Şimdi Ara

<<<<YENİ CLİO 4 PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU>>>> (425. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.041
Cevap
174
Favori
1.230.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Aracımda ki sorun için 3 sefer servise gittim bişeyi yok dediler(bilgisayarda sorun gözükmüyormuş) , ama özel ekspertize girdiğimde sorunu buluyorlar. Renault Müşteri hizmetlerine mail attım, onlarda tekrar servise yönlendirdiler. Tekrar ikinci bir mail attım. Bu seferde ''Biz başka birşey yapmayız, soğuk bir su iç!! dercesine mailime dönüş yaptılar. Nasıl ama? !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bayimizde 2013 model sıfır km Clio Hb ve Sport Tourer araçlarımız mevcuttur. Yeni Clio almak isteyenler bana özel mesaj atarak detaylı olarak bilgilendirilebilir.

Herkese keyifli bir hafta dilerim.

• arkadaşlar 1.2 joy paket aracımın 1 senelik bakım ücretine 378 tl fiyat biçtiler. peşin ödemede %10 indirim yapılacağı söylendi. normalmidir fiyat ? aracım 17000 de . alalı 1 sene oldu.

Orijinalden alıntı: mahoonur

arkadaşlar 1.2 joy paket aracımın 1 senelik bakım ücretine 378 tl fiyat biçtiler. peşin ödemede %10 indirim yapılacağı söylendi. normalmidir fiyat ? aracım 17000 de . alalı 1 sene oldu.

bende geçen ay aynı fiyata yaptırmıştım.

Orijinalden alıntı: sermerhat

quote:

Orijinalden alıntı: mahoonur

arkadaşlar 1.2 joy paket aracımın 1 senelik bakım ücretine 378 tl fiyat biçtiler. peşin ödemede %10 indirim yapılacağı söylendi. normalmidir fiyat ? aracım 17000 de . alalı 1 sene oldu.

bende geçen ay aynı fiyata yaptırmıştım.

teşekkür ederim cevapladığınız için
    Sayın hocam, sizi baştan beri takip ediyorum, sürekli hoşnutsuz ve mutsuz bir havanız var. Tamam bütün dedikleriniz doğru araçla ilgili ama birazda olumlu düşünününde bizede ilham verseniz öğretmenim? Lütfen yanlış anlamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: SS-Benz

Sayın hocam, sizi baştan beri takip ediyorum, sürekli hoşnutsuz ve mutsuz bir havanız var. Tamam bütün dedikleriniz doğru araçla ilgili ama birazda olumlu düşünününde bizede ilham verseniz öğretmenim? Lütfen yanlış anlamayın.

Bende katılıyorum arkadaşa. içimizi karartıyosun :) Şaka bi yana bi kaç defa bende yazmaya yeltendim ama yanlış anlarsınız diye vazgeçtim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tods -- 17 Mart 2014; 21:33:58 >
  • Arkadaşlar ben yeni alacak olanlar bilgilensin diye yazıyorum aracın 1 senelik kullanıcısıyım yalan yanlış hiç bir şey yazmadım. Gerçekten araçtan soğudum ve bunu buraya yazmak istedim. 5 sene binmek zorundayım keşke aracın olumlu bir yönü olsa da ben de yazsam. İnanın benim aldığım fiyatlar normaldi ama şu anki fiyatlarla bu araç alınmaz. En azından ben almam. Araba fanatiği değilim ilçemde servisi olduğu için renoya öncelik tanıdım aracın dış görselliği ve donanımına aldandım. Donanım konusunda gerçekten başka hiç bir araçta bu donanımı bir arada bulamadım. Görsellikte diğer araçlarda yok. Ben beyaz ya da gri düşünürken ellerinde tek siyah olduğu için 6 ay beklememek için siyah aldım. İlk defa siyah araç aldım bir daha da almam. Kimseye de tavsiye etmem. Herkesin görüşüne saygım var. Birisi çıksın desin ki senin dediklerin yanlış bir daha buraya yazmam. Bu araç uzun yol için alınabilir ama benim gibi şehir içi yoğunluklu kullanacaklar arkasına bakmadan kaçsınlar. 0.9 Tce icon siyah

