Şimdi Ara

YENİ C5 (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
13
Favori
380.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55000 diye fiyat sölediler yanlış mı şimdi bu fiyatı kim sölemişti nerden duymuştu aydınlık getirelim şu olaya
  • 2006 amiral mavi 2.0 hdi sx pk aracım vardı,garantisi bitti sattım. ama yenisi herhalde en az 80.000 ytldir. Sitede fransadaki fiyatları da görebilirsiniz. Fransa'daki 1,6 hdi baz modeli yaklaşık 42000 ytl,dolayısıyla Türkiye'deki fiyatının 55000 ytl olarak değerlendirilmesi yanlış değil,saygılarımla.

YENİ C5
  • Bir ek daha yapma gereği duydum . Arka koltuklara da airbag konulmuş.

YENİ C5
  • Yine de herkese kolaylık olması açısından yeni c5 in Fransa'daki fiyat listesini buraya ekliyorum ve Tartışmaya son noktayı koyuyorum.

YENİ C5
  • sedefb ...tercüme için teşekkürler....saygılar
  • hacı ne yapmış citroen yaw
  • bomba bi araç yapmış
    yalnız hidraktif süspansiyon 2.0 motorda olcak sanırım yani şimdiki gibi 1,6 motora koymamışlar galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamucera

yalnız hidraktif süspansiyon 2.0 motorda olcak sanırım yani şimdiki gibi 1,6 motora koymamışlar galiba

hamucera kardeşim yeni süspansiyon sistemi hydroactive değil hydropnomatic oldu bile , galiban fazla olmuş 1.6 motorda ne hydoactive nede hydropnomatics yok .aslında sen bunu biliyorsundur ama .. niye de sordun anlamadım doğrusu ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: devrim_ecz

Yine de herkese kolaylık olması açısından yeni c5 in Fransa'daki fiyat listesini buraya ekliyorum ve Tartışmaya son noktayı koyuyorum.

YENİ C5

Bu resimdeki yıldızlı araçlar hyractive 3+ sistemi olan araçlar.
    @daceroo
    Hyropneumatic süspansiyon ise tarih oldu en son xantiaların bir kısmı kullandı. Şuan hyractive3+ var.

• quote:

Orjinalden alıntı: daceroo

quote:

Orjinalden alıntı: hamucera

hamucera kardeşim yeni süspansiyon sistemi hydroactive değil hydropnomatic oldu bile , galiban fazla olmuş 1.6 motorda ne hydoactive nede hydropnomatics yok .aslında sen bunu biliyorsundur ama .. niye de sordun anlamadım doğrusu ..

hayır demek istediğim belki tam olarak anlaşılmadı.
    şu anki C5 1,6 110 hp motor olanlarda hydroactive var. sen biliyorsun dedinya ordan biliyom. ama gelecek olan yeni kasa c5 1,6 motorlarda tam emin değilim dediğim gibi sanırım yok dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamucera -- 5 Mart 2008; 21:44:14 >
  • Türkiye fiyatları ne kadar acep
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soviet_union

Türkiye fiyatları ne kadar acep

55000 ytlden başlayacak gibi bir bilgi vardı . piyasaya gireceği güne kadar oynaklıklar olacaktır fiyatta ki eu kuru arttıkça değişim kaçınılmazdır . 3 aşşağı 5 yukarı bçyle deniliyordu TR fiyatları ..
  • fazla değil.
    çünkü donanım motor ve görüntü olarak çok kaliteli araba şu anki görüntüsü. tabi canlı canlı bakmak gerekiyor.
  • Bence Laguna 3 daha kaliteli bir araç...Tahmini fiyatda 1.5 dci baz 110 ps 45-50 arası...Citroen işi zora sokmamalı bence...Bu söylentiler olursa....C5
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Bence Laguna 3 daha kaliteli bir araç...Tahmini fiyatda 1.5 dci baz 110 ps 45-50 arası...Citroen işi zora sokmamalı bence...Bu söylentiler olursa....C5

nerden anladın lguna 3 ün daha kaliteli olduğunu? daha gelmedide o yüzden. C5 İÇİN AUDİ KALİTESİNDEN BAHSEDİLİYO Bİ ARAŞTIR İSTERSEN
  • bana biraz Citroen C6 dan alıntı yapılmış gibi geldi.

YENİ C5

•  YENİ C5

•  YENİ C5
  • C6 ile nasıl bir bağlantı kurdun hala anlayamadım.Ayrıca iç mekan fotolarını karşılaştırırsan hangisinin kaliteli olduğunu az çok anlarsın....
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.