Şimdi Ara

YENİ ÇIKAN VE ÇIKACAK OLAN OYUNLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böle bi sabit konu olsa sürekli güncellense ekran görüntüleri videolar falan herkes birşeyler paylaşsa yorumlar ona göre yapılsa falan iyi olmazmı.

moderator arkadaşlara sesleniyorum yapın bi güzellik

• Söylemek için olabilir ama ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum Mod arkadaşlara çağrıda bulun felan filan bi baksınlar değerlendirsinler.
  • Bu durum sadece bir üst konuya sığdırılacak cinsden değildir... Her oyun için ayrı bir topic açılmakta zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Bu durum sadece bir üst konuya sığdırılacak cinsden değildir... Her oyun için ayrı bir topic açılmakta zaten...

bence haklı pek Kullanışlı olmaz. Ama bir konu üzerinde yoğunlaşanilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Bu durum sadece bir üst konuya sığdırılacak cinsden değildir... Her oyun için ayrı bir topic açılmakta zaten...

bence haklı pek Kullanışlı olmaz. Ama bir konu üzerinde yoğunlaşanilirsin.

bence haklı pek Kullanışlı olmaz. Ama bir konu üzerinde {{{ yoğunlaşanilirsin. }}}
    Yoğunlaşabilirsin...
    Bence de tek konu üzerinde yoğunlaşabilrsiniz yani...

• düşünsene. most wanted la kaçıncı topic oldu. çıkmadan önce bile kasıp kavurdu forumu. tek bi başlığa sığmaz yani. Forum çöker AlimAllah
  • arkadaş doüru söylüyor ama dünyanın tek iyi oyunu o değil tabi .prince of persia yı unutmayalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en azından moderator arkadaşlar kilitli bir üst konu açarsarlar kendileri yada görevlendirdikleri arkadaşlar topici sürekli güncellerler.

topige yeni çıkacak oyumlardan haber ekran görüntüleri web adresleri videolar vs. koyarlar.

bu şekilde yapılabilir musakka kardeş.
  • Tekrar söylüyorum ki, zaten çıkacak her yeni oyun için ayrı bir topic açılıyor... Diğer şekilde çok karışık olacaktır... Ayrıca kilitli olduğu için yorum da içeremeyecektir... O zaman da forumun mantığına karşı gelmiş oluruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 17 Ocak 2006 1:19:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.