Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (190. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Bimba
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.200
Cevap
391
Favori
1.651.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı uğurlu olsun Nazmi bey güzel günlerde kullanın.
  • kadirberk K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Kadir Bey.Sizin de bir an önce aracınıza kavuşmanızı diliyorum.Çok sağolun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 225 55 18 olarak yaz lastiklerim var. Acaba kış lastiği 235 55 18 mi alsak yoksa 225 55 18 mi?
    Hangisi daha mantıklıdır?
  • selim20 kullanıcısına yanıt
    Ben de düşündüm onu 235 daha kolay bulunuyor sanırım yada benim lastikçim bana öyle salladı , ama tabi sürtme falan yorumları vardı eski yazılarda bilemedim ben de kalsın dedim şimdilik

• ben de 2020 aracımı bekliyorum arkadaşlar, şubat başı teslim inşallah, default gelen lastik kışa uygun mu? yazlık lastik mi?
  • selim20 kullanıcısına yanıt
    225 55 18 alın kışın dar olması daha iyi

• Aracını alan herkese hayırlı olsun. Sis ampullerini bagaj ve plakalık ampullerini taktırdım bugun serviste (izmir arkas). Geri vitesleri aliexpress den almıştık ama tek geldi. Dalgınlıkla 2 yerine tek sipariş geçmişim. Önümüzdeki ay gelince tekrar servise gidip taktırıcam. Daha önce telde beni yağın 15k km den önce kesinlikle değişmesine gerek olmamasına ikna ettikleri halde bugun arabayı bırakırken dedim ki yağ ve yağ filtresini değiştirin. Aracım 3000 km oldu. Gene beni servis danışmanı değiştirmelerinin garanti konusunda dahi sıkıntı yaşatabileceğini, kesinlikle buna gerek olmadığına ikna edip yağımı değiştirmediler. Açıkçası bende ısrar etmedim. Yani gerekli olsa sanırım servis para kazanmak ister. Ben 600-700 tl yi gözden çıkardım değişin desem de gerek yok dediler.
    Bu arada bagaj plaka ledleri ve sisler çok güzel oldu. Nexus arkadaşımızın tavsiye ettiği philips ledleri aldım. Tekrar teşekkür ederim kendisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endlessblue -- 15 Ocak 2020; 18:35:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

Arkadaşlar aracın anahtarı cebimde iken kapıya elimi uzatıyorum kapı açılıyor buraya kadar sorun yok ama yanından uzaklaşınca otomatik kapıyı kitlemiyor.. kitlemesi gerekmiyor mu..kumanda ile kitliyorum...birde daha önce konuşulmuştu.. lansman döneminde ki araçlarda ki krom eksoz çıkışı sonra gelen araçlarda mat olmuştu.. ilginç bir şekilde benim ki krom olarak geldi..
    Renault un megan da 2009 dan beridir sunduğu özelliği bende şahsen aracımda isterdim. Fakat burada citroen in ne düşündüğünü bilemiyorum.

Aracın kapı kolunda bulunan iki çizgiye aynı anda dokunarak kapıları kilitliyorsunuz yada kumanda da ki kilitleme tuşuna basarak. Bunun yanında kapıdaki çizgilere bastığınızda yada kilitleme tuşuna bastığınızda elinizi çekmez ve tuşun yada çizgilerin üzerinde elinizi tutmaya devam ederseniz camları ve açıksa açılır tavanı kapatır.

Aynı şekilde açma düğmesi yada kapı kolunun iç kısmına dokunduğunuzda elinizi çekmezseniz camlar sonuna kadar açılır.

Dipnot: Açılmasını yada kapanmasini istediğiniz yere kadar açılır yada kapanırsa orda iken elinizi çekerseniz o noktada kalır.

