|
Aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Bende 2018 Egea HB, 1.6 tam otm. urban plus + teknoloji paketi olan araçtan geçtim. Tüm yönleriyle değerlendiridğinizde Egea'dan kesinlikle daha iyi bir araç. Elbette bazı noktalarda Egea'nın daha iyi olduğu yerler yok değil. Ben de dün bir müşterinin Egea Cross aracı ile bir yere gittim, içini şöyle tekrar iyice bi inceledim, C4X genel malzeme kalitesi olarak, malzemenin verdiği hissiyat olarak Egea'dan bir iki kademe yukarıda bir araç. Daha önce bu kadar fark yok gibi geliyordu aralarında ama C4X ten sonra Egea'ya binince, içeride kullanılan malzemeler bakımından arada ciddi kalite farkı (C4X lehine) olduğunu gördüm. 1-2-3-4-5-6. maddelere aynen katılıyorum. Lakin uçan halı konforunu, hem firma kendisi taahhüt ediyor hem de YT incelemelerinde hep bahsediliyor ama bizim yollarımız bu konforu vermeye müsait değil. Özellikle şehir içlerinde yollar köstebek yuvası gibi. O nedenle ben dahil bir çok kişi bu hissiyatın olmadığını yazmışızdır. Dediğim gibi, araçtan ziyade yol kusurları kaynaklı bir memnuniyetsizlik. 7. Madde için benim eski aracım 6 ileri tam otm. C4X ise 8 ileri tam otm. olduğundan bana daha pürüzsüz geldi c4x in vites geçişleri. Geçmiş tecrübeye göre değişebiliyor demekki. 8. Maddedeki problemi hiç farketmedim, uzun yolda direksiyon düz vaziyette araçta dümdüz gidiyor, en son 2 hafta önce özellikle denedim uzun yolda, bir sorun yok. Haftaya tekrar uzun yola çıkacağım, yine bakarım. 9. Madde için eco modu deneyin, belki faydası olur, sadece bir tahmin. Dediğiniz gibi, bu paraya alınabilecek, fiyat fayda oranı en yüksek araç. Tekrar güle güle kullanın. |
|
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.” ![]() |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt