıüın görsel spekülatif ve temelsiz kesin bir bütünün parçasımı setten alıntımı birşeyden başka birşeye benzetme cabasımı anlamak güç halbuki sağlam deliller yatsınamaz. ilk ve tek sen paylaşmış olduğundan kasıtla bir kare vererek lobi yapmaya çaılışmışsın gibi geldi

    Burası ikinci el bölümü ya. Ondan dolayı önce referanslarıma baktın heralde.

    Videoyu montajdan çıkar çıkmaz yükledim hemen.

    İlgi alaka? neden sonuç ilişkisini kuramadın sanırım çok anlamsız kinayeler yapıyorsun kime neyi anlatmaya çalıştığın dahi belli değil birazcık gayret et.
  • sözün özü burada anlatılmış paylaşmak istedim...



    http://dunyagerceklerim.blogspot.com/2012/03/seytani-orgutler-ve-amaclar.html
  • Sana birşey anlatmaya çalışmadığımdan emin olabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Sana birşey anlatmaya çalışmadığımdan emin olabilirsin.

    yanlız bu tavır kimseye fayda sağlamıyor madem birşeyi ortaya atıyorsun isbat ile mükellefsin yoksa söylediklerin havada kalır bir amaç üzerine kanaat oluşturup bir çıkar amaçlı yönlendirme yapıyorsun dersek bunun aksini nasıl isbat edeceksin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan0101

    quote:

    Orijinalden alıntı: rockonur







    bu video eski dostum 2010 yılı dolapdere olaylarına ait


    O ''dolapdere'' de yalan, bilgi kirliliği içinmiş. Trt videoyu yayınlamış. Görüntüler yeni.
    Ekşide de yayınlandı .

    http://www.habera.com/haber/Ankara-nin-gobeginde-bayrak-yaktilar/184039



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFCEFA2F8 -- 6 Haziran 2013; 1:54:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockonur

    Böcek ben seni bi ara block lamıştım. Sonra açmışmıyım birini açarken sendemi açılmışsın bunu hatırlamıyorum. Ama şimdi neden block ladığımı hatırladım.

    Öncelikli olarak askeriye konusunda kendi alıntını yapmışsın. O bütün şehirler ve hatıraların sana ait olduğunu düşünerek yazıyorum. Nasıl polisin içinde orantılı yada orantısız keyfi uygulama yapan varsa askerde de vardır. Her kurumda şerefinden yoksun adamlar var ama ya sen marsta askerlik yaptın. Yada ben Türk askeri değildim.

    Bi ara ceza olsun diye askerin eline el bombası veren bi teğmen haberi çıktı. Konudan kesin olarak emin olmamıza olanak yok. Ama gerçek haberdi diye devam edelim. O dangalak teğmenin yaptığı bir yanlış. Ve suç. Ancak bunu ''Asker'' diye genellersen senin amacın bellidir provake etmeye çabalayan ezik durumuna düşersin.

    Bilmeyenler için söyleyeyim. Hakkari dağ ve komando tugayında mescit vardır. Bu mescit dönemin tugay komutanı tarafından (Tuğgeneral) yaptırılmıştır. Ve bizim zamanımızdaki Tuğgeneral de mescidin sorumlusuydu bizzat. Her gelen tertipten imam olan bir tanesi mescide atanır ve tek görevi namaz kıldırmak olurdu.

    Komutanlarımız tarafından tüm ayarlamaları yapılan ve sahur'u, iftar'ı tertiplenen, ramazan ayında oruç tutmamız yönünde tavsiyeler duyduk her fırsatta. Her bayram-cuma-vakit namazları için ellerinden gelen kolaylığı sağladılar ve ayrıca her koğuşta özel ahşap üzeri halıfleks kaplama namazgahlar vardı. Her koğuşta..

    O anlattıkların umarım sana aittir, sağdan soldan toplama yada hayali senaryolarsa Allah'a imanım var diyorsun umarım vebalini hesaplamışsındır.

