hepsi çakal. bir şeye az bir talep görsünler anında zam. 2 ayda 350k zam mı olur? |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (617. sayfa)

-
-
Polo.1.9 M olmus yalniz 🤣🤣
Valla Citreon Once Fiyat alistirmasi yapti kaca gider kaca satariz diye dip fiyattan kapi acti , bakti satislar iyi, talep patlamasi var, Zam ustune zam..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 4 Mayıs 2025; 12:14:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
polo c4 ten kaliteli yanlız.
hem de daha geniş.
-
Polo'nun 1.9 oldugu yerde her arac alinir polo haric :)
-
Güzergah uygunsa gayet mümkün. Daha düşüğü bile görülebilir.
Daha önce egea 1.6 benzin otm ile 5 km civarı bir güzergahta 2.2 lt tüketim yakalamıştım.ki 2 kırmızı ışığa yakalanmıştım, 2 lt bile olabilirdi.
Eski fiyat bandına C3 Aircross oturacak muhtemel! Ama yine de rakiplerden düşük Citroen C4 fiyatları da. Her türlü daha ulaşılabilir, daha donanımlı, daha konforlu, daha mantıklı hala..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ODJK3434 -- 4 Mayıs 2025; 15:59:48 >
Takozmu koydun gaz pedalının altına:))
-
Rampa aşağı değil. Kocaeli körfez arası. Trafik akıcı. Dur kalk ve rampa yoksa az yakıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben aynı kilometreyi rampa aşağı yapsam bundan çok yakar:))
-
Türkiye'de mal alan ne zaman kaybetti ki? 1400 e aldım shine c4 şu an karla satarım
-
-
Bakalım piyango biz gariplere ne zaman vuracak.
-
Hybrid Cam tavan 1.770.000 Indirimle arkadaslar, almak isteyen bu fiyatlardan baksin arac..
10-20 km gidip ortalama tüketim verisi dikkate alınmaz arkadaşlar. Aşağıda 879km'lik ortalama tüketim verisini görebilirsiniz. Yola çıkmadan ve bu fotoyu çekmeden az önce yakıt aldım ve araç 2000,49 TL mazot aldı. Km başına 2,27 TL gibi bir tüketim verisidir. Güzergah İstanbul- Ayvalık-İstanbul olup otoban kısımlarında 130-140 km hızlarla gidildi. Ortalama süratın 67
km lerde olması 3 gün boyunda Ayvalık çevresinde oraya buraya gidilmesinden. Araç 1.5 Bluehdi
-
hocam bizim ki eğlencesine. biliyoruz o durumları. 1k ortalamam 6.4 düz benzinli.
size şunu sorabiliriz ama ilk bakımdan sonra yakıtta düşüş oldu mu?
-
Tamamı Ankara ş.içi tüketimi
Toplam 800 km, yaklaşık 9 lt / 100 km tüketim, ortalama hız 20 km/s
Ortalama 20/Km/s icin normal Hocam..Chery falan olsa 11 Lt :)
Akşama sadece şehir içi bir tüketim bende paylaşayım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BackstreetOrtalama 20/Km/s icin normal Hocam..Chery falan olsa 11 Lt :)
Sorun değil, herhangi bir benzinli araba da bu civarlarda tüketir. Ağırlığına motoruna göre +-1 lt farkeder.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X