Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar gayet iyi. ESP nin standart olması da büyük bir avantaj. Fiyatların düşük olmasında otomatik vites kutusunun olmamasının da etkisi var. Arka camların manuel olması saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Cok ciddi bir soru
    42.000 tl'ye full yeni cliomu
    45.000 tl'ye 2012 model 1.6 tdi dsg leonmu

leon---1.6 lt TDI CR 105 hp DSG > Style 56.900 53.500

0 km degil 5.000 10.000 arasi araclar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su araca 1.5 dci edc koysa reno kisa zamanda cok is yapar

Ama su arka cam manuel olayi kim ne derse desin sacmalik baska birsey degil

• Fransız arabalarına bir garezim yok ama nedense şu Renault'dan hiç hoşlanamadım gitti. Fiat ile doğup büyümüş olmanın yan etkileri sanırım.

Araç güzel, satılır ama otomatik vites seçeneğinin olmaması garip.
  • quote:

Su araca 1.5 dci edc koysa reno kisa zamanda cok is yapar

Ya ne var kardeşim arka camları da elle açıver ?

Polo esp koymuyor , 2 airbag koyuyor , güvenlik donanımlarından çalıyor ama arka camlar elektrikli. Çok işime yaradı.

Bazı şeyleri ne kadar çok büyütüyorsunuz anlamıyorum.

Eksiksiz bi araç var mı piyasa ? Varsa söyleyin alalım !

Hepsinin bi taraflarından bişiler çalıyorlar işte.
  • Jant kapakları standartım clio4

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Su araca 1.5 dci edc koysa reno kisa zamanda cok is yapar

Ya ne var kardeşim arka camları da elle açıver ?

Polo esp koymuyor , 2 airbag koyuyor , güvenlik donanımlarından çalıyor ama arka camlar elektrikli. Çok işime yaradı.

Bazı şeyleri ne kadar çok büyütüyorsunuz anlamıyorum.

Eksiksiz bi araç var mı piyasa ? Varsa söyleyin alalım !

Hepsinin bi taraflarından bişiler çalıyorlar işte.

Konunun vw ile ne ilgisi var anil allah askina sana vw ornegi veren oldumu birseyede katma sunu ya ne olur

Reno symboll'de 4 cam otomatik 2009 yilinda uretilmis araba yil olmus 2013 reno clio arka camlar manuel sencede sacma degilmi

Araca lafim yok dizeli bekledigimden pahali olmus bunda otv zammininda payi var
    Guvenlik 10 numara lafim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: fiat2001brava

0,9 litrelik motor LPG uyumlumu yoksa FSI,TSI,GDI lar gibi uyumsuz, uyuz bi motor mu?

Uyumsuz, uyuz dediğin motorlara LPG uygulanmaya başlayalı aylar oluyor.

Biraz takip edin olanı biteni.
  • 29.990 lık baz donanımda dikkati çeken donanımlar

Sürücü ve Yolcu Hava Yastıkları
    Baş, Göğüs Yan Hava Yastıkları
    Direksiyondan kumandalı hız ayar ve sınırlayıcı
    Elektronik Patinaj Önleme Sistemi (ASR)
    Elektronik Denge Programı (ESP)
    Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS)
    LED Gündüz Farları
    Manuel Klima
    Yokuşta Kalkış Destek Sistemi (Hill Holder)
    Renault Kart Sistemi
    12V priz
    Sinyalli Yan Aynalar
    Elektrikli Buğu Çözücülü Yan Aynalar
    USB Ipod Uyumlu Audio Bağlantı Girişi
    Bluetooth Müzik ve Telefon Bağlantısı
    ..

reno rakiplerine göre bonkör davranmış
  • acaba arka koltukları nasıl,içi en azından 208 pejo kadar ferahtır umarım,208 bana geniş gibi gelmişti
  • On numara beş yıldız araç olmuş. Bir yerden haber bekliyorum olmazsa direk bu aracın siparişini vermeyi planlıyorum. 1,5dCI Icon donanımla 42.500 ve araçta yok yok, tip ise on numara. Daha ne bekliyordunuz merak ediyorum. Polo, Fiesta, 208, Jazz, Corsa, Punto kaç liradan satılıyor? Donanım kısmına hiç girmiyorum bile ki bu aracın fiyatından 1500 lira az istenen poloda (navigasyon, esp, fonksiyonel direksiyon, hız sabitleyeci, yan hava yastıkları, dijital klima, sis farı, alaşım jant) yok... Bunların fiyatlarını bir alt alta yazıp toplayın sonra fiyatı eleştirin bence. Fiesta ve 208'i anca 1.4 tdci gibi tırt bir motorla bu paraya satın alabiliyorsunuz ki yine donanımda bu kadar dolu olmuyor. Jazz'ın dizel motoru yok zaten. Birde bu aracın daha yeni çıktığını hesaba katın tabii.

Renault bayii gibi hissettim birden kendimi :D ama yuh yani arkadaş. Hem gırtlağına kadar dolu olacak, hem fiyatı 40,000'in altında olacak, hem tipi güzel olacak hem dizel olacak. Öyle bir araç varsa yazın hemen gidip yarın sipariş vereyim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 29 Eylül 2012; 0:09:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: fiat2001brava

0,9 litrelik motor LPG uyumlumu yoksa FSI,TSI,GDI lar gibi uyumsuz, uyuz bi motor mu?

