Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum sakin...Kullanıcılar akşama doğru topiğe uğrarlar...Sen kafana takma....
  • eyw be arkadasım sende olmasan cvp veren yok dnden berı alet bana bakıyor ben alete halada oyle beklıyecez ınsallah cvp verırler
  • full göstermesi normal... Sen kullanmadan önce belirtildiği, gibi sarj et. Ama deneme amacıyla ZVM'i kurcalaman bir zarar vermez, ayrıca batarya konusunda endişelenme ilk başlarda sana belirtilenden daha çabuk biter sakın korkma bunun iki sebebi var bataryanın tam performansına ulaşması için birkaç çevirim yapması gerekir, bir diğeri ise yeni aldığın için sıkça kurcalaman....
  • allahrazı olsun dunden berı bu haberı beklıyordum tesekurler hocam sımdı bataryayı doldurmaya baslıyorum yardımın ıcın cok tesekur ederım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem2004_34

allahrazı olsun dunden berı bu haberı beklıyordum tesekurler hocam sımdı bataryayı doldurmaya baslıyorum yardımın ıcın cok tesekur ederım

Herzaman...
  • arkadaslar bı sorum olacaktı aleti kapalıykenmı sarj edeyım acıkkenmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmbrbr -- 17 Mayıs 2006; 21:21:02 >
  • kapalıyken.
  • tesekurler wq
  • merhaba turuncu arkadaşların tavsiyesi üzerine zv m le ilgili sana danışmak istedim. amerikada teyzem var yakında gelecek. ondan güzel bir mp3 player isteyeceğim. fiyat aralığı 300 den maksimum 600ytl ye kadar. zv m kullanıcısı olarak tavsiye ediyor musun mp3 player ne almalıyım forumunda ihtiyaçlarımı anlatmıştım, bakma imkanın olur mu bilmiyorum.. bana ne önerirsin. hatta amerikada ürünü alabileceğim en doğru yer neresi olabilir, bilgin var mı..

ayrıca diğer arkadaşlardan da bilgileri varsa cevap bekliyorum mümkünse..

teşekkürler.
  • Arkada$lar bu alet $imdi hangi video uzantilarini destekliyor ? Peki video oynaticisi hakkinda ne diyebilirsiniz, IPOD kadar iyimi ? Sanirim Divx formatini falan da destekliyor olmasi lazim bunun. Ipod almayi dusunuyordum ama bunun ozellikleride baya ho$ gibi aslinda..

Ayrica bu aletin muzik yonetimi nasil ? Benim atacagim $arkilar hep album album olacagindan hepsinin derli toplu olmasini istiyorum anladiginiz uzere. Illaki $arkilarda IDTAG lermi olmasi lazim duzenli olmalari icin, bunlari ayirmanin bi yolu yokmu yada klasorlere ayrilmiyormu bir $ekilde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozofihsan -- 18 Mayıs 2006; 12:10:10 >
  • @filozofihsan

Zen Touch'ın dikey touch padine zor diyordun sanırım. O yüzden sen bence tüm dokunmatik Creativeler'den uzak dur Özellik konusuna gelince, şu ana kadar üretilmiş en iyi mp3 player...
  • quote:

arkdaşlar vıdeoları convert etme sorunumuz çözülmüş gibi görünüyor
    ırıverter 0,16 cıktı ısteyenler ıcın lınkihttp://prdownloads.sourceforge.net/iriverter/iriverter-0.16_win.exe?use_mirror=surfnet
    butun codec sorunlarını halletmısler

arkdaslar bu mesajı ırıver baslıgında verdım ama burdada vermek ıstedım
    ırıverter(ırıver ıcın vıdeo convert programı)
    artık zen vısıon m ve x5 ıcın olan vıdeoları da cevırıyo
    bılmıyorum hangı convert programını kullanıyorsunuz ama belki birinin işine yarar

• @Be Creative:

Dogru diyorsun ama bunun ozelliklerine bakinca o kadarda kotu gorunmemeye ba$ladi aslinda ben video oynattigini bilmiyordum mesela. Benim kullandigim Zen Touch ti ama cidden onun touch padde baya bi sorun vardi boyle fazla hizliydi adam gibi secemiyordum istedigimi..
  • İşte bunda da aynı onu söylemeye çalışıyorum. Açıkça söylemek gerekirse Zen Micro'nun falan touch padini eleştireni gördüm de Zen Touch'ınkini eleştiren ilk seni gördüm. Menüden touch pad ayarını yaptın mı? Öyle alışılmayacak bir şey değil ondan soruyorum.
  • Yoo ayar falan yapmadim arkada$ nasil kullaniyorsa oyleydi ama dedigim gibi ben kullanamadim acikcasi..

Neyse siz bana bu aletten bahsedin yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: filozofihsan

Yoo ayar falan yapmadim arkada$ nasil kullaniyorsa oyleydi ama dedigim gibi ben kullanamadim acikcasi..

Neyse siz bana bu aletten bahsedin yaw

8 sayfadır biz neden bahsediyoruz????
  • arkadaslar gıttı gıdıyorda satılık vısıon m var ıstersenız bır bakın
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2039930
  • Vallahi arkadaşlar sizlere tavsiyem Cem arkadaşın linkini iyi değerlendirin. 600YTL'ye tek teklifle alma şansınız olabilir, bu alet TR'de efsaneleşmeye başlarsa bu fiyata Gittigidiyor'dan da alamazsınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be Creative

Vallahi arkadaşlar sizlere tavsiyem Cem arkadaşın linkini iyi değerlendirin. 600YTL'ye tek teklifle alma şansınız olabilir, bu alet TR'de efsaneleşmeye başlarsa bu fiyata Gittigidiyor'dan da alamazsınız...

zaten sans eserı 1 kerelıgıne 405ytl gıtmıstır o Be Creative dostum bıdaha o fıyata bu aletı ancak ruyanızda gorursunuz artık o aletın olu fıyatı 600ytl asagı olmaz donanım haberın 2. el forumlarınada bakın ordada satan cıkıyor kullanılmamıs olarak aklınızda bulunsun
  • ARKADASLAR ZEN VISION M HER ACILISTA FRİMWARE PROBLEMI YAZISI CIKIYOR NE YAPABILIRIM LUTFEN YARDIM EDIN INANIN COK KOTU DURUMDAYIM

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.