Ayrıca. Kapıları kilitlediniz. Ama tavanin perdesini açık unutmuştunuz. Elinizi kilit tuşunda tutmaya devam ederseniz tavan perdesi kapanmaya başlar ve hareket başladıktan sonra elinizi çekseniz bile perde kapanana kadar devam eder. Yarım kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

Arkadaşlar aracın anahtarı cebimde iken kapıya elimi uzatıyorum kapı açılıyor buraya kadar sorun yok ama yanından uzaklaşınca otomatik kapıyı kitlemiyor.. kitlemesi gerekmiyor mu..kumanda ile kitliyorum...birde daha önce konuşulmuştu.. lansman döneminde ki araçlarda ki krom eksoz çıkışı sonra gelen araçlarda mat olmuştu.. ilginç bir şekilde benim ki krom olarak geldi..
    Bu arada atlamışım. Mat olan krom egzoz çıkışları değil. Eski araçlarda egzoz çıkışlarını içerisinde bulunduran siyah difüzör piyano black boya ile geliyordu. Değişimden sonra mat gelmeye başladı. Ben düşününce memnunum. Çok çamur olan be şu anda bile en fazla risk taşıyan yerlerden birisi olan tampon da piyano black hassas olacaktı diye düşünüyorum.

• endlessblue kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun zahmet olmazsa geri vites lambasının linkiyle bir fotoğraf atar mısınız nasıl görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyErdinc

Arkadaşlar

Daha önce bahsi geçen, kapı içi döşemeleri için @graficar Engin Bey'ile görüşüp, araçlarımız için benim aracımdan ölçü alarak konfor setleri: 4 Kapı cebi, Torpido gözü, Kol dayama içi, Bardaklık ve vites önü göz tabanlarına set halinde seri üretime ve satışa hazır hale geldi. sonuç tek kelime ile mükemmel. ürünü foruma özel ilk 10 sipariş için ücretsiz kargo yapacağını, ve gerekli kargo indirim kodunu Instagram'dan Hikaye olarak paylaşacağını söyledi. Ürün fiyatı netleşmedi fakat 120 - 150 Lira arası olacağını tahmin ediyorum. ben kendi aracımda bardaklıklar ve kol dayama ve torpido gözüne uygulamadım, kapı içlerine yapılan uygulama içinse yorumu size bırakıyorum. aşağıda inceleyebilirsiniz.

Graficar Instagram hesabı:https://www.instagram.com/graficartr
    Ürün Tanıtım Sayfası:https://www.graficar.com.tr/product/citroen-c5-aircross-konfor-seti

Hocam birsey dikkatimi cekecek. Diger arkadaslar ne dusunur bilmiyorum ama. Sanki kirmiziya boyadigim alani da kaplasalar daha guzel olacakmis. Arka kapilarla da daha uyumlu olacakmis gibi geldi.

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEXUS_07 -- 15 Ocak 2020; 19:36:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 38DS315

Hayırlı olsun zahmet olmazsa geri vites lambasının linkiyle bir fotoğraf atar mısınız nasıl görünüyor.
    Teşekkürler. Geri vites lambası tekli satılıyormuş aliexpress de. Ben çift olduğunu düşünerek kutuda sipariş vermişim. Dolayısı ile geri vitesleri taktıranadım. Diğer tek heralde önümüzdeki ay gelir ozaman foto atarım. Şuan plaka aydınlatması, bagaj içi aydınlatma ve sisler beyaz oldu.

Geri vitesler için aldığımız ürün bu:

