Şimdi Ara

YENİ COROLLA ÇİN'DE ÜRETİLMEYE BAŞLANDI !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizde şu an satılanın aynısı üretiliyor ve mayıs 2007 de faaliyete geçmiş
    ----------------------------------------------------------------------------------

http://www.toyota.co.jp/en/news/07/0528.html

buda çinin toyota corolla sayfası (müzikli[;))
    ----------------------------------------------------

http://www.toyota.com.cn/vehicles/corolla/index.html

http://corolla.ftms.com.cn/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 30 Haziran 2007; 0:03:09 >

• Bir çok büyük firmanın gibi maliyet kısıntılarına gidilmesi ucuz iş gücünden yararlanmak maksadıyla çin de fabrika kurulmuş .Bir çok japon firması artık üretiminin büyük çoğunluğunu çinde yapıyor
    Aldığınız bilgisayar parçalarının yüzde 90 ı çin malıdır.
    Ama çinde üretilen mal kalitesizdir diye bir mana çıkmaması lazım bunu diyenler olacaktır.
    Çinde 4. 5. kaliteden de mal üretiliyor 1. kaliteden de

• quote:

Orjinalden alıntı: stimur41

Bir çok büyük firmanın gibi maliyet kısıntılarına gidilmesi ucuz iş gücünden yararlanmak maksadıyla çin de fabrika kurulmuş .Bir çok japon firması artık üretiminin büyük çoğunluğunu çinde yapıyor
    Aldığınız bilgisayar parçalarının yüzde 90 ı çin malıdır.
    Ama çinde üretilen mal kalitesizdir diye bir mana çıkmaması lazım bunu diyenler olacaktır.
    Çinde 4. 5. kaliteden de mal üretiliyor 1. kaliteden de

Evet kesinlikle... bir programda izlemiştim Çinliler çok kaliteli mallar kullanıyor.dünya ya dandik mallar satıyor ama kendi özel hayatarında kullandıkları ürünlerde japonlar kadar seçici oldukları söyleniyor.

Ayrıca bildiğim kadarı ile Volvo'nunda çinde üretilen araçları var.

• Ne olursa olsun ben çin malına karşıyım kardeşim alışmışlardır adisini yapmaya baştan sağma yapmaya.Ben Toyota'nın bu şekilde çinde yapılır ve satılırsa güvenin ve imajının sarsılacağı kanısındayım. Japon+Sorunsuzluk = Toyota
    ama Çin+Toyota=
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

Ne olursa olsun ben çin malına karşıyım kardeşim alışmışlardır adisini yapmaya baştan sağma yapmaya.Ben Toyota'nın bu şekilde çinde yapılır ve satılırsa güvenin ve imajının sarsılacağı kanısındayım. Japon+Sorunsuzluk = Toyota
    ama Çin+Toyota=

öyle diyorsunuz da türkiyede kullandığımız kaliteli malların bir çoğu çinden geliyor
  • Evet yeni corolla Çin'de de üretiliyor ama Çin pazarı için. Kendi iç tüketimlerine yönelik bir üretim. Global pazara yönelik üretim ise ilk altı ay için Japonya'da ve daha sonra Güney Afrika'da yapılacak.

Yani şu ana satılan yeni kasalar Janon üretimi. Gerçi satıcılar Toyota kalitesi açısından pek bir fark olmadığını ama ikinci el açısından Japon üretimlerinin daha tercih edildiğinide ekliyorlar. Japon üretimlerin algılanan işcilik ve kalitesi daha yüksekmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.