Şimdi Ara

Yeni çıkmaya başlayan sakalı ne kadar sıklıkla kesmeli?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
4.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 yaşındayım 4-5 sene sonra şu uzunlukta ve sertlikte olmasını istiyorum.2 güne bir jilet kullanırsam Wolverine'inki gibi olur diye tırsıyorum.Saçlarım dalgalı-kıvırcık gibi ama dalgalıya daha yakın.Deneyimli sakallılardan yardım...

• Khal Woof kullanıcısına yanıt
    kardes sakali bosver temiz daha iyidir bende sakal var keske sakal olmasa diyorum icimden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 güne bir jiletle al.Makina kullanma.Ama elmacık kemiklerinin olduğu kısma sakın jilet değdirme.Tersten alma.Sakalın istediğin kıvama gelir.
  • cyberteror kullanıcısına yanıt
    Çenemle boynum arasındakileri nasıl almam gerekiyor acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal Woof -- 9 Şubat 2014; 1:55:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khal Woof

Çenemle boynum arasındakileri nasıl almam gerekiyor acep?

Aynı sekilde alacaksın.Sinek kaydı olmuyorsun jiletle iki kez üstünden yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heartofmine

19 yaşındasın, sakalların yeni çıkıyor ve jilet vurursam çok sakalım olur diyorsun ha. Sen bırak wolverini beckham kadar sakalın olmaz büyük ihtimal.

18 yaşımdayım, iki tane tüy var yüzümde. sakal namına hiçbir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heartofmine

19 yaşındasın, sakalların yeni çıkıyor ve jilet vurursam çok sakalım olur diyorsun ha. Sen bırak wolverini beckham kadar sakalın olmaz büyük ihtimal.

kardeş ifade etmek etmek istediğim şeyi anlamamışsın.Wolverin'in sakalları çok değil ki...Hamit Altıntop'un sakalları gibi yerçekimiyle dik kesişiyorlar.Sakal yüzüne oturmuyor yana doğru uzuyor.Saldırgan tutumundan vazgeçmelisin.Totonla anlamadan önce iyice oku orada yazılanları...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben onsekiz yasindayim. Dort yildir tras oluyorum istedigim sertligi ve sıklıgı elde edemedim. Uzun suren bir surec. Sabirli olmalisin. Her sabah jilet vur gitsin.

• Makineyle al napcan sert sakalı yumuşak olsun sık olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.