    Ben anlattıklarına uzaktan yakından benzemeyen şeyler yaşadım askerlikte. Ne sağukta yattım ne hastalandım da bakmadılar, ne de kötü bir davranış olmadı.. Hiçbiri yok. Bazı kalın kafasına bilmem naptığımın aşırı dincileri ''komando birliklerinde burda Allah yok yaziyürrmüş'' derler. Sırf çamur atmak için. Ben 5700 rakımlı Allah'ın dağında koçlar gibi askeriyenin bana sağladığı imkan ve tavsiyelerle (sahura nöbetçi askerin kaldırması-namaz yeri- abdest için sabun-sabah namazı abdesti için banyo açılması) ibadetimi yaptım.

    ''Astsubay - uzman seçmelerinde eve jandarma gelip Kuran - Hadis kitapları ariyürmüş bulursa direk iptal oliyürmüşsün'' derler. Cehennemde yanacaksınız. Ailede astsubay kaynıyor bize niye yapmadılar onu? Askeriyedeki komutanlara da sordum onlara da yapılmamış. Askeriyede öyle uygulamalar yok çünki.

    Adıyamanlı bir uzman çavuşumuzla sabah güneş ağarırken karakolun zirvesine çıkar Allahuekber! diye hakkarinin merkezine bağarırdık. ''Bizim Allah'ımız var ve buradayız kitapsızlar!'' demek için. Sen bunu anlayamazsın.

    Yazıda ''onu aşağıda anlatacam'' ''bunu aşşağıda anlatacam'' diyerek yazının tamamının okunmasını sağlamışsın aklınca, ki küfürlerin çamurların okunsun.
    Sen bunları gerçekten yaşadıysan ateş olmayan yerden duman çıkmaz koç. Belliki göze battın. Askerde ibadetini yaşarsın. Ancak risale-i cart curt tarzı aşırı dinci yobaz kitaplarını taşırsan ben komutanın olsam bende sürerim seni çünkü bölüğümde yada tugayımda senin gibi sorun çıkarması muhtemel yobaz istemem.
    Sen baştan aşşağı yanlışsın. Dindar değil dinci olduğun bunlardan sonra belli oluyor.

    Ayrıca kibir dolu birinden bundan sonra ne beklenir? ''Paylaştığım iki linkin özetini yapmış s.kko'' diyorsun. Sen paylaşmadan önce iki linki de biliyordum. Muhtemelen s.kko da biliyordu. Sen bu olaylarda tekel değilsin rahat ol.

    İki laftan biri ''bilmeyenler için'' ''bu budur o da şudur''.. tamam ağam tamam paşam.

    'Okuduğun yorumlar içinde en orjinali olan' ha? :))

    ''Hükümeti darbe almış zavallı ve intikam alacak haklı bir merci, ve halkın zalim ve cahil'' olarak gösteren yazı öylemi? Tamaaam anlaşıldı. Sen o yahudilerin iletişim tekniklerini, laf kıvırmalarını onlar kadar iyi yapıyorsun.

    Bana gönderdiğin ''sözcü ha kaynak sözcüü!!!'' dediğin video bir eylemcinin cep telefonuyla çekilmiş bir video. Sen bunu sözcünün sayfasından almışsın sözcü de kendi logosunu koymuş. Provake etmeye çalışan sensin. Kaldı ki gerçekten sözcü muhabiri gidip çekmiş olsa ne olacak? Polisle vatandaş dertleşiyor ne olmuş? Ben o videoyu çekilirken izledim neyin çabasındasın?

    Sana ''stv videosu koyarsan yobaz olarak nitelendirilmen normal'' dediğimde geri vites yapma bari delikanlı ol.

    ''28 Şubat sürecinde de ezilen dindarlar'' sende o ''dindarlar'' da dindar değil ''dincisiniz'' koç.


    Sana birşey anlatmaya çalışmadığımdan emin olabilirsin.

    Bu mesajda bahsedilenler: @wehrmacht


    Kibir akıyor. Dindar olsan kibrin en büyük günahlardan olduğunu bilirsin. Sen yanlış birisin. Bizi aydınlatma ulu manitu. Bizi bilgilendirme de cahil kalalım.

    Bu arada:
    Savaş durumunda camiye postallada girerim, yemek yer, tedavi de görürüm, Şarjöre mermi de basarım. Senin gibileri de dışarı çıkaracağımdan emin olabilirsin. İbadet gönülle, niyetle yapılır. Şekille değil.

    Benim yaşım 33. Senin ki kaç bilmem; söyle, ona göre yazayım. Karşındakinin yaşını bilmeden konuşma öyle koçlu moçlu. Karşında her yazdığına "Tamam" diyecek sürüden biri yok.

