Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar bana yardıcı olun ya sizce bu ürün nasıl bide ilerde işlmeci taktırma imkanım nedir
    bunda oyun kasar mı ya bana bir yardım cı olun nolur

İşlemci : Intel Pentium Dual Core İşlemci T4200, İşlemci Hızı 2.00GHz, 1 MB L2 Cache, 667 MHz FSB

İşletim Sistemi : Orijinal Microsoft Windows Vista Home Basic

Bellek (Ram) : 4 GB DDR2 800 MHz

Harddisk : 250 GB SATA

Ekran Kartı : 1024 MB GeForce 9600GS Turbocache Ekran Kartı-512 MB Ayrılmış Bellek

Ekran : 15.4" WXGA 1280x800 TFT Parlak Renkli

Ana Kart : Intel PM45 Chipset

Optik Sürücü : DVD±RW DUAL

Bluetooth : Bluetooth

Kablosuz Ağ : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g

Card Reader : Multi Card Reader

Ethernet : Var

Ses : High definition audio, mikrofon

USB Port : 2 x USB 2.0 port

Diğer : 1X eSATA, 1X HDMI

Batarya : Li-ON smart battery

Kamera : 2.0 MP Web Camera

Ağırlık : Batarya Dahil 2.4 Kg

Boyutlar : 357mm. Genişlik, 262mm Uzunluk, 37.8-42.4mm Kalınlık

Ekstra : Notebook Taşıma Çantası Hediye

• Yeni kişileri listeye ekledim

@glokal

seçtiğin model güzel bence. işelmcisi yeni bi seri.fiyatı ne kadar?
  • arkadaslar aylar sonra sıze bı kac mınık sorcam..ekran uzerınde bulunan web camı msn dısında nasıl kullanabılırız.. yanı calıstırcak kısayol vb hıc bısı ben bulamadım... pek kullanacagımdan degıl de aklıma takıldı danısmak ıstedım foruma... nfs undercover ı full grafık oynarken takılmalar yasıyor musunuz.. grıd ve flatout3 de sadece ekranda tum araclar aynı anda hareket ederken ufak takılmalar oluyo onun dısında her sey super bı de ara sıra wı fı sızde aptalca calııso mu.. yanı bazen bulamama yada baglanmama gırı sorunlar oluo mu? sımdıden cvplar ıcın tsk ederım...ıslemcım p7350 2.0ghz ekran kartı 9600 gs
  • listeye benide ekleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demote -- 9 Ocak 2009; 13:37:13 >
  • 4 ÇEKİRDEKLİSİ DE ÇIKMIŞ. FENERBAHÇELİ SEMİH ŞENTÜRKLÜ REKLAMLARI BAŞLADI.

Casper Nirvana CPQ-Q900-4M35, Intel Core 2 Quad İşlemci ile benzersiz bir hız ve performans sunuyor. 1 GB DDR3 belleğe sahip 256 bit Geforce 9800GS Ekran Kartı ile gelen üstün grafik performansı sayesinde, Casper Nirvana ile HD kalitesinde videolar oynatabilir, çok güç ve performans gerektiren DirectX 10 destekli oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.
    4 GB 1066 MHz DDR3 bellek, akıcı bir performans sunuyor. 500 GB Sata sabit disk ise depolama performansını en üst seviyeye taşıyor. Casper Nirvana'da bulunan E-Sata çıkışı, uyumlu harici disklerin bilgisayarda sabit disk hızıyla çalışmasını sağlıyor.
  • kardeş nerde bu ürün?? link yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chic

kardeş nerde bu ürün?? link yok mu?

KARDEŞ, BU MODEL ÇOK YENİ DÜN VEYA ÖNCEKİ GÜN DUYURULDU, BU GÜN TV REKLAMLARI BAŞLADI. AŞAĞIDAKİ LİNKTEN DE GÖREBİLİRSİN.AMA DETAY VE FİYAT BİLGİSİ HENÜZ YOK.

http://shiftdelete.net/casper-nirvana-dizustu-bilgisayar-7877.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 9 Ocak 2009; 20:19:22 >
  • dehşet görünüyor
  • 4çekirdek aşırı olmuş..bence bizimkilerin kasa yapısı daha sade ve hoş
  • quote:

