Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela demin Media Explorer'dan baktım.Firmware için 1.60.01_0.00.23 yazıyor.Hey Allah'ım.
    Avrupa'dan bir firmware yükledim, Amerika'dan da yükledim.Hepsinde cihazdan bakınca firmware'in yanında o "e" harfi var.Gitmiyor bir türlü.
    Bir yardım edin.Sesim limitli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lcdremote -- 20 Kasım 2006; 23:39:25 >
  • @lcdremote yerinde olsam eğer eminsen tüm alternatifleri denediğine Creative e mesaj atardım ya da Epizenter ve Creative forumlarına konuyu açardım vakit kaybetmedenbu biraz bizi aşan birşey gibi umarım cihazla ilgili değildir
  • Ebaydan şarj aleti getirtmek istiyorum.. 3 kişi birşleşirsek kargo parasını daha ucuza halledebiliriz.. İsteyen varsa pm atsın..
  • selam beyler bugun zvm elime gecti sonunda, diyorum ki eski firmweare dosyasının yedeğini alıyım lazım olabilir, nasıl yapıcam?

birde alet süper yaf, daha ağır buyuk bise bekliyodum ben. ekran da yeterince kaliteli..
  • @eozen81
    Creative'e mail attım.Bakalım cevap bekliyorum.Forumları da kurcalayağım.Teşekkür edeim tavsiyen için.Zaten aletin içinde açtım.Güzelce baktım ama herhangi bir switch göremedim bu durum ile ilgili.
    Şu eski firmware işi aklıma yattı. Onu bir bulsam, onu da deneyeceğim. Şu rapidshare hep meşgül.Hasta etti.Bir arama yapamadım.
  • 1.60.01 yükledim herşey iyi hoş da bazı albüm art'lar uçmuş üstelik bunların 1.50 versiyon yüklüyken orada olduklarına eminim

işin garibi media explorer albüm görünümünde albüm kapağı gözüküyor ancak alette parçayı açınca art kayboluyor

bi bakarmısınız sizde de aynı olay yaşanmışmı
  • merakıma yenik düşüp kendim denedim az önce 1.51.01'i yükledim tekrar ve yokolan bütün albüm artlar geri geldi be bu sürümde kalmaya karar verdim şimdilik

anlaşılan 1.60 sürümünde 'bug' var
  • quote:

Orjinalden alıntı: lcdremote

Mesela demin Media Explorer'dan baktım.Firmware için 1.60.01_0.00.23 yazıyor.Hey Allah'ım.
    Avrupa'dan bir firmware yükledim, Amerika'dan da yükledim.Hepsinde cihazdan bakınca firmware'in yanında o "e" harfi var.Gitmiyor bir türlü.
    Bir yardım edin.Sesim limitli...

format atmayi denedin mi? alete bildigim kadariyla format atiliyor olmasi lazim ama tekrar nasil yukluyorsun bilmiyorum mutlaka arastir eger oyle birsey yapacaksan.
  • albu art da belli boyut ustunu su anda desteklemiyormus 1,60.
    daha kucuk boyutta art yuklersen desteklendigini gpreceksin... mediamonkey, ya da mediaplayer 11 de de albumart sorunları cıkıyormus. bence sen yok olana artlarını daha kucuk boylarla dene. 100 e100, 120 ye 120 falan gibi... ne de olsa album art in cozunurlugu cok da muhim degil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lcdremote

hocam bekliyorum bu konuda yardımcı olarak arkadaşı.PMde attım sana msn adresimi.
    umarım hallolur

tum dosya paylasim siteleri patlamis yahu...
    surdan deneyelim:
    http://download.yousendit.com/CCC8BCB373A426DF

bu ilk surum...
  • @eozen81
    bana epizencenter i tavsiye ettiğin için çok teşekkür ederim. sorunu hallettim. şöyle oluyor...

- cihazı kapatıyorsunuz
    - açma tuşunu yana çekip aynı anda alttaki reset tuşuna bir iğne ile basıyorsunuz
    - oradan recovery mode karşınıza çıkacak
    - relood firmware diyin
    - size soracak bilgisayardan update etmek istemisiniz diye
    - tamam diyin ve bilgisayarınıza bağlayıp en son USA firmwareini yükleyin
    - volume limiti kalkıyor

Oh be sonunda...bangır bangır bağırıyor şimdi
    europe versiyonun 25i USA in 20 sine fln denk resmen.
    herkese çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lcdremote -- 21 Kasım 2006; 17:17:28 >
  • Bende yeni firmware i yükledim dier arkadaşların yaşadığı problemlerin hiç biri bende meydana gelmedi.Radyodan kayıtı zaten kullanmıyodum.Sırf yeni diye yükledim (yunanca da bilmiyom)
  • @lcdremote sorunu hallettiğine sevindim, dediğim gibi bizi aşan birşeydi
  • yaw aslında bizi aşmıyordu da (creative forumlarında ayni sorun italyan bi kullanıcının da başındaydı)recovery den firmware i tekrar yuklemeyi denemişsindir diye düşünmüştüm ben..m zaten cihazı yazılımsal olark bozmak çok güç ... yazılımsal olarak saçma kısıtlamaları da yok ... orama dokunma buramı elleme demiyor. zaten recovery den halledilemeyen bir sorun varsa cihaz servisliktir...

neyse gule gule kullan...
  • Ah hocam keşke deseydin.Recovery diye bişey olduğunu bile bilmiyordum.Neyse böyle böyle öğreniyor insan.Teşekkürler herkese tekrardan...
  • meraba. bendede spn firmware yüklü. avrupa mı amerikamı olduğunu nasıl anlayacam? bilgi bölümüne baktım ama sonunda "e" ya da "us" yazmıyor?
  • us yazmaz zaten. önemli olan 'e' harfi. e yoksa ses kısıtlaması yok demektir.
  • selamlar zen vision m toplulugu

uzun suredır ara ara gelıp takıp edıyorum sızı ama sımdı post atacak duruma geldım.
    bılıyorumkı sureklı bu konudakı yenılıklerı takıp edıyorsunuz ve belkı bana yardımcı olabılırsınız..

1 hafta sonra amerikaya gıdecek olan bı tanıdıgım var ordan bısyeler almak nıyetındeyım aklımdakı modeller de

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB)

zen vision m creative

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB)

zen vision w

acıkcası fotografları dırek yukleyebılmek benı cezbedıyor hafızayı bosalatabılmek acısından ve bır de ebook okuyabılmek oldukca mantıklı bı baska konu ..
    bunlar zen vision w nın artıları ama bıraz buyuk kabul edersınız kı
    sız ne tavsıye edersınız vision m mı vision w mı

hepınıze sımdıden tesekkurler zenlerınızle mutlu oldugunuz bunca posttan da bellı oluyor umarım ben de yakın zamanda aranıza katılırım..

• 60 lık vision:m de foto makinasından resimleri alabiliyor. zaten arada çok az fark var (fiyat olarak) bende şuan 30 var ama 3 haftaya bendede 60 olacak
  • w modeli büyük. saydığın diğer artılar boyu göz önüne alındığında, senin kişisel teleplerine ve yaşamına göre birden eksi özellikler olabilir. yani büyük bir mp3 çaları muhafaza edecek bir ortamın yoksa sorun olabilir bence. ben de walmayı düşündüm ama m aldım. çünkü herdaim yanımda çanta falan taşıyabilecek durumda değilim. naçizane tavsiyem 60gblik zv:mdir. çünkü her erkek bilir, "boyu değil işlevi önemlidir" lafı yalandir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belirtisiznesne -- 22 Kasım 2006; 12:22:20 >
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.