    - "Aşağıda anlatacağım" diye yazma sebebimi anlamadıysan eğer, bu mesajın devamını da okuma. Olaylar farklı yerlerde geçiyor dikkat edersen. Niye 3'e ayırdım yoksa. Aynı şekilde "Bilmeyenler için" sözü de, bu meselelerden hiç haberdar olmayan, o mesajı ilk defa okuyanlar için. Azıcık kafanı çalıştır. Seni zeki biri sanırdım.

    - Benim yazdığım o yerlerde de iki cami, iki de mescit vardı. Bu neyi değiştirir?

    - Doğu'da yapılan askerlikle Batı'dakinin farklı olduğunu bilmiyorsun sanırım. Doğu'da, bu konulardaki anlayış daha fazladır.

    - O anlattıklarımın hepsi eksiksiz olarak bana ait. Şu an ciddi derecede nefes darlığı çekiyorum. Doktor, ciğerlerimde kalıcı hasar oluştuğunu, bunun iyileşme imkânının olmadığını, bundan sonra yapılacak tek şeyin daha fazla ilerlememesi için tedbir allınması gerektiğini söyledi. Ben askere gitmeden önce gömleğin üzerine bir ceket yeterdi kışın bile. Bu hastalık sebebiyle şimdi ise şu sıcak havada bile yanımda mevsimlik mont bulunduruyorum. En ufak bir rüzgar beni kötü ediyor. Çünkü bendeki astım bronşit.

    Ayrıca, ülseratif kolitin de ileriki yaşlarda bağırsak kanserine dönüşme ihtimali var. Bunun da tedavisi yok biliyorsundur. Şu an evli ve 3 çocuk babasıyım. Bu hastalığın bende olduğunu bilseydim, evlenmezdim. "Neden?" diye soracak olursan, kansere dönüşmese bile, özellikle de atak dönemlerinde ülseratif kolit hastalarının neler çektiğini bi araştır istersen.

    - O mesajın son paragrafında neler yazdığımı bir daha oku. Ben de aynen senin gibi düşünüyordum askere gitmeden önce. Benim için peygamber ocağıydı. Kırkağaç'a düşmem tesadüf değil, askerlik muayenesi sırasında "Komando olmak istiyor musunuz?" sorusuna verdiğim "Evet" cevabıydı.

    - Risale için aşırı dinci yobaz ha. Bugüne kadar hangi Risale okuyan kişi ya da kişilerin bir olay çıkardığı, bir eylem yaptığı görülmüş? Bırak bu zırvaları. Bu kadarsın işte sen. Sikko sen misin la yoksa? Müslüman kılığı altında iyi dejenere yapıyorsun, bakıyorum da. 999 kritik olmayan doğrunun arasına birkaç kritik olan yanlışı iyi sokuşturmuş orada Sikko. Hepsini gördüm. Güya objektif olunacaktı. Güya peşin kabul yoktu. Güya ezberlerimizi bozacak, önyargılarımızı kıracaktık. Ama nerdeee? Sadece lafta tabii ki. Birtek Yeşilay'a bakıp bir insana "Mason" yaftası yapıştırmak ne kadar kolay öyle. Bunu gör, ama nizam duruşu görme. Bu iyiydi. Mütevelli Heyeti'nin ne olduğunu araştır; öğren.

    Sen kızınca iyice zıvanadan çıkıyorsun ve kontrolünü kaybediyorsun. Sözcü video linkini de Sikko'nun sayfasınndan almıştım halbuki. Çekilirken seyretsen ne yazar? Farklı kaynak istedin, ben de verdim. Ama ona bile bi bahane buldun. Ben kaynağın kime ait olduğuna değil, doğru olup-olmadığına bakarım. Yanlışsa, körü körüne ona "Doğru" demek ahmaklıktır. Yanlış ise (TRT videosu gibi) de bunun kabul etmek erdemdir, geri vites değil. Kavram kargaşası yaşıyorsun.

    wehrmacht'la aramda zamanında özelden geçen PM'leri bilseydin, böyle yazmazdın. Koydurma bana şimdi onları buraya. Laf anlayan biri değil o. Sana özelden de yazdım ama anlamamakta inatçısın.

