Şimdi Ara

Yeni Connect mi Yeni Kasa Caddy mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar arac alma niyetindeyim sifir olarak alacagim caddy 2.0 sportline yada 1.6 comfortline dsg li modelleri dusunuyordum inceledim yeni connecte gore cok basit ve bos geldi fakat agustosta caddy de kasayi degisecekmis satis temsilcisi cok bir degisiklik olmayacak diye ekledi .

    Yeni connect in dolulugundan ziyade piyasada pek goremedim internette arastirdigimda da pek kullanici yorumlari yok ayrica gecen hafta araca %2 civari bir zam gelmis bu ayin 20 sinde tekrar zam gelecegi bayiler tarafindan soyleniyor yani siparisi 20 sine kadar alacaksam vermem gerekiyor ki zamdan etkilenmeyeyim .

    Bu hususlar ve 2 arac hakkinda gorus ve onerileri olanlar paylasabilirlerse sevinirim .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bir iki gun once caddy nin bunun yaninda cok sonuk ve bos kaldigini gorerek yeni kasa ford connect titanyum modelini aldim suan icin eski kasaya oranla cok memlunum bu baglamda otomobilden farki olmadigini soyleyebilirim .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayıoğlu kendi mesajina cevap yazmissin yav

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum olmayinca gerceklesen gelismeyi yazdim .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun nekadar nereden aldınız?

    Yakıt tüketimi olarak memnun musunuz? Gerçekten 100/4,4 görebildiniz mi?
  • Istanbulda bir bayiden aldim, boya motor koltuk vinil bakteri v.s koruma paketi ile 66.400 TL aldim . Yakit konusuna gelince connect glx 110 luklardan daha az yaktigi kesin fakat 5 li rakamlara uzun yolda inebilecegini sehir icinde inecegini sanmiyorum . Sehir icinde ( Istanbul ) benim kullanimimla 7.5 lt civari yakiyor babam filanda araci alinca ortalama 8.5 - 8.8 lt civari yakiyor . Genelde 4 km alti mesafelerde yokus ve duz yolda kullaniliyor . Aractn memlunum .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle connect 110 luk,çok yakıyor diye şehir efsanesi yaratmışlar,aracın gaz pedalına dokunamıyorsun mükemmel bir çekişi var,ben sürekli full depo gezerim ve 100-150 km de bir tekrar doldururum,bende 2008 model 88.000km de 110hp tourneo connect var,bugünkü hesabımı size aktarayım(10/06/2015 çarşamba),37,15 tl mazot euro dizel mazot=4,06 tl/lt fiyatı ve yapılan km 131 km dir,yani 6,98 lt/100 km gibi bir ortalama yakıt tüketimi bu güçte ve konforda güvenli bir araç için mükemmel diyebilirim,bu şehir içi orta sertlikte bir kullanımdır herkese şiddetle 110 hp tavsiye ederim 90 lık az yakıyor efsanesine inanmayın,motoru kuvvetli ve aynı motor hacmindeki araçlardan kuvvetli olan her zaman daha az yakıt harcar tecrübeyle sabittir.Ancak ani hızlanmalar sert sürüş ani fren ve motorun sesiyle gaza gelip dayanamayanlar elbette şehir içinde 9 ile 11 lt arası yakıt tüketecektir bu kullanım stiliyle alakalı bir durumdur,ben makine mühendisiyim ve yıllardır dizel araç(1995 ten beri) kullanırım,bende alırken 90 ve 110 hp arasında kaldım ama kendi teknik bilgime güvenerek 110'luğu tercih ettim iyiki de etmişim,caddy e gelince çok güzel ve güvenli bir araç ancak 1.9 tdi 105 hp olan motorlar su anda 200-400 bin km arasında ve çoğu artık motor masrafı çıkarmaya başlıyor dizel ve turbolu bir aracın motor masrafı bayağı yüksektir,düşük km li ve mümkünse tek kişinin kullandığı bir araç bulmanızı tavsiye eder konu ile ilgilene arkadaşlarıma yardımcı olmayı bildiklerimi paylaşmayı isterim,saygılar sunarım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.