Şimdi Ara

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.720
Cevap
80
Favori
255.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yalandan kim ölmüş, adamlar varil ile alıp litresini paketli yağdan bile pahalı satıyorlar, bu sadece citroen için değil tüm servislerde böyle, ocak ayında 5/30 yağın litresine ford servisi KDV hariç 108 TL fiyat biçmiş, aynı marka aynı özellikteki yağ 3 litrelik kutuda en çok 200 TL idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 18 Mayıs 2021; 16:19:17 >

Bakalım bugün bana da bir servis 1200-1400 arası dedi. Perşembe götüreceğim birine orada pazarlık yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çıkan sonucu merakla bekliyoruz :) Ben de gizli özellikler icin Perşembe günü servise gideceğim. Kumandadan Cam kapatma işlemlerini sordum gelin bakalım dediler. Ekstra özellik bilen ya da yaptıran var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar 2017 shine pakette apple car play var mi biliyor musunuz

Shine
    2016 2019 arası paket isimleri
    Shine en dolu olanı olduğundan kesin olması lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bugün fark ettim. Araç 1 yıllık. Sağ kapı açıldığında fitilleri bu halde gördüm. Yarın servise götüreceğim. Bu durumu yaşayan, tecrübesi olan var mı?

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivesa26 -- 19 Mayıs 2021; 20:14:24 >

• ivesa26 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Oraya denk gelen kısımda birşey yoksa aklıma araca binip çıkarken sürtünme vs gibi durum gelmekte. Çanta olabilir aklıma gelen.

• Brc3 B kullanıcısına yanıt
    Özellikle baktım o kısımlara denk gelen birşey yok.

• Aracı servise götürdüm otomatik fren sistemi olmadığını söylediler. Sadece ikinci uyarıda frene basmakla beraber fren destek sisteminin çalıştığını beyan ettiler. Ayrıca kumandadan cam açma kapama fonksiyonunun da modül olmadığı için aktif olmadığını ilettiler.

• Selamlar. Sıfır km shıne paket bir c3 almak üzereyim. Araçla alakalı motor sıkıntısı çeken var mı? Eski sıkıntılar hala devam ediyor mu. En fazla kaç bin km yaptınız bir problem yaşadınız mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ivesa26

Arkadaşlar bugün fark ettim. Araç 1 yıllık. Sağ kapı açıldığında fitilleri bu halde gördüm. Yarın servise götüreceğim. Bu durumu yaşayan, tecrübesi olan var mı?

hocam tam üstte aşınmanın başladığı kısma denk gelen kapı kıvrım kısmında da sürtmeye bağlı çizikler var gibi gördüm.orayı da bi kontrol eder misiniz?

• 2020 model C3 alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Yakıt tüketimine baktığımda 999 km/L çıktığına şahit oldum. Gaza bastığımda bu tüketim düşüyor ancak yine de 40 50 L civarlarına geldiği oluyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mıdır ?

• Biliyorum aslında gerek yok ama merakımdan soruyorum Yeni c3 lere LPG taktiran varmi aranızda? Var ise yorumunu merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brc3

İzleyenler olmuş olabilir yine de paylaşmak istedim.https://www.youtube.com/watch?v=0iRTRpCZC0E&feature=youtu.be güzel bir test olmuş

vay be, tahmin ettiğimden çok daha iyi. ben sakin kullanırım, dün arkadaş bi bas bakalım dedi, spora aldım, kökledim kısa sürede 170 gördü, titremedi bile, epey şaşırdım. Bazen çevre yolunda 120-130la yalpalıyor çok rüzgar olduğunda diyordum ama sanırım o aralarda yolda ek var, o yüzden yalpalama. genel olarak hız farkettirmiyor pek sınıfındaki araçlara göre. o yüzden limiter açıyorum otobanda falan

• mcagla87 M kullanıcısına yanıt
    Citroen araçların koltuğuna oturduğum 5 parmağı geçmez. Ön yargıyla arabaya bakmaya gittiğimde test sürüşü yapayım dedim. Satış danışmanı abimiz ileri seviye sürüş uzmanı çıktı. Beni yokuş bir yere götürdü. bozuk, balık sırtı şeklindeydi yol. Bas dediğinde korktum ama araba bozuk yolda gram oynamadı. Kasis testi yaptırdı. Beton kasise hızlı bir şekilde girdim. Sertliği hissettirmedi. Takirti tukurtu şeklinde bir ses çıkmadı. Sonrasında da kendisi aldı. Sola viraj olan yerde tam gaz döndü seritten çıkma, gram savrulma olmadı. Son olarak 90 km hızla tam fren yaptı mükemmel bir şekilde durdu. Daha fazla yapacakları vardı. Yeterli dedik geri döndük. Hayatımda ilk defa bu şekilde test sürüşü yaptım. Bu video da yol tutuşu hakkındaki güvenimi yanıltmadı.

• Android Auto dan YouTube da video izlemek isteyenler için paylaştığım videodaki açıklama kısmındaki indirme linkinden 2. Olanı indirip açabilirsiniz. Ben denedim açıldı sizlerle de paylaşmak istedim.
    https://www.youtube.com/watch?v=9BbNZHDl_uw&feature=youtu.be

• jeormormont kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun. Yakıt verilerini sıfırlamayı tavsiye ederim

• Canlar selamlar. Bu live paketteki küçük siyah ekranı multimedya ile değiştirmek imkansız mı acaba?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.