    Dinci ile dindarın tarifini bi yap bakalım da öğrenelim. Gerçi, onu da reddedersiniz de, suyu yavaş yavaş ısıtmak için yumuşak geçiş yapmak gerek dimi. Hele bi hadislerden başlayalım reddetmeye. Ondan sonra ibadetlere gelecek nasıl olsa sıra. Senin gibi ulusalcı kafalara göre tek kaynak Kur'an zaten. Onu da çevirisinden öğren diyorsun dimi. Sen şimdi çok ilerici oldun dimi? O çok yadırganan Ekşi'ci kafadan ne farkın kaldı senin?

    Verilen örneğe bak hele: İki adam var. Birisi namaz kılmıyor ama üçkâğıtçı. Biri de dürüst ama ibadetle alakası yok. Hangisi Allah katında daha makbül şimdi? Tabii ki ikincisiymiş. Başka bir yazıda da Hitler'in bile cennete mi, yoksa cehenneme mi gideceği belli olmaz diyor Sikko. Demiyor ki: "3. bi tip daha olsun ve bu adam hem dürüst olsun, hem de ibadetlerini yerine getirsin." Ama demez. Niye? Çünkü bu şekilcilik. Çünkü ibadet şekille değil, gönülle yapılırmış...

    Namaz da senin için şekil mi yoksa? Aynı şekilde diğer ibadetler de. İslâmî şeâir'in ne olduğunu bi öğren de gel hele. Tabi canım, gönlün temiz olsun yeter, şekle gerek yok dimi? İtikadın bozuk senin. Bu da New Age'in ön hazırlıkları mı yoksa?

    Bi hadis yazacaktım ama sen hadisleri de kabul etmiyordun değil mi? Hadisin ilgili bölümü: "Ameller ancak niyetlere göredir; herkesin niyeti ne ise eline geçecek odur." (Buhâri, Müslim ve Ebu Davud)

    Yazdıklarımda bir tane bile yanlış varsa Allah benim belamı versin. Ama anlattıklarımın hepsi de doğruysa Allah senin belanı versin. Ben kendimden eminim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 6 Haziran 2013; 10:39:22 >
  • Dün yine düşündüm ve kendime bir kez daha hak verdim.

    Şimdi ilk önce Taksim'deki olay hakkında düşündüklerim şöyle.

    1-Oraya ilk 2-3 gün gerçekten hükümeti istifaya davet eden ve yaptığı zulmü önlemek üzerine gelen insanlar vardır. Bunlara sonuna kadar katılıyorum haklılar. Ancak sonra ki günler de aralarında hükümeti istifaya davet için giden insanlar olsada meydan provokatörlere kaldı.
    2-Olaylar tamamı ile halk isyanı olup, başkaları tarafından çıkartılmadı. Baktılar ki olaylar ileryecek ve insanlar gerçekten hükümeti istemdiklerini belirtecekler, o sırada devreye o provokatörler girdi.
    3-Amaçları provokatörleri Polis ile çatıştırıp, heryeri yağmalayıp, AKP seçmenine işte Taksim'e gelenler diyerek milleti onlara Terörist gösterdiler. Tabi yine AKP seçmeni uyudu ve olayı komple düşününce oraya giden herkesin Polis ile çatışmak için gittiğini düşündü.
    4-Dış basından ve Hükümetlerden tepkiler geldi. Çünkü yine AKP oyunu kaybetmesin diye, Dış ülkeler bizi oyuna sürüklüyor, biz bu oyuna gelmeyiz laflarını dedirtmek için böyle tepki verdiler. Bu sayede AKP seçmeni partisine güveninden hiç bir şey kaybetmedi. Ve bunun dış güçler tarafından yapıldığını sandı. Erdoğan'ı size yedirtmeyiz diyerek onu savundular. Tabi buda dış güçlerin işine geldi.
    5-Dış güçler işin içindeydi. Ama tamamı ile bunları yaptırmak için işin içindeydiler. Dış güçler şuan bu ülkede iç savaş çıkarmazlar. Siz olsanız ülkenin yarısının oyunu almış ve benim dediklerimin hepsini yapan bir adam varken ve ortadoğuda henüz her şey tamamlanmamışken iç savaş çıkartırmısınız ?

