Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (197. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç im 2011 model attraction HDi 68 hp'lik olandan cruise control da sadece hız sabitleme var limitleme yok ancak bugün tekrardan servise ugrayacagim limitleme var mı yok mu sorarım. Istanbul Avcılar'da avcar da takıldı

***servis te sordum sadece sabitleme limitleme yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 3 Ocak 2014; 9:58:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fabrika çıkışılı ön sis farı olan 2010 ve üzeri c3 sahibi biri ön sis farına ait kolun fotoğrafını çekip paylaşabilir mi*
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

Fabrika çıkışılı ön sis farı olan 2010 ve üzeri c3 sahibi biri ön sis farına ait kolun fotoğrafını çekip paylaşabilir mi*

Buyrun sizin için yeni çektim

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

• Çok teşekkürler demekki serviste role ile takacaklardi.birde kol maliyeti oldu :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendimce kullanıcısına yanıt
    Aslında ön+arka sis fari tek düğmeyle yanmasını istiyorsan röleyle yapabilirler. Ön sıs farı ile arka sis fari ayrı ayrı kumanda etmeyi istiyorsan o zaman kol gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

Aslında ön+arka sis fari tek düğmeyle yanmasını istiyorsan röleyle yapabilirler. Ön sıs farı ile arka sis fari ayrı ayrı kumanda etmeyi istiyorsan o zaman kol gerekli.

Diğer forumda da yazmıştım biraz takıntılı yım bişey yaptıracaksam orjinal olmasını isterim. Sis farı kalacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar merhaba bende c3 1.4 e-hdi70 hp otomatik alacagım , karar bunda kıldım hem ufak hemde yakıt degerleri iyi gıbı . bu aracı yada buna benzer dizel bir c3un modelını kullanan bır arkadas var ise , yakıt tuketımı nasıl ?
  • Bugün 2012 model beyaz hdi collection modelinden satın aldım.

Bu araçlara uygun krom cam çıtasını nerden bulabiliriz acaba?
  • Serviste cam citalarini sorduğumda camin siyah plastiği ile beraber olduğunu fiyattininda 3000 tl olduğunu soylemislerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yakit nasil dizellerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Arkadaslar yakit nasil dizellerde

Aracım start-stopsuz düz 1.4 HDI, şehiriçi 100 kmde 5 litre yakıyorum bu kış şartlarda. Aracınız start-stop oldugu için 4-4.5 litrelerde gezecektir tahminen.
  • Arkadaşlar merhaba,

bluetooth OBD cihazı aldım fakat bağalayacak yer bulamadım.

2012 c3 de OBD bağlantı noktasının nerede olduğunu bilen var mı ?

internette bulamadım.

• Direksiyonun sol tarafında bulunan yeri açın orada goreceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

Direksiyonun sol tarafında bulunan yeri açın orada goreceksiniz

Merhaba Abi ;

2010 1.4 HDI Confort paket sahibiyim.Aracının fotoğraflarını gördüm çok beğendim açıkcası allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Bende İstanbuldayım eğer haftasonları vaktin varsa biyerlerde oturup bir çay içip tanışmak isterim.Araçla ilgili yapacaklarım hakkında sanada danışıp fikrini almak isterim açıkcası mümkünse...
  • 1-4-e-hdi-confort-bmp-stt-e5 modeli aracim var arkadaslar 2012 model yili , ama usb baglanti nokta yeri buladim ayxta sadece kulaklik girisi gibi bi sey var

• bu modellerde usb bağlantı yeri yok. sadece aux (kulaklık girişi) var.
  • arkadaşlar bir sorum olacaktı arka stop lambaları patlayınca ikaz lambası yanıyor mu?
    aracım 2011 c3 exclusive
    balata ikaz lambası olmadığına göre muhtemelen buda yoktur da bir sorayım dedim.
  • Aracim 1.4 e-hdi confort 2012model ama sanki fazla yakio gibi ne yabilirim dusunuom

• Arkadaslar bir sey sormak istiyorum, Silecek almam gerekiyor ama orjinaline 100 lira para vermek istemiyorum.
    Ancak daha once aldıgım yan sanayi silecekler ses yapıyor.
    Aranızda silecek tavsiyesi verebilecek arkadasim varsa cok sevinirim :?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dominikk -- 14 Şubat 2014; 22:51:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dominikk

Arkadaslar bir sey sormak istiyorum, Silecek almam gerekiyor ama orjinaline 100 lira para vermek istemiyorum.
    Ancak daha once aldıgım yan sanayi silecekler ses yapıyor.
    Aranızda silecek tavsiyesi verebilecek arkadasim varsa cok sevinirim :?

Ben 1 ay önce hepsiburada silecek lastiği alarak sadece lastikleri degistirdim; 15tl maliyeti oldu; 6 ayda bir değiştiresem yine daha uygun oluyor.ancak elimde orijinal silecek vardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 16 Şubat 2014; 7:04:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.