Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (518. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: sung , sung , ozz44
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil
5 sn
10.433
Cevap
334
Favori
691.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
84. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok hocam; seramik vs gibi şeyler önerdiler ama sanırım yaptırmam.

• joeblacker J kullanıcısına yanıt

Ben de aynı şeyi düşünmüştüm ancak lastik basınçlarını düzelttikten sonra bariz bir fark görmedim yakıt tüketimi ile ilgili. Fark etse bile ama başta güvenlik için yapılması gereken bir iş bu, yüksek basınçta fren mesafesi artacağı için.

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt

BMW, Mercedes vs tavan sacının içine koyuyor artık diye biliyorum belki öyle bir durum olabilir.

• Arkadaşlar selamlar,

HUD'da bazen o yoldaki hız sınırının yanında ünlem işaretiyle gösterilen başka bir hız sınırı daha beliriyor. Bunun anlamı nedir?

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt

Bunun için ön koltuk üstüne hasır, kılıf vs tavsiyesi olan var mı? Yazın kısa mesafe gitmek bile işkence oluyor. Sırtım ter içinde kalıyor.

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Arka çapraz trafiği görmek için genelde geri görüş kamerasını kullanıyorum. Tam ekran tuşuna basınca ekran genişliyor, arka çapraz trafik görünüyor güvenli bir şekilde çıkıyorum. Duvara veya bir nesneye fazla yaklaşınca sensörler sesli ve görsel uyarı verir, arkadaysa kameradan da görürsünüz. Park ederken oto fren yapmaz. Zaten ayağınız frenin üstünde olur kendiniz yavaşlar ve durursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kivanc1Mac kullanıcısına yanıt

Daha öncede soruldu ve kesin cevap bulunamadı diye hatırlıyorum.

Şahsi fikrim, 82 tabelası var ama bu yolda hız sınırı 70 te olabilir ya da siz 70 ile gidin mi diyor acaba?YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 

Ben Max'ta ön arka standart, 2 kamera opsiyonu +2 ekleyip 4'e çıkarıyor gerçek 3d oluyor sanıyordum. En üst donanımlarda dahi ön kameranın standart olmaması da bir PSA Türkiye güzelliği demek.

• alimurat07 A kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim cevap icin, otomatik fren ozelligi olsa daha iyiymis tabi ki, ama genisletilmis kamera da ise yarar..Bazi Arac modellerinde otomatik frende yapiyor duvara yada herhangi bir seye carpmamak icin de ?

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Shine pakette ön kamera mı var? Birde 360 kamera?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • realove19 kullanıcısına yanıt

Aracın paketi SB (Shine Bold) olarak belirtmiştim ama sanırım dikkat etmediniz.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

benim 2023 kasımda aldığım c4 shine bolt ta ön kamera yok ve adaptif de yok ileride satacak olursam eksiklerini bilin 

• beni kazıklamışlar çakallar

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt

2023 Ekim öncesi üretimler (Çip krizi/tedarik krizi bahanesiyle) öyleydi, benim araç 2024 ocak üretim.

• Arkadaşlar C4 2024 için paspas öneriniz var mı ?

• @MÜŞAVİR hocam kullanıyordu sanırım kılıf

• Kivanc1Mac kullanıcısına yanıt

Bu göstergenin genelde birden fazla hız sınırı olan yerlerde çıktığını farkettim. Örneğin otomobil 80 , kamyon 70 gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

@MÜŞAVİR hocam kullanıyordu sanırım kılıf

@QRX

Evet şu kılıf var, önler çok harika ama arka koltuklar uyumsuz, zar zor yerleştirdim arkalara, pot durdu. Ama önler mükemmel oldu. Neredeyse 10 aydır takılı koltuklarda, yazın öyle ciddi bir terletme sorunu yaşatmadı. Kendi kaplaması ile işkence gibiydi.

Space Elegance 5'li Set Minder Gri / KLMNY549 Fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 28 Şubat 2025; 14:20:54 >

• YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025

Arkadaşlar imkanı olan bana bu ekranın fotosunu atabilirmi yada sistem sürümü numarasını yazabilirmi güncelleme yaptık dedi servis değişen bişey olmadı hatta sistem sürümüde aynı

Rica ederim, Çinliler araçtan iniyor kendi kendine bile park ettiriyor artık ama bu teklojiler yeni olduğu için şahsen güvenmiyorum. Otonom sürüşe de güvenmiyorum beni strese sokuyor hiç kullanmam. Direksiyon fren hayatta bilgisayara bırakmam sonuçta can taşınıyor. Sadece geri görüş kamerası benim için şimdilik yeterli.

• 
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.