    Ben bu olaylara böyle baktım. Ve halende böyle düşünüyorum. Mr. Jöle yiğit dün çıkmış konuşuyor. Yok Dış Güçler sağlıkta şunu yapma demiş erdoğan yapmış, yok faizler şöyle böyle. Ben bu adama inanmadım.

    1-Bu adam bir kere isim vermiyor. Dedikleri doğru yanlış ama kimse kusura bakmasın oraya çıkıp dış güçlerden bahsediyorsan bana Amerika, İngiltere falan diye bahane uydurmayacaksın. Bu herkez için geçerli. Bana isim vermedikten sonra İngiltere desen ne yazar Amerika desen ne yazar ?
    2-Adamın tek derdi AKP hükümetinin getirdiği düzenlemeler ve yenilikler. İşte Sağlık, Eğitim, Ülkenin Refahlığı vs. konular. Ancak adamın dertlerinin arasında ülke toprağı yok. Yani Erdoğan aslında onlara karşı ama Erdoğan gitmesi bizi Sağlıktan, Ekonomizin düzeninin dışına çıkacağını söylüyor. Kısacası hem Erdoğan'ı bunlara karşı diye gösteriyor, desteklemesini sağlıyor hemde dış güçlerin halen adamı olmasını sağlıyor.

    Neyse dün AKP'liler ile tartışıyoruz. Ve aynen dediğim olayları AKP'nin istediği şekilde anlamışlar. Oraya gelenlerin hepsi ağaç için, hükümetin diğer %50'ye yaptığı haksızlık için değil, polisle çatışmak için geldiklerini söylüyorlar. Bundan sonra zaten hiç bir şeye inanmadım.
    Olay bu gösterilerden çıktı konu AKP oldu. İlk önce şunu söyleyeyim. Gözlemlediğim kadarı ile

    1- 18 ve 35-40 yaş arası AKP'ye oy veren insanlar başka parti gelirse (özellikle CHP) Din kavramının ortadan kaldıracağını düşünüyor.
    2- 40 ve 60-65 yaş arası AKP'ye oy veren insanlar ise 75-80'lerdeki o tüp kuyruklarının, yağ vs kuyuklarının tekrar oluşmasını istemedikleri için AKP'ye oy veriyorlar.

    Yani 2 ana konu Din ve Geçim derdi.

    Şimdi tartıştığım insan Çanakkale Savaşı'nı anlatan bir kitap okuyor. Sizde biliyorsunuz ki o zamanlar Sevr'di bilmemneydi falan Türkiye'nin hali belliydi. Buna rağmen Sırf Topraklarımız gitmesin diye göğüs göğüs düşmanlar ile çarpışmışız. Bunları okuyp millete anlatan insan ile aramızdaki tartışmayı size yazıyım.

    Ben: B O: O

    O: Şu AKP'nin neyini beğenmiyorsunuz ? 80 lere gerimi dönmek istiyorsunuz ?
    B: AKP'yi beğenmiyorum çünkü dış güçlerin adamı. Müslümanım diye geçinip Siyonizm amaçları olan insanlar ile birlite iş yapıyor. Sen neyini beğeniyorsun ?
    O: Görmüyor musun ülkeyi son 10 yılda ne kadar geliştirdi. Sağlık olsun bir çok alanda yenilik yaptı. Sizin işinize gelmiyor.
    B: Bu söylediklerini ülke toprağına değişir misin ?
    O: Ne ülke toprağı kim ne satmış ?
    B: Erdoğan kendisi açıklıyor. Ben Büyük Orta Doğu projesinin eş başkanıyım diye. Ve BOP şuan ki arap baharının kurucuları tarafından yaratılmış bir şey.
    O: Bırak siz bu yalanları. Yediremiyorsunuz kendinize.
    B: Buyur videosu burda.
    O: E nolmuş yani orda Kürdistan kurdularsa.
    B: E senin ülkenden toprak alıyorlar.
    O: Alsın ne olcak ?
    B: Sen neden Çanakkale'de savaştın ? Neden herkese anlatıyorsun o kitabı ?
    O: O başka şey ?
    B: Maden senin için doğu gereksiz, biz neden teröristler ile orada savaşıyoruz ?
    O: Cevap yok.
    B: Diğer soru AKP müslüman parti gözüküp bu oyunları yapan ile birlekte başka şeyler planlıyor. Müslümanım diyen insan satanizm'mi amaç edinmiş insanlar ile bir olur mu ?
    O: Cevap yok


    Yani anlayacağınız insanlarda AKP giderse Din ve Şuan ki refahlık(Onlara göre) elden gidecek. Milleti bunlar ile çok güzel kandırmışlar. Yani bazı arkadaşlar makarna kömür muhabbeti yapıyor. Kızıyorm ama vallahide haklılar. Şuan toprak onlar için bir hiç. Siz siz olun tartışmalara başlarken ilk önce din'den başlayın. Afallayınca diğer konulara girin.

