Çok güzel gözüküyor içide dışıda fiyatları nasıl olucak acaba
orta konsol fiat doblonun konsoluyla neredeyse birebir aynı
bu araç caddy connect tarzı araçlarla sağlam rekabet eder
dış tasarımda güzel ama iç tasarım gerçekden çok başarılı olmuş cam tavan geniş ferah bi hava katmış
hep söylüyordum bu tip araçların çogunda yol bilgisayarı yok die ama görüyorumki buna 407 307 207 c3 c4 de kullanılan yol bilgisayarı ekranını eklemişler güzel olmuş
ön taraf c4 picassoya cok benzemis
bunuda cam tavan yapmışlar.güzel olmuş.
bende tavana ve iç dizayna bittim. Ne zaman geliyor bunlar türkiyeye. Satıyorum connecti
dışı güzelde içi daha önemli bende içine daha cok bakıyorum beni orası paklar .dışını neyapayım .içi aynı bilgisayar masası gibi göz göz dik ve basamaklar cok hiç hoş değil.sıfır..puan vaerdim içine.dışına 9 puan
Bence Citroen bu sefer Pejo'dan ayrılarak iyi yapmış çok az fark olsa da Citroen bana daha güzel geldi.
quote:
Orjinalden alıntı: mexi_53
Tasarım Olarak Partner la Özdeşmemiş Tamaiyle... Far Falan Farklılık Var
Bu Arada Genişlemiş Gördüm Berlingoyu... Eskisinde Göre Daha Geniş Sanki
Nihayet bir şeye benzemiş Berlingo...
güzel duruyor
bi kaç fotoğrafı caddy i anımsattı sanki bana ama dediğim gibi zevkler görecelidir cam tavan gerçekten birçok araca apayrı bir ferahlık ve güzellik katıyor bu araçta da kullanılması gerçekten hoş olmuş bildiğim kaarıyla piyasada aynı sınıftaki diğer rakiplerinde henüz değil cam tavan sunroof opsiyonu bile bulunmuyor peki bu araçlar ülkemizde satışa sunulduğu zaman cam tavan opsiyon mu olacak yosa aracın standart donanımları arasında mı?
ama gerçekten başarılı görünüyor 10 üzerinden 6 verdiğim tek citroan modeli
şimdi bazı arkadaşlar kızacaklar bana ama beğenmemek yada kötülemek değil benimkisi sadece kendi görüşlerim
Bu aracın Türkiye ye bu şekilde geleceğini sanmıyorum eminim bi çok şeyi (ç)alacaklar bundan
hakkaten güzel olmuş berlingo. partnerden daha şık duruyor. içi güzel ayrıca.. irde araca yan profilden bakınca bi mercedes havası sezdim. yani ağır duruyor karizma duruyor..