TRY 70.20 40% İndirim | Philips Ultinon LED T16 W16W 12 V 11067ULWX1 6000 K Soğuk Beyaz Dönüş Sinyali Lambaları İç Işık Ters Ampuller (tek)
    https://star.aliexpress.com/share/share.htm?image=Hc5fa1f23991e4a428c2b8f33ea6647ed4.jpg&businessType=ProductDetail&title=TRY+70.20++40%25EF%25BC%2585+%25C4%25B0ndirim+%257C+Philips+Ultinon+LED+T16+W16W+12+V+11067ULWX1+6000+K+So%25C4%259Fuk+Beyaz+D%25C3%25B6n%25C3%25BC%25C5%259F+Sinyali+Lambalar%25C4%25B1+%25C4%25B0%25C3%25A7+I%25C5%259F%25C4%25B1k+Ters+Ampuller+%2528tek%2529&platform=AE&rdtUrl=https%253A%252F%252Fwww.aliexpress.com%252Fitem%252F33040430810.html%253F%2526srcSns%253Dsns_Copy%2526tid%253Dwhite_backgroup_101%2526mb%253DLgYJ6Rdn8qbJDAb%2526businessType%253DProductDetail%2526spreadType%253DsocialShare&tt=sns_Copy&aff_request_id=2b15c4858b41408e9c08afe73704b40b-1579106667188-04011-_dMhUm&aff_platform=default&cpt=1579106667188&sk=_dMhUm&aff_trace_key=2b15c4858b41408e9c08afe73704b40b-1579106667188-04011-_dMhUm&terminal_id=f2f9661b17a0412a9bd276040f9b6703

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endlessblue -- 15 Ocak 2020; 19:44:26 >

• merhaba,

o alan için nedense gerek görmedi, fakat ilettim kendisine. benim araçta ölçü alarak deneyerek sonucu paylaşabiliriz.

güzel olabilir. benim kişisel yorumum bu haliyle de çok şık ve güzel olduğu yönünde.
  • Arkadaslar bugun kaporami yatirdim. 2020 model dizel shine otoyol paketi ve 360 derece park opsiyonu beraberinde siparis verdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyErdinc kullanıcısına yanıt
    Bende hemen sipariş vericem çok güzel olmuş elinize sağlık. Kendimiz düzgünce yapabiliriz umarım zor değildir

• serta2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba fiyatlar ne durumda bu opsiyonlar ile birlikte ?

• Salih Gelgeç QJLYS S kullanıcısına yanıt
    2020 model sedefli beyaz otoyol ve 360 park opsiyonuyla beraber 258 bine anlastim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endlessblue

Aracını alan herkese hayırlı olsun. Sis ampullerini bagaj ve plakalık ampullerini taktırdım bugun serviste (izmir arkas). Geri vitesleri aliexpress den almıştık ama tek geldi. Dalgınlıkla 2 yerine tek sipariş geçmişim. Önümüzdeki ay gelince tekrar servise gidip taktırıcam. Daha önce telde beni yağın 15k km den önce kesinlikle değişmesine gerek olmamasına ikna ettikleri halde bugun arabayı bırakırken dedim ki yağ ve yağ filtresini değiştirin. Aracım 3000 km oldu. Gene beni servis danışmanı değiştirmelerinin garanti konusunda dahi sıkıntı yaşatabileceğini, kesinlikle buna gerek olmadığına ikna edip yağımı değiştirmediler. Açıkçası bende ısrar etmedim. Yani gerekli olsa sanırım servis para kazanmak ister. Ben 600-700 tl yi gözden çıkardım değişin desem de gerek yok dediler.
    Bu arada bagaj plaka ledleri ve sisler çok güzel oldu. Nexus arkadaşımızın tavsiye ettiği philips ledleri aldım. Tekrar teşekkür ederim kendisine.
    Hocam ampulleriniz hayirli olsun. Aliexpres konusunda size 2 kutu sipariş gecmelisiniz demistim ama sanirim dalginliginiza geldi. Neden 2 li olan bir ampulu tek tek satarsin onu da anlamis degilim.

Bu arada sizin servis danışmanınızı yanınızda olup yerin dibine sokmayı isterdim. Insanlar hic birsey bilmeden nasil boyle iskembeden sallayabiliyorlar anlam veremiyorum.

Keyif benim.

Her 500 km de bir gider yag degistiririm. Bunu yapamazsin diyebilecek adamin da annını karışlarım. 15.000 km yi gecirirseniz garantiniz tehlikeye girer. Dışarıda yag yada filtre degisimi yapar ve bu tespit edilirse garantiniz tehlikeye girer.

Bunlarin hepsi ayrı salak.