    Diğer taraftan defalarca Muhalefetinde satılık olduğunu söyledim. Bunda da bir kez daha emin olduğumu anladım. Örneğin Kemal Kılıçdaroğlunu sevmeyen AKP'liler yukarıda ki maddeler için sevmiyor. Kemal Kılıçdaroğlunun bir kere çıkıp ''Ben müslüman'ım. Beni ve partimi dinsizlik ile şuçlayanlar kendileri dinsizdir.'' dediğini gördünüz mü ? Tabi Kemal Kılıçdaroğlu'nun müslüman olduğunu düşünerek yazıyorum. Çıkıp canlı yayınlarda BOP'ları Bilderberg'leri anlattığını gördünüz mü ? Ama kendisi Candaş Tolga Işık'a kameraların olmadığı yerde ''Yeni Dünya Düzeni''nden bahseder. Bunları canlı yayında söyleyemez. Çünkü satın alındığı için ona sadece saçma konularda ve hükümetin ortaya attığı saçma gündemler ile muhalefet olmasını söylemişler. Buda AKP seçmeninin neden AKP'ye gittiğinin bir örneği. Bu hem AKP'ye hemde büyük abilere yaradı. Yani durum bundan ibaret beyin kıvrımlarını yediklerim. Ben böyle düşünüyorum. Eğer sizde ''benim için sağlık, eğitim daha önemli, toprak neymiş yea'' diye bir cümle duyarsanız onun ağzına terlikle vurun ve oradan moonwalk yaparak uzaklaşın.
  • ekşi
    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedate -- 6 Haziran 2013; 12:31:00 >
  • Şu videoyu seyret lütfen. Göstericilerin talepleri arasındaki samimi ve haklı maddelere, yurtdışı güçlerin uzun zamandır istedikleri talepler nasıl yerleştirilmiş, bak gör. Yiğit Bulut'un gösterilere katılmak için sözü var üstelik; ama şartları var. Enteresan tesbitler var.

    Talepler arasına eklenmesini istediği maddelerden bazıları:
    - Kredi kartlarına gecikme faizi Tefe-Tüfe ortalamasını geçmesin. Şu an Türkiye'de aylık % 4 ama ABD'de yıllık % 2.
    - Bankaların vatandaşmardan yüksek faiz üzerinden alacakları, düşük faiz oranıyla yeniden yapılandırılsın.

    Hükümet'ten de;
    - Vergilerin düşük faizle yeniden yapılandırılmasını,
    - Sağlıkla, eğitim'le ilgili iyileştirmeler isteyin.

    "Geçen sene 9 milyor TL hava arası almış bankalar vatandaşlardan. Bunların geri iade edilmesini isteyin. Akşam ben de eylemci olmazsam şerefsizim. Ama bunları isteyemezler. Çünkü ordaki platform o zaman dağılır. Bu eylemlerin arkasındaki finansal destekçilerden biri de bankalardır. Niye? Çünkü hükümet faizleri düşürdü" diyor.


    Devamı...

    http://www.youtube.com/watch?v=rfwyUJ7Bvsw
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Şu videoyu seyret lütfen. Göstericilerin talepleri arasındaki samimi ve haklı maddelere, yurtdışı güçlerin uzun zamandır istedikleri talepler nasıl yerleştirilmiş, bak gör. Yiğit Bulut'un gösterilere katılmak için sözü var üstelik; ama şartları var. Enteresan tesbitler var.

    Talepler arasına eklenmesini istediği maddelerden bazıları:
    - Kredi kartlarına gecikme faizi Tefe-Tüfe ortalamasını geçmesin. Şu an Türkiye'de aylık % 4 ama ABD'de yıllık % 2.
    - Bankaların vatandaşmardan yüksek faiz üzerinden alacakları, düşük faiz oranıyla yeniden yapılandırılsın.