Adamlar yeni versiyonlarda bari bu belirttiğimiz eksikleri giderseler ama umurlarında değil nasıl olsa araç satıyor. Her yer clio doldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatin -- 17 Mart 2014; 23:27:23 >

• Merhaba,
    Eşimin aracının bakım ışığı yandı, araç henüz 5.000 km'de ve bakıma götürmeyi düşünmüyorum çünkü eşim doğum izninde, ben 2 aracı dönüşümlü kullanıyorum. Bu ışığı nasıl söndürürüz?

suatin; tümseklerde gelen "gıcırtı" kronik bir problem, plastik bir takoz değişiyormuş, biz değiştirttik ve sorun çözüldü. Ben de marka fanatiği veya sempatizanı değilim fakat şunu söyleyebilirim ki orta sınıf B segmenti araçların hepsinde problemler var, özellikle de kalite problemleri. Örneğin Fiesta'ların ilk serilerinde kapı boyaları dökülüyordu! (Link :http://forum.donanimhaber.com/m_29029500/tm.htm , Grup :https://groups.yahoo.com/neo/groups/2009fordfiesta/info) Ayrıca boya sorunları ve çıtırtı/tıkırtı problemleri güncel B ve hatta C segmenti araçların pek çoğunda yaşanan problemler.

Savunur duruma düşmemek için diğer sorunlarla ilgili yorum yazmayacaktım ama madem forumda bilgi paylaşıyoruz, yazmaya karar verdim. Yakıt tüketiminden dert yanmışsınız, eğer kısa mesafe ve dur kalklı, 2-3. viteslerin bol kullanıldığı bir güzergahta kullanıyorsanız tüketimin yüksek olması normal. 0.9 motoru bilmiyorum ama eşimin aracıyla (1.2 benzinli) işe gidip geldiğimde ortalamam 5.5 litre oluyor ancak eşimin işyeri yakın olduğundan onun işyerine gidersek ortalama 7'nin üzerine çıkıyor. Dolayısıyla yakıt tüketimi konusunda aracınızda bir problem olduğunu düşünmüyorum. Otomatik ayna zaten bir donanım eksikliği... Rüzgar sesi ise kronik problem, o konuda şikayetçi olmayan Clio IV sahibi görmedim, duymadım. Renault'nun bu konuda bir şeyler yapması gerekiyor.

darkness1453; kapı çıtalarına ek yalıtımı garanti kapsamında ve ücretsiz mi yaptılar? İşe yaradı mı?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 19 Mart 2014; 8:42:02 >

• @ suatin
    Öncelikle bahsi geçen sıkıntılarının bir kısmı genel ve çözümü mevcut olanm sıkıntılar. Bunları zaten yazmıştık.
    Boya konusunda ise malesef her araç siyah olunca bu kadar kullanışsız oluca. Çok samimi arkadaşımın Lancer 2011 model aracına çocuklar tozlu iken yazı yazmışlar çila atana kadar gayet net okunuyordu. Tabi kırmızı renk hataları daha az gösteriyor. Ama siyahta bu tarz boya sorunları çok daha fazla göze çarpıyor. sanırsam siz kendinize uygun rengi seçmemişsiniz. Açıkçası alınabilecek en kullanışsız rengi almışsınız. Bayide tabiki satılmayan renkteki aracı satmış oldu.
    İkinci husus ise bunu da defalarca konuştuk. 0,9 Tce araç tam olarak ekonomi aracı olarak değerlendrilemez. Aracın en ekonomik yönü vergi dilimi. Ancak yakıt ekonomisi arıcaksanız size başta dizel versiyonlar önerilmeliydi. ben kendimde her iki araçla teste çıkarak değerlendirme yaptım. Ayrıca yetkili arkadaşında doğru yonlendirmeleriyle doğru tercihte bulunmuş oldum.
    Hocam yorumlarınızda elbette haklısınız. amacım ikili dialoğa girmek yada sizi rencide etmek değil kesinlikle. Ama yanlış anlamazsanız malesef tamamen yanlış yönlendirmelerle satış temsilcisinin sizi az bilgilendirmesi sebebiyle yaşadığınız sorunlar bunlar.
    Sonuç olarak hiçbir zaman iyi araba yoktur, size hitap eden isteklerinizi karşılayan araba sizin için her zaman en iyisi olucaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Ne yok ki? Siyah renk olması her dokunduğun yerde çizik oluşuyor. Tamam siyahtır çizik olabilir ama böyle de sulu boya gibi olmaz ki! Çocuklar üzerine yazı yazıyor hemen çiziliyor. Yolda taş değiyor saç çöküyor. Sabah her tümseğe çıkışımda arabadan kamyon gibi gacırtılar geliyor herkes dönüp bakıyor. Fabrika verisi 5 Litre olan araç 8.8 litre yakıyor. Bagajdan ses geliyor. Kapı altları sürekli temizlenmek istiyor her yıkamada kapı içlerinide silmek gerekiyor. Yolda rüzgar sesi var. Arabayı istop edince camlar kalkmıyor inmiyor. Aynalar otomatik kapanmıyor. Geçen gün benzinlikte bayan pompacı benzin deposunu açarken tırnağı kaydı bir baktım tırnak bile boyayı çizmiş yuh dedim. Çevremde 10 yaşında siyah arabalarda bu kadar çizik yok. Palio malzemesi dandik diye sattım bunun da ondan kalır yanı yok. Bu zamana kadar acaba araç düzelir mi yakıt düzelir mi diye bekledim ama düzelen bir şey yok.

