Bana sorarsanız son derece normal resmen dur kalk trafiğinde alınmış veri bu. |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (618. sayfa)

-
-
Tüketim normal, sıkıntı yok, veri olsun diye paylaştım.
-
-
Yorgunluk Tespit sisteminin acik olmasi yeterli diye biliyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Şuan kâr ı bırakın aldığınız rakama satabilirseniz şanslısınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firefighter06 -- 5 Mayıs 2025; 20:10:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nisan satışları açıklanmış.c4x 17. C4un ilk 40da adı yok.c4le beraber golf Astra gibi referans araçlar da yok.ilginc değil mi.egea crossun bayonun bile listede olduğu yerde C4 nasıl olmaz.insanlarin tercihlerini anlamak zor.clio su rakam bu rakam diye örnek verdiğimiz araç 1.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 5 Mayıs 2025; 20:54:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
21 km ortalama hız ile bu tüketim harika.
Garipler üzülmesin çok akşam iş çıkışı kayboldu logolar yine
-
Egea, Bayon sirket araclari genelde ve Daha ucuz C4 ve X 'den..Satislari normal..C4X de Sirket filo adina cok aliniyor, Astra dersen Artik full paket yok ve pahali sanirim, 308 Sadece elektrikli satiliyor..Satislar normal bence..Avrupa satislarina da bakmak lazim..
Forum nazarı.🧿
Hocam Avrupa satışıyla bizim bi isimiz yokki.Türkiyede alıp satacağız sonuçta.avrupada C4 çok satıyor.c4x bagaj arka camla açılsa düşünülebilirdi benim için ama şu haliyle ilgimi çekmiyor.Türkiye de c4x tutuluyor şansıma.
Son zamlar iyice can sıktı. Geçen ay full opsiyonlu C4X 1650 lirayken 1780 oluverdi mayısta. Geçen ay yokladığım opel bayilerinden biri aradı hazırda astra gs için.1780 lira sunroof içeren opsiyonlar ile teklif ettiler. 10 ve 7 yaşında iki çocuklu bir aileye C4X kafama iyice yatmıştı. Gel de çık işin içinden.
Full Astra Gs=full C4X olmuş vay anasını. Astra Almanya'da üretiliyor üstelik.
Astra'ya sırtını mı döndü Türk halkı?
Astra alsak 3-4 yıl sonra satsak yüzüne bakan olmaz mı?
C4X'e göre çok mu alçak Corolla ve Civic gibi?
Çoluk çocuk hanım yarın öbür gün nerdek aldık küçücük araba der miyiz acaba Astra alsak? Hayatımda opel'e binmişliğim yok arka koltuğuna bile.
Kafamda deli sorular..Nedir yorumunuz? Dönüp dolaşıp Astra aynı parayken C4X almamalıyım diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo34 -- 5 Mayıs 2025; 23:11:7 > -
quote:
Orijinalden alıntı: marcopolo34Son zamlar iyice can sıktı. Geçen ay full opsiyonlu C4X 1650 lirayken 1780 oluverdi mayısta. Geçen ay yokladığım opel bayilerinden biri aradı hazırda astra gs için.1780 lira sunroof içeren opsiyonlar ile teklif ettiler. 10 ve 7 yaşında iki çocuklu bir aileye C4X kafama iyice yatmıştı. Gel de çık işin içinden.
Full Astra Gs=full C4X olmuş vay anasını. Astra Almanya'da üretiliyor üstelik.
Astra'ya sırtını mı döndü Türk halkı?
Astra alsak 3-4 yıl sonra satsak yüzüne bakan olmaz mı?
C4X'e göre çok mu alçak Corolla ve Civic gibi?
Çoluk çocuk hanım yarın öbür gün nerdek aldık küçücük araba der miyiz acaba Astra alsak? Hayatımda opel'e binmişliğim yok arka koltuğuna bile.
Kafamda deli sorular..Nedir yorumunuz? Dönüp dolaşıp Astra aynı parayken C4X almamalıyım diyorum.
Sadece Astra'ya değil bütün heçbek ve sedan araçlara sırtını döndü insanlar. Sizin için C4X daha iyi bir seçenek, bagaj hacminden dolayı ama totalde Astra daha iyi bir araba tabi.
-
Bayiden söylendiği kadarıyla C4 de üretim kapasitesinin üzerinde talep olduğu özellikle Avrupa’da. Bundan dolayısıyla her ay gelen araç sayısı da sınırlı oluyormuş. Dolayısıyla listede olmaması normal anlatıldığı şekildeyse! Rakiplere göre fiyat avantajı, hibrit ekonomisi, yıllık MTV avantajı, donanım ve konforuyla gelen araçların yine hemen satılacağı kanısındayım.
Birkaç saat evvel bir mesai arkadaşım da aynısını söyledi. Her yıl en az iki araba alır satar.C4X piyasası ikinci eli çok iyi bir araç,artarak da devam edeceğini düşünüyor. 308 astra'dan daha şık ama git 2008 al astra/308 yerine vs falan. Astra'yı aynı paraya alsan bile yine aynı paraya satarsın C4X ile, kullandığın dönemde de ihtiyaçlarını gidermesi cabası dedi. Ben 20 yıl önceki araç marka model algısına takılı kaldım sanırım. Suv görsek kim alır bunu derdik;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo34 -- 5 Mayıs 2025; 23:53:45 > -
Valla hocam Astra Gs Full donanim degil onu belirteyim, Full Donanim Ultimate, onu da getirmiyorlar..
Astra'nin arka diz mesafesi cok basarili degil, C4X daha ferah yani fark edilir derece de..Ama bana sorarsaniz Astra iscilik bakimindan iyidir C4 ailesinden..Gerek yalitim, gerek yol tutus vs..Ama cok konforlu denilemez..Yere yakin araclar 308,Astra, Civic, Corolla, yani engebeli toprak yolda bile alti surtebilir..C4 bana misin demez o konuda..Ayni sartlar da yani..Bagaj derseniz C4X zaten devasa..
Astra genclere hitap etse de Sportiflik adina C4 Hani coluk cocuk aileler icin Konfor odakli bir arac..
Artik Suv ve Cros tarzi araclar revacta, elektrikli, hybrid araclar revacta..Normal binek araclarin yuzune bakan yok bence artik..Focus bile uretimi durdurdu artik..Tamamen elektrikli ve Suv araclara yoneldi Ford misal..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 6 Mayıs 2025; 10:32:17 >
C4 klasik hb degil yerden yüksek bi araç sonuçta.egea cross yada chr bayon yerine tercih edilmeme nedeni ne acaba.listede mini bile var.c4x alan çok sadece bagajı biraz küçük diye C4 listeye giremiyor mu yani.tasarim olarak c4xten fazla bile satması lazım bana göre.
Özellikle C4 hibrit sınırlı sayıda geliyor, gelenlerde satılıyor zaten. Burada bir sıkıntı yok. Daha çok gelse daha çok satacaktır, bakıpta beğenmeyen görmedim..
Aynı düşüncedeyim. Astra daha kaliteli. Ama yere çok yakın. Ultimate olsa yine de astra derdim. O paket çık iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X