Uyumsuz, uyuz dediğin motorlara LPG uygulanmaya başlayalı aylar oluyor.

Biraz takip edin olanı biteni.

0.9 litrelik bir motora LPG ye ne gerek varki.
  • güvenlik bulamadım kaç airbag esp esr var mı 29bin de bu özellikleri yazabilir misiniz
  • Nihayet aveoya rakip geldi. Ama 1.2 75 BG clio 2 motoru koymasalar olmaz mıydı?

Teknik özellikler ve donanımlara burdan bakabilirsiniz. http://www.renault.com.tr/araba/binek/yeni-clio/fiyat-ozellikler

Yani sürücü, yolcu, baş, göğüs ve yan hava yastıkları standart. ESP, yokuş kalkış desteği ve hız sabitleyici de standart. Yani aveo gibi dolu bir araç. Şasi direnci biraz daha zayıf ama sanırım malzeme kalitesi biraz daha yüksek olacak. Motoru eski bir motor. Yerli üretim olduğundan parçası bol olacak. Ben bir de arka koltukta baş mesafesini merak ediyorum. Onda da sıkıntı yoksa güzel bir alternatif. Keşke en ucuzunda 0,9 motor olsaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 29 Eylül 2012; 0:27:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

güvenlik bulamadım kaç airbag esp esr var mı 29bin de bu özellikleri yazabilir misiniz

En ucuz olan modelde yani 1.2 75hp Joy'da

ABS
    ESP
    ASR
    AFU
    Sürücü ve Yolcu hava yastıkları
    Baş, göğüs ve yan hava yastıkları

standart olarak gözüküyor. Heralde 4 hava yastığı vardır.

alttaki linke tıkayıp teknik özellikler yazan yerden versiyonları seçer hemen altındanda istediğiniz versiyonu seçersiniz özelliklerini görebilirsiniz.
    http://renault.com.tr/araba/binek/yeni-clio/fiyat-ozellikler

• quote:

Orijinalden alıntı: FTSE100

1.6 litrelik motora ne gerek varsa, 0,9 litrelik motora da o gerek var.
  • Vallahi bizim millet ne istedigini ne yaptigini biliyorsa ben ne olayim

Adamlar tasarimi on numara bir arac yapmis, 29 bin TL'lik baz versiyonda bile bi dolu donanim var, 3.5 lt yakan motorlari var. Dizeli full'u olsun desen o da 10 bin TL fazla sadece. Daha ne olsun? Neymis arka camlar manuelmis kulp takicak ya bulmus kulpunu. Cok lazimdi arkada otomatik cam. Arabada ESP standart daha ne olsun. Yemisim arka camini, arka cam hic acilmasa ne olur?

Yok arkadas sizin gibi musteriye Dogus mustahak, 70 bin TL'lik Jetta'yla, 40 bin TL'lik bombos Polo'da mustahak. Gidin siz Dogus'ta siraya yazilin.

Akli olan adam bu Clio'yu alir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diesotto -- 29 Eylül 2012; 0:51:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: FTSE100

1.6 litrelik motora ne gerek varsa, 0,9 litrelik motora da o gerek var.

3,9 litre şehir dışı tüketimi olan 0,9 lt motor, lpg de uyumlu ise 5 litre yaksa bile çok tasarruflu olur.

Lpg olmasa bile zaten bu motorun full versiyonu da 36.500.ben şahsen dizel hastası olmama rağmen o kadar fark verip dizel alacağıma bu motoru alır donanıma para yatırırım.

Sokaklarda dolaşmaya başlasın, o zaman daha sağlıklı değerlendirilir.

Autoshow ada az kaldı.orada indirim olur mu acaba arabada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharheke -- 29 Eylül 2012; 0:54:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diesotto

Vallahi bizim millet ne istedigini ne yaptigini biliyorsa ben ne olayim

Adamlar tasarimi on numara bir arac yapmis, 29 bin TL'lik baz versiyonda bile bi dolu donanim var, 3.5 lt yakan motorlari var. Dizeli full'u olsun desen o da 10 bin TL fazla sadece. Daha ne olsun? Neymis arka camlar manuelmis kulp takicak ya bulmus kulpunu. Cok lazimdi arkada otomatik cam. Arabada ESP standart daha ne olsun. Yemisim arka camini, arka cam hic acilmasa ne olur?

Yok arkadas sizin gibi musteriye Dogus mustahak, 70 bin TL'lik Jetta'yla, 40 bin TL'lik bombos Polo'da mustahak. Gidin siz Dogus'ta siraya yazilin.

Akli olan adam bu Clio'yu alir.

Arka camı da arkaya oturanlar düşünsün :) şaka bi yana güvenlik donanımı olsun, yağmur sensoru, hız sabitleyici, kol dayama filan olsun varsın arka cam manuel olsun.benim için çok önemli değil açıkçası.ancak full donanımda lastik basınç sensoru olsa güzel olurdu bence.ama bunada şükür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharheke -- 29 Eylül 2012; 1:03:38 >

• baslangic paketinde yol bilgisayari mevcutmu acaba ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.