kasislerden geçerken gelen gıcırtı sorununu bakıma gittiğinizde söyleyin çözüyolar. bende bu ses yüzünden çok soğumuştum sorun çözülünce çok rahatladım diyebilirim keşke bakımı beklemeyip daha erken götürseymişim bu ses için. kırmızı alsaymışsınız daha iyi olabilirdi, siyahın ztn temizliği de problem. arkadaşımda yeni focus var siyah, o da çiziklerden şikayetçi aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 19 Mart 2014; 10:59:46 >

• Arkadaşlar ben siyah araba almak istemedim. Ancak il genelinde ellerinde 0.9 araç başka yoktu. Beklerseniz beyaz getiririz dediler. 5 ay beklemek istemedim. 0.9 konusunda da fabrika verileri beni aldattı. Ayrıca satış temsilcisi kullananların memnun olduğunu çok az yaktığını fala söyledi. Biz de yılda 5000 km yapmayan bir aileyiz dizel bize gereksiz diye düşündük. Şimdi önümüzdeki hafta servise gireceğim servis sonrası inşallah görüşlerim birazcık da olsa değişir. Hepimizin kullandığı arabayı kötülemek istemiyorum ama yaşadıklarım bunlar eminim ki çoğu bunları ve benzerlerini yaşıyorlardır. Ha başka markalarda yok mu var tabiki öğretmen arkadaş citroen c elysee var o da memnun değil ama genel olarak bu kadar paralar veriyorsak bu paralara bizi memnun etmeleri gerekmiyor mu?

Arkadaşlar ben siyah araba almak istemedim. Ancak il genelinde ellerinde 0.9 araç başka yoktu. Beklerseniz beyaz getiririz dediler. 5 ay beklemek istemedim. 0.9 konusunda da fabrika verileri beni aldattı. Ayrıca satış temsilcisi kullananların memnun olduğunu çok az yaktığını fala söyledi. Biz de yılda 5000 km yapmayan bir aileyiz dizel bize gereksiz diye düşündük. Şimdi önümüzdeki hafta servise gireceğim servis sonrası inşallah görüşlerim birazcık da olsa değişir. Hepimizin kullandığı arabayı kötülemek istemiyorum ama yaşadıklarım bunlar eminim ki çoğu bunları ve benzerlerini yaşıyorlardır. Ha başka markalarda yok mu var tabiki öğretmen arkadaş citroen c elysee var o da memnun değil ama genel olarak bu kadar paralar veriyorsak bu paralara bizi memnun etmeleri gerekmiyor mu?