Orjinalden alıntı: biolog_hakan

arkadaslar aylar sonra sıze bı kac mınık sorcam..ekran uzerınde bulunan web camı msn dısında nasıl kullanabılırız.. yanı calıstırcak kısayol vb hıc bısı ben bulamadım... pek kullanacagımdan degıl de aklıma takıldı danısmak ıstedım foruma... nfs undercover ı full grafık oynarken takılmalar yasıyor musunuz.. grıd ve flatout3 de sadece ekranda tum araclar aynı anda hareket ederken ufak takılmalar oluyo onun dısında her sey super bı de ara sıra wı fı sızde aptalca calııso mu.. yanı bazen bulamama yada baglanmama gırı sorunlar oluo mu? sımdıden cvplar ıcın tsk ederım...ıslemcım p7350 2.0ghz ekran kartı 9600 gs

msn dısında kamerayı calıstırabilirsin foto ve video cekebilirsin. bunu hem windows un kendisinden hem de ceşitli prolar yardmıyla yapabilirsin. ben xp kullanıyrum bilgisarım da sürücülerin altında usb video aygıtı var vistada da varsa buradan çalıştırabilirsin..

işte forum diye ben buna derim arkadaş hiç bir sorun yok pc lerimizde..şöle bi kolaçan ettim bütün pcler aynı onda sorun var diğerinde yok gibi mesajlar gelmemiş..ben burdan yeniden bu pc yi almamda vesile olan metintekin arkadaşa teşekkür ediyorum..
    Allah uzun yıllar kullanmayı nasip etsin..

• quote:

Orjinalden alıntı: XYAĞMUR

4 ÇEKİRDEKLİSİ DE ÇIKMIŞ. FENERBAHÇELİ SEMİH ŞENTÜRKLÜ REKLAMLARI BAŞLADI.

Casper Nirvana CPQ-Q900-4M35, Intel Core 2 Quad İşlemci ile benzersiz bir hız ve performans sunuyor. 1 GB DDR3 belleğe sahip 256 bit Geforce 9800GS Ekran Kartı ile gelen üstün grafik performansı sayesinde, Casper Nirvana ile HD kalitesinde videolar oynatabilir, çok güç ve performans gerektiren DirectX 10 destekli oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.
    4 GB 1066 MHz DDR3 bellek, akıcı bir performans sunuyor. 500 GB Sata sabit disk ise depolama performansını en üst seviyeye taşıyor. Casper Nirvana'da bulunan E-Sata çıkışı, uyumlu harici disklerin bilgisayarda sabit disk hızıyla çalışmasını sağlıyor.

ben de bugün izledim reklamı..bence ucmuşlar notebook ta 4 cekirdek işlemci kim ne yapsın diyecem ama hp nin 20" ti sanırım laptopu yaptıgına göre bu 4 cekirdekli makinayı da alacak olana ucuk! insanlar vardır herhalde..casper bu son modellerle gerçekten prstij oldu işte bundan önce benim gözümde hiçti..böle devam etmeli..

• Arkadaslar artik bende bir Casper kullanicisiyim. Makineyi P.Tesi siparis ettim insallah bugun elimde olur.

İşlemci : Intel Centrino 2 İşlemci Teknolojisi, Intel Core 2 Duo İşlemci T9400, İşlemci Hızı 2.53 GHz, 6 MB L2 Cache, 1066 MHz FSB
    İşletim Sistemi : Orijinal Microsoft Windows Vista Home Premium 64 bit
    Bellek (Ram) : 4 GB DDR2 800 MHz FSB
    Harddisk : 320 GB SATA
    Ekran Kartı : 1024 MB GeForce 9600GS Turbocache Ekran Kartı-512 MB Ayrılmış Bellek
    Ekran : 15.4" WXGA 1280x800 TFT Parlak Renkli
    Ana Kart : Intel PM45 Chipset
    Optik Sürücü : DVD±RW DUAL
    Bluetooth : Bluetooth
    Kablosuz Ağ : Intel Pro-Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlantısı
    Card Reader : Multi Card Reader
    Ethernet : Var
    Ses : High definition audio, mikrofon
    USB Port : 2 x USB 2.0 port
    Diğer : 1X eSATA, 1X HDMI, PCI-e Mini Card
    Batarya : Li-ON smart battery
    Kamera : 2.0 MP Web Camera
    Ağırlık : Batarya Dahil 2.4 Kg
    Boyutlar : 357mm. Genişlik, 262mm Uzunluk, 37.8-42.4mm Kalınlık
    Ekstra : Notebook Taşıma Çantası Hediye + Kablosuz Maouse

