Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (419. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
21 Misafir (3 Mobil) - 18 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.252
Cevap
308
Favori
619.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

güneşte mi kalıyor hocam

• triceratops kullanıcısına yanıt
    Araç dışarıda kalıyor ama daha 3 aylık.
  • bluemoon kullanıcısına yanıt

çok ilginç hocam servise sorun diyeceğim de vazgeçiyorum sonra :)

• kehadamus K kullanıcısına yanıt

Hocam ben karşılaştırmayı forumdan talep geldiği için yaptım, karşılaştırmamda da iki ayrı dünyaların araçları olduğunu dolaylı olarak belirttim zaten.

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025
  • 2.5 aylik aracim on sag kapi kilidi tutukluk yapiyor, bazen kapi disaridan açılmıyor, içeriden açarkende katırtı yapıyor zorla aciyoruz. Servis 50 km otede, bir de zor bela randevu alip gidecem orada takır takır sorunsuz çalışacak, biz sorun göremedik diyecekler diye harekete de geçemiyom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyay -- 27 Eylül 2024; 0:30:39 >
  • koyay K kullanıcısına yanıt

Valla hocam o da bakarlarsa :)

Ben bakımda sol ayna bağlantısından ses geliyor bakarsanız iyi olur demiştim. Bir de tampon desteği takılacaktı. 1,5 ay sonraya randevu verdiler bunun için özellikle. Geçen gün götürdüm tampon desteğini takmışlar. Sese baktınız mı dedim. Kaporta bölümü yoğun bakamadılar dedi. Şimdi 1,5 ay önce randevu veriyorlar bunun için ve o gün yoğunuz bakamıyoruz diyorlar. Valla ne desem boş.

• Az önce FB grubunda paylaşılmış bir bilgi (çok hoş bir özellik) ve gelen yorumlar;

"C4x araçlarımızda elektirik ısıtıcılı takviyeli kalorifer olduğunu biliyor muydunuz? Kışın anında sıcak üfleme özelliği"

"Kaleförü açtığımda anında ısıtıyor öteki araçlarım,da 5 km gidiyorum ancak ısıtıyor du"

"c4x de motor suyu ısınana kadar elektirik li ısıtıcı devrede ısındıktan sonra su ile devam"

"Bilmiyordum ama evet anında ısıtıyor klima.."

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    C4 versiyonunda da var mı acaba hocam
  • Sıfıryediucuolan kullanıcısına yanıt

Olması kuvvetle muhtemel ama kesin bilgi sahibi değilim. C4 sahibi arkadaşlar kışın tecrübe etmişlerdir mutlaka.

5 yıldır biliyordum diyen var yorumlarda, demek ki C4 ye de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 27 Eylül 2024; 20:37:14 >
  • Selam herkese, radyolarda logolar görülmeye baslamis kendi kendine cikti herhangi bir ayarda yapmadim. Görsel olarak daha güzel oldu. YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025
  • oner gundogdu kullanıcısına yanıt

C4/x' i tek bir olayla anlatmak istesem bu olurdu herhalde. Önemli ya da önemsiz arabada bir özellik var, çalışması gerekiyor. Aynı donanımda, aynı özellikli araçların bazılarında çalışıyor, bazılarında çalışmıyor. O özellik çalışmadığı bir araçta birden çalışmaya başlıyor, nedenini bilen yok.

• Merhabalar, haziran ayında citreon c4 shine aldım. 8000 km oldu. 3 sefer vites kutusu arızası verdi. Aracı durdurup tekrar çalıştırınca arıza lambası sönüyor. Bulunduğum yerde servis yok. Servis 20 gün sonraya randevu verdi.

sizde de böyle bir sorun oldu mu

ve aracı kullanmaya devam etmelimiyim sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet sancar -- 28 Eylül 2024; 21:22:13 >
  • samet sancar S kullanıcısına yanıt

Benim 18 aylık C4x'de hemen hemen 15 günde 1 "hız sabitleyici devre dışı bırakıldı" uyarısı verir, kapatıp açınca kayboluyor (başka bir sürü hata da veriyor), servis hiçbirşey yapmıyor, artık bakmıyorum bu araçtan gelen uyarılara...

• 20 Eylül tarihinde C4x shine paket satın alarak aranıza katıldım arkadaşlar. i20'den geçtim, şuan için genel olarak memnunum.

Genel olarak kapı çürümesi şikayet edildiği için oraya değinmek istiyorum. Pazar günü aracı yıkadıktan sonra aracı kurularken; kapı kapalıyken yere damla damla gelen yıkama suyu, kapıyı açtığımda hızlı akış şeklinde boşaldı. Başka kapılarda da test ettim, gerçekten yıkama suyu kapı kapalıyken damla damla çok ama çok yavaş tahliye oluyorken, kapı açıldığında kapı altından hızlıca aktı. Ben bunu 4 dakikalık araç yıkama işleminden sonra direkt olarak farkettim. Bu araç uzun süre yağmur altında kalırsa, suyu tahliye edeceğine kadar büyük ihtimalle saatler geçeceği için her seferinde hasar görecek diye tahmin ediyorum, 2-3 sene sonrada sanıyorum paslanmaya başlıyor zaten. Bu kapı muhabbeti aracın boyası veya kalitesinden vs değil, direkt olarak mühendislik hatası.

• Hursheeet H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun fiyat ne kadar oldu siz aldığınız?
  • Hursheeet H kullanıcısına yanıt

Baştan beri ben de bunu söylüyor ve yazıyorum. Kapıların su tahliyesinde mühendislik kusuru var.

Ben de pazar günü yıkadım arabayı, o kadar kurumasını bekledim Güneş altında kapılar açık ama eve geldim kapıyı açtım halen su damlıyordu. Yağmur sonrası, kışın v.s. düşünemiyorum o kapıları. 2 kış sonra dökülmeye başlar en geç.

• Ankara'da yarım saat kadar yağmur yağdı bugün, aradan 2 saat geçti, aşağı indim kapıları açtım şimdi, şu şekilde su akıyor kapılardan.

• Bir de arkadaşlar soğutma suyunun rengi değişik geldi gözüme, egea da hep kırmızı olurdu bu sarımsı bir renk, sizlerin ki nasıl? Daha servis görmedi araç, 7 aylık, 4600 km de.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Araç daha 3 aylık. Bende de aynı şekilde hatta soğutma kabının dibinde kum gibi bir şey var. İlk alındığında mavi renkti. Sonra rengi böyle oldu. Elimle kontrol ettim ve kokladım. Antifriz kokusu ve antifrizin o sabunsu hissi var.

• onuryilmaz02 O kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, bir an endişelenmedim desem yalan olur. Şimdi rahatladım, hafta sonu uzun yola gideceğim, servise gitmeyi dahi düşünmüştüm.👍

• 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.