Şimdi Ara

YENİ CLIO SPORT TOURER (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
11
Favori
152.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafad66

    Bu araç hakkında çok az şey yazılmış,

    Ben de alev kırmızısı sport tourer sahibiyim. 1.5 turbo dci manuel. 2014 model, ama 2015 te aldım haziran çıkışlı.

    Fiyatının yüksek olması sebebiyle pek rağbet görmüyor sanırım.


    Ben de bu aracı beğeniyorum. Sürücü kapısi cami ıslık sesi, bagaj kapağı tıkırtı, erken akü bitmesi gibi bir problemle karsilastiniz mi? Şikayet ettiğiniz bir durum var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SefaAccent


    Ben de bu aracı beğeniyorum. Sürücü kapısi cami ıslık sesi, bagaj kapağı tıkırtı, erken akü bitmesi gibi bir problemle karsilastiniz mi? Şikayet ettiğiniz bir durum var mi?

    Bu bahsettiğiniz şikayetlerim yok.

    Sadeceyakıt göstergesi kademeli düşmekte o kadar.

    Aracın malzeme kalitesi sınıfına göre orta, fiyatına göre düşük, hafiften tıkırtılar geliyor ama bu sizin aracı hangi yolda kullandığınızla alakalı, ben köy yolunda da kullanıyorum.

    Yüksek hızlarda yan aynalardan dolayı ıslık tarzında ses geliyor, 120 ve üzeri hızlarda ama çok sorun edilecek gibi değil.

    aklınıza takılan sorular olursa ö.m. atabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafad66 -- 28 Aralık 2015; 15:32:12 >
  • Scenic 2 aracim var genel olarak memnunum ama cok yol yapiyorum.lpg li uzun yolda 21 kurus falan yakıyor.tabi sehir ici benzinde cok gidiyor.30 kurusu geciyordur.yakit için bu aracın dizelini düşünüyorum.konfor ve yakit açısından arar miyiz scenic i.otomatik kullaniyoruz ama edc baya yuksek manuele alisacagiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.9 icon grand tourer aracım için lpg araştırıyorum, hangi markanın kitini tasviye edersiniz? fiyatlar brc landi lovato 2000 tl civarında hep.
  • Arkadaşlar son zamanlarda
    Clio Sportourer 1.5 Dci ICON
    Fluence 1.5 Dci ICON
    Kadjar 1.5 Dci ICON
    alan varsa hangi tarihte ne kadara aldığını yazabilir mi ?
  • Bende bu aracdan düşünüyorum...
    Satmayı düşünen varsa dizel km az olan özel yada buradan iletişime geçebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, makyajlı kasanın ön tamponu makyajsız kasaya uyar mı bilgi sahibi var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,konu çok aktif değil ve son mesaj oldukça uzun bir süre önce yazılmış ama ben gene de sorayım bir soru: 2001 model civic ies kullanıyorum 3 yıldır.Artık araç değiştireyim diyorum.Sportour aracı oldukça beğendim en azından dış görünüş olarak.Aklımdaki model 1.2 joy ya da ikon modeli..ne düşünüyorsunuz bu araç hakkında genel olarak ?
    dizel mi benzinlimi alayım ? ikonmu joy mu? bugüne kadar hep 1.6 araçlar kullandım performans konusunda beklentimi karşılar mı?,
    bu arada bu aracın aktif ve güncel bir konusu varmı bu forumda yada başka bir sitede?
  • 2013 model 1.2 versiyonu, 53 bin km, lpgli, boya değişen yok 49 bin isteniyor. Bana biraz pahali geldi ne dersiniz acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lotr89 -- 21 Şubat 2019; 19:52:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 kasımdan bu yana 55.000km dir 1.2 16v 75 HP olan modelini benzinli olarak kullanıyorum. Araca bu güne kadar periyodik bakım ve daha yeni 70.000km de ön fren ve triger değişimi dışında masraf yapmadım. Araç cidden az yakıyor, İstanbul avcilar-buyulcekmece aralığında kullanıyorum 6.2-7 aralığında tüketimi var. Şehir dışı 4.7-5.2Lt. Performnsa gelince, o yönden çok keyifli değil. Şehir dışında Uzun rampalarda motoru mutlaka 3bin devir üzerinde tutmanız gerekiyor yoksa rampada bayılmaya başlıyor. Şehir içinde sorun yok. Rampada kalkışta asla sorun yaratmadı. Sorunsuz, masrafsız, sizi maddi anlamda yormayan bir araç, beklentiniz performans odakliysa sizi üzer, normal bir kullanıcıysanız uzun zaman kullanırsınız. 1 hafta önce özel serviste periyodik bakımı 249TL, trigeri 620TL ye değiştirdim, duyan kulaklarına inanamıyor. Bazı araçlar var siz onun için çalışırsınız, Clio ise sizin için çalışır 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2021 yılı benzin fiyatları ve Clio4 Sport Tourer 0.9 Tce yakıt değerleri hakkında tecrübe sahibi olanlar paylaşmaya devam ederse iyi olur.
    Bu gunlerde düşündüğümüz araç olur kendisi.
    Yıllık yaklaşık 20 bin km yol yapıyoruz. Felicia 1.3 enjeksiyonlu LPG'li aracımla, yürütme ve yakıt ekonomisi açısından çok memnunum. Kamp yapmayı ve gezmeyi çok seven bir çift olunca yeni araç arayışıyla bu araca yöneldik. Genişlik yönünden sıkıntı olmayacaktır ama yakıt bizi merak ettiren husus. LPG tüketim değerleri, yürütme giderleri gibi genel hatlarıyla varsa tavsiye ve tecrübe notları lütfen paylaşınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.