04.11.2011 tarihinde aracım ilk asfalta adımını attı.15 günlük kullanımım sonucunda sabah ilk marşa basısımda motor rölantide çalışır iken dalgalanma meydana geldi.sanki yakıtı ara ara kesiyor gibi.daha sonra 1. vitese aldıp kalkış yaptığımda 1600-1800 devirleri arasında araç silkeleniyor çırpılma yapıyor bu durum şu an 3. vites 1600.1900 devirleri arasına kadar çıktı.Kayseri wolksvagen özsa servısı enjektörler ile yakıt deposunun otomatiğini(pompasını)değişti.ama halen aynı problemle karşı karsıyayız.Enteresandır haftada 2 veya 3 kez yapıyor.bazen hiç yapmıyor.Problemi bir türlü çözemiyoruz.servis bu konuda bıraz yetersiz kaldı gibi.Sormak istediğim bu problem sizlerin aracındada mevcut mu?veya bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?Düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim.
İyi Çalışmalar...
quote:
Orijinalden alıntı: altances
Arkadaşlar merhaba,
04.11.2011 tarihinde aracım ilk asfalta adımını attı.15 günlük kullanımım sonucunda sabah ilk marşa basısımda motor rölantide çalışır iken dalgalanma meydana geldi.sanki yakıtı ara ara kesiyor gibi.daha sonra 1. vitese aldıp kalkış yaptığımda 1600-1800 devirleri arasında araç silkeleniyor çırpılma yapıyor bu durum şu an 3. vites 1600.1900 devirleri arasına kadar çıktı.Kayseri wolksvagen özsa servısı enjektörler ile yakıt deposunun otomatiğini(pompasını)değişti.ama halen aynı problemle karşı karsıyayız.Enteresandır haftada 2 veya 3 kez yapıyor.bazen hiç yapmıyor.Problemi bir türlü çözemiyoruz.servis bu konuda bıraz yetersiz kaldı gibi.Sormak istediğim bu problem sizlerin aracındada mevcut mu?veya bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?Düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim.
İyi Çalışmalar...
gecen soguk havada aracı ilk calıstırdıgımda devir saatin cok ufak hareketlenme oldu ama 10 15 saniye gaza basınca bole bisey olmadı kayseri cok soguk biyer ondan olabilir 1 viteste zaten deviri tam ayarlamayp 2 .vitese attıgınızda araba silkeleniyo buda normal gaza basınca kendini topluyo ben opetten alıgımda bunları yasadım totalde yasamadım yakıtları farklı olsa gerek--motor sıcak iken deneyin bide devir saatinde dalgalanma silkelenme olcakmı----
basıma gelen olayları yazdım inş sizinde basınıza gelmez aracı bi yıkamacıya goturun arka koltuga oturun ve adama sadece 10 15 saniye boyunca sağ surgulu kapıdaki acılır camın etrafına su tutmasını soleyin su almıyosa sanslısınız ki su alan araclar var bizimki gibi cam siparisi verildi almanyadan 15 gun sonra yeni cam takılcak
Her türlü test aşamasından aracım geçti servisde bu arızayı gördü ama çözüm hala yok.bu yazdıklarımı sizde aracınıza uygulayın belki şu an farkında değilsiniz böyle bir arızanın camda bi sıkıntı yok su an ama önerdiğiniz metodu uygulayacağım belki bendede çıkacak??
ilginiz için teşekkürler..
Acaba yakıttan olabilirmi ? Yakıt kalitesi ?
hangi tip yakıt kullanıyorsunuz ? bu çok önemli.
ugur bey bende aldim hatirlisi ile 1.6 trend ancak aklim comfotta kaldi encok merak ettigim cekisi ve yakit sarfiyati bilgi verebilirseniz sevinirim
Arkadaşlar eğer araç bir yapıp bir yapmıyorsa bu sensörle alakalıdır bence sersörün bozuk ama hangisi bilmiyorum baktırsan...