Kredi kartı tek çekim için komisyon aldılar mı? Bir de sıfır faiz kredi için dosya masrafı ve hayat sigortası vs gibi ek masraflar oldu mu? Teşekkürler. |
YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (176. sayfa)
-
-
Karta komisyon almıyorlar. Kredi için masraf-sigorta vs 3000 TL civarı para gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kocaeli Çetaş, İstanbul Mepa. Bunları da zorlayın.
Araç alırken bir hediye veriyorlar mı? Termos hediye diye duymuştum. Kauçuk paspas vs. gibi.
-
İçinde termos, bez çanta, anahtarlık olan bir kutu veriyorlar. Başka da bir hediye almadık.
Bana tamir kiti verecekler miş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. Ben de önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum. Aracı aldıktan sonra araç için aksesuar alan arkadaşlar hangi aksesurları öneriyorlar acaba? Kauçuk paspas, arka bagaj kaucuk havuzu vs. Hangi marka ya da ürünü önerirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahcan -- 27 Haziran 2024; 13:15:6 > -
Fiyat performans ürünleri olarak:
Paspas ve bagaj havuzu seti Rizline,
Kamera seti olarak Xiaomi A200 seti.
https:// chat.whatsapp.com/Izio3FWFyhlKtvcuGstn5x
Chatten önceki boşluğu silerek WhatsApp grubumuza gelebilirsiniz.
Merhaba c3 shine şu anda en ucuz hangi bayi veriyor ankara 970 ten aşağı bulamadım 200 bin 6 ay sıfır faizli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kamera seti tam olarak ne işimize yarıyacak hocam geri görüş kamerası mevcut araçta ama paspas seti aldım birde kablosuz apple CarPlay için ne yapmak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bafrali90 -- 28 Haziran 2024; 8:26:55 >
Kaza anında kayıt için. Kasko bile olsa işleri çok kolaylaştırıyor kamera olması. Kablosuz carplay için aliexpress'ten bir ürün sipariş ettim. Bugün yarın gelir. Gelince paylaşırım. Farklı ürünler alan var. Tamamen ekranı tablet gibi yapan ürünler de var. 700tl ile 4000tl arası genelde fiyatlar. 700'lük sadece kablosuza çevirenler iş görüyor benim için.
Kocaeli Çetaş, İstanbul Mepa
Teşekkürler bilgi için siz kamerayı alıp taktırdınız mı nerden temin edip nerede taktırdınız acaba ? Birde o kablosuz için varsa link atın hocam burdan veya gruptan
Bayrampaşa Cetaş 930.000 TL fiyat vermişti. 1 hafta önce.
-
Merhabalar c3 guncel fiyat ve kampanyalarla alakali bayiyle gorusen var mi acaba?
ankara 1milyondan aşağı inmedi, çetaşı aradım fiyat ve kampanyalar henüz güncellenmedi dediler.
Ankaradaki bayi kredinin 150k 1,99dan 12 aya düştüğünü söyledi, 6 aylık çekersen faizsiz oluyormuş.
960 civarına düşen bayi bulursam almayı düşünüyorum ama pek düşecekler gibi durmuyor.
Ben de kararsiz kaldim. Ama bayilerde yuz yuze fiyat daha farkli olabiliyor. Umarim istediginiz rakama alirsiniz bizi de bilgilendirrseniz seviniriz. :)
Mepaş'a sordum shine paket 1m'a veriyorlar. Kredi kampanyası kalkmış
-
Herkese merhaba. Teslimatı bekliyorum :), 930 bayrampaşa cetaş alanlardanım.
-
Hayirli olsun hocam ne zaman aldiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X