|
Geçmiş olsun, ikinci el mi aldınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Geçmiş olsun, ikinci el mi aldınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayır citroen bayisinden aldım. Daha 14 günlük araç :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Iki hafta da bu hale gelir mi ki? Sorun yaşıyan arkadaşlar daha aydınlatıcı yorum yapabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bence boya atması aldığımda vardı. Benim dikkatimi çekmedi. Yıkamacı söyleyince farkettim.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Arkadaşlar dediğim gibi 1 haziranda aldım ve bayiden 20 km de almıştım. Kodunu sordurunca kasım 2020 üretimli diyor. 2 haftalık değil derken neyi kasdettiğinizi anlamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bence de ben alırken bu boya sorunu vardı. Dediğim gibi ben farketmedim. Bayiye ileticem bakalım ne diyecekler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 16 Haziran 2021; 11:7:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
16076 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
emeğinize sağlık detaylı video çekmişsiniz. hızlandırmadan, atlama yapmadan videoyu izledim. citreon in hesabı ile ilgili tespitleriniz doğru, oranda algı yapılmış. video da dikatimi çeken iki husus var 1) video nun başında sorun 9 ile 12 civarında çıkıyor diyorsunuz, bir yerde 2020 ilk bahar ile ağustos arasındaki partinin sorunlu olduğunu söylüyorsunuz, başka yerde de ilk sorunun 2020 baharda olduğunu belirtiyorsunuz. 9 - 12 ay civarı ortaya çıkıyor ise ve 2020 baharda ortaya çıkmışsa 9 ay beklenmeden ortaya çıkmış aslında. 2) değer kaybında 30 bin verip takas ta 80-90 bin hatta 50 bin de dediniz galiba istediklerini söylemişsiniz. bu durumda 350 bin tl lik aracı takasta 260 bine düşürmüş olmuyorlar benim görüşüm. sıfır shine 420 - 430 bin bandında, belki daha yüksek. 430 binden 80 bin çıkar 350 bin. aracı hasarsız piyasa değerinde alıyorlar. yaptığım hesabım belki 5 bin / 10 bin artısı eksisi olur. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum mahkeme yolu ile istediğiniz talep nedir? |
|
Bu kod ne, neden sordunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
350 bin tl aracın piyasa değeri değil Hakn bey şuan krediler yğksek olduğu için 2. elde yaprak kıpırdamıyor bu sebeple 370 civarı yazıyor millet ama 350 de yazsalar alan yok bugün 1 in altına düşsse kredi faizleri ve bayilerde 2020 shine kalmaz 460 altınada shine bulunmazsa aracın piyasa değeri 420-430 bün civarına çıkar ki temmuzda böyle olacak gibi…peki ozmn sizce 400 bin tl üstüne mi alacaklar tavan hasarlı araçları ? Hiç sanmıyorum. Normalde araçların geri çağrılması lazım ama burası normal bir ülke değil malesef hata yapanın yanına kâr kaldığı bir yer oldukça hiçbir marka tüketici hakkı düşünmez… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Siyah tavan boya atması konusunda, zamanında C5A almanın ucundan dönmüş ve aracı çok araştırmış ama dışarıdan biri olarak fikrimi yazayım; Mevcutta aracı olanlar için aslında servisin ve Citroen'in yaklaşımı çok olumlu, yani hem onarımı yapıp hem de 20bin gibi değer kaybı ödemeleri hatalarını telafi etmek için yeterli olmasa da alternatifler düşününce gayet iyi. Diğer markaları düşünüyorum mesela VW'de(mevcutta vw kullanıyorum) böyle bir durum olsa zırnık para alamazdınız, mahkemelerde yıllarca sürünürdünüz. Fakat tabi yeni veya ikinci el C5 Aircross alacaklar için durum değişiyor, bu sorunların olması bariz bir şekilde alıcıları korkutacaktır. zamanında ben bu konudan dolayı vazgeçmemiştim fakat şimdi alacak olsam bunu bildiğim için tavan sorunu nedeniyle vazgeçerdim. |
|
|
|