180 X 12 = 2.160 YTL (Peşin Fiyatına Taksit)

• @pugulli61 Hepimize sorunsuzca uzun yıllar kullanmayı nasip etsin. bişeyi tavsiye ettiğimde alıp memnun kalanları görünce gerçekten seviniyor insan :)

@M.AliKaya Aramıza hoşgeldiniz çok iyi bi seçim olmuş..cihaz elinize geçince izlenimlerinizi bekliyoruz
  • Valla sirketteyim bir firsat bulsam gidip alicam cihazi ama ....

Bu arada bu urunu 26 YTL indirimli :) Vista Home Premium 32 bit idi ama ben 64 bit aldirdim fark vermeden, ve + olarak kablosuz mouse aldim. Bir aya kadar fiyatlar dusecektir bundan eminim ama bunlarla teselli ederim herhalde kendimi sonucta 4 cekirdekli cikinca diger urunlerde ister istemez dusus olur.
  • 4çekirdeklinin tutucağını ve piyasayı etkiliyceğini sanmıyorum. extreme kullanıcılar amacıyla üretilen bi model

bence fiyatlar o yüzden aşşağı inmez. hatta bu kriz ortamı devam etitği sürece çıkabilirde

64bit almanız iyi olmuş ama etrafta crackli vista kaynarken şahsen ben işletim sistemi için 1krş fazla para vermem.sizde fark vermediniğiz için daha iyi yapmışsınız 64 bit seçerek yoksa 4gb raminizi sadece 3gb kullanabilicektiniz

kablosuz mouse ve çantanın resimlerini bizimle paylaşırmısınız merak ettim nası bişey vermişler
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

4çekirdeklinin tutucağını ve piyasayı etkiliyceğini sanmıyorum. extreme kullanıcılar amacıyla üretilen bi model

bence fiyatlar o yüzden aşşağı inmez. hatta bu kriz ortamı devam etitği sürece çıkabilirde

64bit almanız iyi olmuş ama etrafta crackli vista kaynarken şahsen ben işletim sistemi için 1krş fazla para vermem.sizde fark vermediniğiz için daha iyi yapmışsınız 64 bit seçerek yoksa 4gb raminizi sadece 3gb kullanabilicektiniz

kablosuz mouse ve çantanın resimlerini bizimle paylaşırmısınız merak ettim nası bişey vermişler

Arkadaşta bizim gibi 64 bit vista ultimateye terfi eder mutlaka
    Beni tek şikayetim. Bu hdmi çıkışını bir türlü normal TV ye bağlayamamam. Şöyle ağız tadıyla uzaktan kumandamla ultimatenin Media Centerini kullanamadım...

• quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

4çekirdeklinin tutucağını ve piyasayı etkiliyceğini sanmıyorum. extreme kullanıcılar amacıyla üretilen bi model

Ben 4 cekirdekli islemcili notebooklarin fiyati duser demek istemedim, onun aldindaki notebooklarin fiyati duser demek istemistim.

Ayrica illegal yollarla herhangi bir windows surumunu kullanmam pek mumkun gibi gorunmuyor, cunku PC yi sirkette de kullanacagim. 64bit secenegini istememinde tek sebebi ram olayi idi herhalde.

Dun pc i gelmisti ancak aksam kargosuyla gelmisti. Yetkili serviste ancak yarin sabah 10 gibi (bugun) teslim edecegini soylemisti. Bakalim simdilik cok yogun bir gun gorunuyor. Bir ara cikarsam mause yi ve cantayi da alip gerekli izlenimleri ve SS leri koyarim...

• Bende 4çekirdeklinin altındaki modellerin fiyatı düşmez. yani 4çekirdek bizi etkilemez demiştim

4çekirdekli modeli gösteriş ve prestij için yaptığını düşünüyorum. aylık satış rakamı 20yi bulmaz benim tahminim
  • Arkadaslar ben bilgisayari aldim ancak uzulerek soylemeliyim ki makinede ÖLÜ PİKSEL var :S

Simdi Casperin garanti sartnamesine gore garantiye girermi iade edeyim mi yoksa olü pikselin belli bir sayisi varmi?
    Ayrica su anda olu piksel in sayisini nasil ogrenebiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.