Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (622. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Akın tunç
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (5 Mobil) - 12 Masaüstü6 Mobil
5 sn
12.537
Cevap
353
Favori
780.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam servislik bir durum degil o, Motor sicakligi aracin icine girmiyor Stellans Grubu araclarda bu sekilde..Ya ic hava sirkilasyonunu acacaksiniz( iceriye hava girmeyecek ) , ya da klimayi malesef..Yani yaz kis disarida ki hava neyse iceri girecek menfezlerden..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buji degisiminin maliyeti ne peki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Duran trafikte eko moduna geçiyor musunuz? Motoru oldukça gecikmeli devirlendirip tüketimi düşürmeye çalışıyor. Benim araç henüz çok yeni olduğu için karşılaştırma yapamadım ama İstanbul Ankara gibi şehir içi dur kalk trafikte 0.5-1 litre civarında fark yaratabilir gibi geldi bana.

• Surveillance kullanıcısına yanıt

SS hep kapalı ve hep normal modda kullanıyorum.

• UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt

kışın 100 den 20 ye menzil ne oluyor? 115 kw mı? 100 kw mı?

• hukuksever kullanıcısına yanıt

garantiden sonra doğru parçalarla çok uyguna ve en sağlam parçalarla bakım yapılır.

• Bizim araclari buradan ceken suren kisiyle muhabbet ettim biraz da, arabayi aldiktan sonra boya kontrolu expertiz yaptir disarda vs dedi ..Haydarpasa limani

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025

• Bu arac kapisi acik su an, cekilecek sanirim gumrukten..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Yazın sorun değil de kışın dert edilmeyecek gibi değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elcas kullanıcısına yanıt
    İlk araçlardan biri benim aracım 100kw. 115kw olanlar sonradan geldi. Beklemek gerekiyordu bir süre daha.
    Yazın şehir içi 346 km yaptım.
    Yazın karma(şehir içi/şehir dışı(otoban)) 324km gördüm.
    Kışın hayli düşüyor full klima çalışınca.
    Kışın karma da 240-250km maksimum. Bu menziller içinde ekonomik sürmek gerekiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet kisin soguk hava geliyor ben ön üst cama veriyordum hava girislerini , ön göğüs menfezlerini kapatirdim, soğugu kesiyordu bir nebze..Stellans'da boyle malesef..( 2020 model 308 aracim da )

Renault mesela Sirket aracim Symbol, hava soguksa kaloriferi klimayi acmasam da motor sicakligi ufler ayarladigim dereceye gore..Usumezsin..Ama yazin ise sicak geliyor o da..

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Dün paylaştığım mesajım, durum böyle..

Aracım 2023 c4 benzinli 2. yıl bakımı gedi, km 13.000. Servis arayıp fiyat araştırması yaptığımda; antalya balabanlar, denizli ve fethiye servisleri 15.000 km yi geçmediğim için buji değişimi şart degil, garantisi devam eder dediler. Antalya antoto ise değişimi öneriyoruz yoksa garantide sorun yaşayabilirsiniz dedi. Citroen Türkiyeyi aradım, onlarda değiştirin garantide sorun yaşayabilirsiniz, değiştirmez isenizde, serviste iken arayın, servisin değişmemeyi onayladığına dair kayıt açıp dosyanıza koyalım dediler

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

3 buji için 3.000 tl dedi antoto antalya

Bizim siteye AC gelecek .eylül ayına yetişir. Elektrikliye geçebilirim. Ya da plug. Yazı bu araçla tamamlayıp, satabilirim. Değerleri 100 fazla olsa süper olurdu.

• mbmb M kullanıcısına yanıt

Bujiler hassas, kirilirsa motora zarar verip yatak sariyor motor..Bence riske girmeyin..Ben 308 aracimda her 15.000' de degistim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 8 Mayıs 2025; 13:9:46 >

Opel corsam'da iridyum bujiler 60 bin götürüyordu. 15 bin hiçbir şey değil büyük bir eksi olarak yazdım bu durumu.

• mbmb M kullanıcısına yanıt
    En azindan pahali degil

Civa gri efsane görünüyor.yalniz ben expertiz olayına takıldım.niye böyle bi gereklilik mi var?o arkadaş arabaları çekerken mi sürtüyor acaba?0 araçta ekspertiz ne alaka diye sormadiniz mi?bi bildiği mi var acaba?

• vfnv kullanıcısına yanıt

Bildiği bir şey yokta gördüğü duyduğu şeylerden dolayı garantici yorum yapıyor işte.

• hukuksever kullanıcısına yanıt
    Onun dediğini yapacak karakterde çok bayii olduğunu sanmıyorum.piyasada birkaç haber vardı bununla ilgili ama çok dikkate almaya değmez.senede milyon araç satılıyor.3 araçta böyle bişey yapılmış diye herkes 0 aracı ekspertize soksa adamlar köşeyi döner.o arkadaş expertiz işi de yapıyor olabilir mi acaba?
    Gözle görülecek farkedilecek kadar bı acayiplik varsa olabilir belki ama onun haricinde gereksiz masraf bana göre.
    Skoda sanırım araç tesliminden önce araç boyasına bakıp ölçüm yapıp teslim ediyordu.citroende yok mu böyle bi uygulama?

• 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.