    Hükümet'ten de;
    - Vergilerin düşük faizle yeniden yapılandırılmasını,
    - Sağlıkla, eğitim'le ilgili iyileştirmeler isteyin.

    "Geçen sene 9 milyor TL hava arası almış bankalar vatandaşlardan. Bunların geri iade edilmesini isteyin. Akşam ben de eylemci olmazsam şerefsizim. Ama bunları isteyemezler. Çünkü ordaki platform o zaman dağılır. Bu eylemlerin arkasındaki finansal destekçilerden biri de bankalardır. Niye? Çünkü hükümet faizleri düşürdü" diyor.


    Devamı...

    http://www.youtube.com/watch?v=rfwyUJ7Bvsw


    Valla ben AKP'ye ne zaman inanırım biliyor musun ? Anca çıkıp gerçekleri açıklayınca. Çıkar adam gibi açıklar bunlar bana bunu bunu teklif etti. Bende bunlara sağ gösterip sol çakıcam. Herkese ihtiyacım var dediği anda en kral AKP'li ben olurum. Tüm herkeside AKP'li yapmaya çalışmazsam en adiyim. Yeniden savaşımızı veririz. Ama önceki alıntıda da dediğim gibi Erdoğan halka onlara karşıymışım gibi gösterip işin sonunda bizi satar, ve bende satana kadar erdoğan destekçisi olursam kendimi affetmem. He Erdoğanla anlaşma yapmış olabilirler. Siz bana istediğimi verin biz de sizin o çok istediğiniz laiklerden öcünüzü almayı sağlayalım demişte olabilir. Buda bir şey değiştirmez. Belki Erdoğan bizim anlamamızıda bekliyor olabilir. Erdoğan eğer çıkıp böyle bir açıklama yaparsa aldığı oy en az %25 artar. Buda en az 60 Milyon insana tekabül eder ki gerçekten yeterli sayı. Ama şuan bir şeye inanmam gerekiyorsa ben önceki yazdıklarıma inanıyorum. Açıklamayı yaptığı anda tüm AKP'lilerden özür dileyip helallik istemezsem tüm Taksim gezi parkında üstüme atlasın. Bu kadar net konuşuyorum.
  • Kardeş! Mesele AKP'li olmak ya da olmamak değil. Ortadaki oyunu görmeni istedim sadece...


    Geçmiş tarihten şu videoyu paylaşayım dedim. Çok ironik. Erbakan'ı da zamanında aynı gerekçelerle indirenler bunlardı.
    Şunu seyretmiş miydin? Kurtlar Vadisi Pusu'nun eski bölümlerinden. Şu zamana uyarla. Ne kadar da benziyor değil mi?


    http://www.youtube.com/watch?v=nc4I0yhENFA






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 6 Haziran 2013; 18:32:30 >
  • Otpor/Canvas: Halka direniş eğitimi verilecek. Meydanlar gösterilerden sonra temizlenerek
    polise ve halka direniş şirin gösterilecek.Ve böylelikle daha çok insan meydanlara çekilecek. Sonra ne olacak: (İlk 15 dakikası bile yeter.)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockonur

    Otpor/Canvas: Halka direniş eğitimi verilecek. Meydanlar gösterilerden sonra temizlenerek
    polise ve halka direniş şirin gösterilecek.Ve böylelikle daha çok insan meydanlara çekilecek. Sonra ne olacak: (İlk 15 dakikası bile yeter.)




    Abdullah Gül'ün direnişin başından beri söylemlerini dinlemişsinizdir. Gül ne diyor; "Bu eylemler batıdaki Occupy Wall Street eylemleri gibidir. Suriye'deki yada Mısır'daki gibi eylemler değildir. Doğudan çok Batı eylemleri gibi gözüküyor" diyor özetle. Nedense ben de öyle düşünüyorum. Biz ne Suriye ne de Mısır gibi oluruz bence.

    Olayların Mısır'daki gibi ilerleyeceğini, devamında Tayyip Erdoğan yandaşlarıyla eylemcilerin kapışmasıyla ülkenin bilinmeze sürükleneceğini düşünmüştüm. Ama 1-2 gündür bu endişelerim bitmiş durumda.
  • 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.