Hocam aldiginiz arac fatura fiyatina bakin , ben 2012 kasimda aldigimda aracin fiyati 20000 tl idi . 14000 tl vergi ile 34000 tlye aldim :) dolayisiyla verdiginiz paranin hepsi maliyet fiyati degilki .. Maliyeti 40000 tl olup 40000 tl vergi verdiginiz 80000 tlye aldiginiz arac bu aractan 2 kat kaliteli olacaktir , lutfen bunlari unutmayalim @suatin

• CsMaNiA kullanıcısına yanıt
    Benim aldığımda 21.400 gibi bir rakamdı sanırım. O konuda sanırım haklısın. Adamlar maliyet hesaplarına göre araç üretmişler. Ama biz lüks araç fiyatına alıyoruz.

Benim aldığımda 21.400 gibi bir rakamdı sanırım. O konuda sanırım haklısın. Adamlar maliyet hesaplarına göre araç üretmişler. Ama biz lüks araç fiyatına alıyoruz.

Devlet sagolsun :)) , o araci otv olmasaydi ve 25000 tlye alsaydiniz emin olun suan arabanizi o kadar cok severdinizki icinde uyurdunuz gece :)) ama malesef fiyat yuksek oluunca hele icon 1.5 dci 55000 tl insan dogal olarak bmw mercedes gibi olsun istiyor fakat 25000 tl maliyetli bi arabanin kalitesini dusunup olaya bu yonden baksa bindigi aracta sorun falan bulamayacak :) @suatin

Orijinalden alıntı: wolfien

Merhaba,
    Eşimin aracının bakım ışığı yandı, araç henüz 5.000 km'de ve bakıma götürmeyi düşünmüyorum çünkü eşim doğum izninde, ben 2 aracı dönüşümlü kullanıyorum. Bu ışığı nasıl söndürürüz?

suatin; tümseklerde gelen "gıcırtı" kronik bir problem, plastik bir takoz değişiyormuş, biz değiştirttik ve sorun çözüldü. Ben de marka fanatiği veya sempatizanı değilim fakat şunu söyleyebilirim ki orta sınıf B segmenti araçların hepsinde problemler var, özellikle de kalite problemleri. Örneğin Fiesta'ların ilk serilerinde kapı boyaları dökülüyordu! (Link :http://forum.donanimhaber.com/m_29029500/tm.htm , Grup :https://groups.yahoo.com/neo/groups/2009fordfiesta/info) Ayrıca boya sorunları ve çıtırtı/tıkırtı problemleri güncel B ve hatta C segmenti araçların pek çoğunda yaşanan problemler.

Savunur duruma düşmemek için diğer sorunlarla ilgili yorum yazmayacaktım ama madem forumda bilgi paylaşıyoruz, yazmaya karar verdim. Yakıt tüketiminden dert yanmışsınız, eğer kısa mesafe ve dur kalklı, 2-3. viteslerin bol kullanıldığı bir güzergahta kullanıyorsanız tüketimin yüksek olması normal. 0.9 motoru bilmiyorum ama eşimin aracıyla (1.2 benzinli) işe gidip geldiğimde ortalamam 5.5 litre oluyor ancak eşimin işyeri yakın olduğundan onun işyerine gidersek ortalama 7'nin üzerine çıkıyor. Dolayısıyla yakıt tüketimi konusunda aracınızda bir problem olduğunu düşünmüyorum. Otomatik ayna zaten bir donanım eksikliği... Rüzgar sesi ise kronik problem, o konuda şikayetçi olmayan Clio IV sahibi görmedim, duymadım. Renault'nun bu konuda bir şeyler yapması gerekiyor.

darkness1453; kapı çıtalarına ek yalıtımı garanti kapsamında ve ücretsiz mi yaptılar? İşe yaradı mı?

Teşekkürler.

Gecikmeli cevap için kusura bakmayın...

Evet bahsettiğim diğer işlemler gibi, kapı çıtalarına ek yalıtım da ücretsiz... Eskiden 70 km.civarında başlayan rüzgar sesi, şu anda 90 civarında başlamakta...Kötünün iyisi durumu :)

• Teşekkürler, ben de bir ara randevu alıp götüreyim.
  • ANTHYPATHY kullanıcısına yanıt
    dizel depo kaça fulleniyo ? mazot düşmüşken dolduralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 20 Mart 2014; 12:49:21 >
    Hocam 45 litre depomuz var. Ona göre hesapla işte. Genelde 200 lira cıvarına doluyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.