Birisi diger arkadaşa, ampulleri degistirirseniz garanti dışı kalır arac der ampul değiştirmezler. Digeri yani sizinki ampulu değiştirir, yağ değiştirirseniz garanti bozulur der.

Bunların hepsi zır cahil. Ben bunlar gibi bilgisiz birde üstüne cahil cehaletine sahip küstah insanları bozmayı uğraşmayı cok severim. Şimdiye kadar bana da denk geldi birçokları. Hiç ugrasmak istemezseniz şunu soyleyebilrisiniz.

Bana bunun yapılması faydalı dediler. Sonra sorun yasamak istemem. Yag değişimi yapılması garanti kapsamı dışında kalmaya sebep olabilir diye bir yazı verebilirmisiniz deyin.benim yetkim yok derse. Servis müdürü. Yada sirket patronunuzla görüşeyim. Imza yetkili birisi verebilir herhalde. Siz bosu bosuna bu bilgiyi vermezsiniz heralde deyin.
    Bakın heryer nasil mum gibi oluyor. Ben geçmişte sakinlestirilip konuyu kapatmak icin indirimli islem almistim. Sagolsun arkadaslar gerek yok ama madem sizin iciniz oyle rahat edecek. Iscilik bizden olsun. Yag ile yag filtresinde de indirim yapalim. Ama sirf sizin iciniz rahat etsin diye. Yoksa gerek yok! Dediler...

• quote:

Orijinalden alıntı: MyErdinc

merhaba,

o alan için nedense gerek görmedi, fakat ilettim kendisine. benim araçta ölçü alarak deneyerek sonucu paylaşabiliriz.

güzel olabilir. benim kişisel yorumum bu haliyle de çok şık ve güzel olduğu yönünde.
    Yok bence se başarılı görünüyorlar. Sadece orası da olsa daha iyi olacakmış daha bütünlük verecekmis gibi göründü gözüme.

Bu arada daha önemli olan konu uygulama sirasinda hangi bolume hangi siralama ile islem yapilacagi. Resim yada video cektiler mi. Siteye yada youtube ye yuklediler mi yada yukleyecekler mi...

• quote:

Orijinalden alıntı: NEXUS_07

Renault un megan da 2009 dan beridir sunduğu özelliği bende şahsen aracımda isterdim. Fakat burada citroen in ne düşündüğünü bilemiyorum.

Aracın kapı kolunda bulunan iki çizgiye aynı anda dokunarak kapıları kilitliyorsunuz yada kumanda da ki kilitleme tuşuna basarak. Bunun yanında kapıdaki çizgilere bastığınızda yada kilitleme tuşuna bastığınızda elinizi çekmez ve tuşun yada çizgilerin üzerinde elinizi tutmaya devam ederseniz camları ve açıksa açılır tavanı kapatır.

Aynı şekilde açma düğmesi yada kapı kolunun iç kısmına dokunduğunuzda elinizi çekmezseniz camlar sonuna kadar açılır.

Dipnot: Açılmasını yada kapanmasini istediğiniz yere kadar açılır yada kapanırsa orda iken elinizi çekerseniz o noktada kalır.

Ayrıca. Kapıları kilitlediniz. Ama tavanin perdesini açık unutmuştunuz. Elinizi kilit tuşunda tutmaya devam ederseniz tavan perdesi kapanmaya başlar ve hareket başladıktan sonra elinizi çekseniz bile perde kapanana kadar devam eder. Yarım kalmaz.

Alıntıları Göster
    Aynen babamda 2011 model Megan var benim eller serbest'ten anladığım aracın yanından uzaklaşınca hiçbir yere dokunmadan kapıların kitlenmesi ama kapı kollarına da dokunuruz artık çokta dert edilecek birşey değil.. tabi anahtar cepteyken kapı kollarına dokunmayı umarım unutmayız..bu arada verdiğiniz bilgiler ilginçmiş ve iyiymiş gerçekten hiçbir yerde duymamıştım..

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.