Şimdi Ara

Yeni Char Pure İnt Cold yanına ne acıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar eski charım full int değildi -3-5 tanesi str di ve attacklarım diğerlerine göre cok düşük idi.şimdi ise yeni bir char actım ve lvl 10 cold actım sword int armor gidiyorum...cidden saglam bir char olucak cunku tecrubelerle berbaber yasıyor..coldun yanına lightmı yoksa firemı acıyım kararsız kaldım ? yoksa tek coldmu gidiyim...

• fire aç sp farm yap nuker ol düzgün bi sp ksarsan o char yıkılmaz
  • [sm=s20.gif
    ben 20 kadar pointimi strye bastım nolcak bnm halim ama intim arkadaslarım sen dewam et yüksek lvl oldukca o fark kapanır dediler napcam ben yawwww

• ben hep str kastım ınt hkk. bılgım yok
    yenı bı char actım suan 12 lvl 750 sp var (cold mastery 5lvl ıce rıve force lv2 kademe 1 bıcheon mastery 5 lvl strıke n'smash lv1 kademe 1) 8 lvl sos blade +1 var onla suan kasıom ama ne kasayım vede skıll hakkında bıraz bılgı lıhgt cold fıre oncelıkle lıhgt mı devam etsem
    nasıl yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YalanDünya^^ -- 17 Haziran 2006; 18:12:45 >
  • 20 point baya fazla göründü bana yaw hemde baya fazla yine kasarım diyosan hacım git yeni char aç 20 puan yane az bişi diğil /ama sen ben nuker olmak istemiyom ki dersen dewam ama nuker 20 puan açıkla olmaz
  • fark kapanmıyor ben 37 ye geldim cidden 2 lvl aşagı vuruyorum digerlerinden...o yuzden actım bu yeni charı...birde swordun combolarına hayranım...ve daima sürekkli attack yapıcagım için...tam bi pvp adamı yarattmaya calısıyorum...tabi bu işler zamanla olucak...görevleri yapmaya calısıyorum...fakat laglar engell oluyor...düşününce bu kadar yaratıga sadece bunu vuruyoruz lvl 42 olunca digerlerine nekadar vururum diye düşüünce zamanının bosa gectiğini anlıyorsun...ben zaten yanlış tıklmaya yüzünden vermiştim o strleri...yoksa manyak gidiyordum...herneyse fire benim kafama yatmıyor light daki kosma skili daha iyi gibi...hem üstümde armorda var fazla hantal olmayayım...
  • Bütün karakter yapılandırmaları için en gerekli buff lar {ortak bufflar} lightningde bulunuyor.. Eğer cold elementini eline alıyorsan vuruşlarının azlığını farketmişsindir.. Bana kalırsa bir an önce lightning elementini eline al cold/lightning ilerle ilerde bana dua edersin... kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FULL INT ACIYOSAN EGER LİGHT VE FİRE NUKER OL SENIN DAMAGE VURMAN GEREKIR COLD AZ VURUR COLDDAN FIZIKSEL DEFANSA VER

FULL INTIM LV 56

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent_King -- 17 Haziran 2006; 20:59:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

Bütün karakter yapılandırmaları için en gerekli buff lar {ortak bufflar} lightningde bulunuyor.. Eğer cold elementini eline alıyorsan vuruşlarının azlığını farketmişsindir.. Bana kalırsa bir an önce lightning elementini eline al cold/lightning ilerle ilerde bana dua edersin... kolay gelsin...

baba ben lvl 31im iki nukede açık lg ve fire lvl 9 du el yakması fire dvm ettim daha çok vurur diye lighting mi kullanayım o mu daha iyi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.