Bildirim
Yeni Botech Wzone Android 10 (21. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba altta kucuk dugme var kalem ucu ile basıyorum reset yapmiyor siz nasil yaptiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Üstteki yapmış olduğum paylaşımı okuyun. Recovery menüsü açıldığı zaman usb portuna klavye takarsanız ilerlemeniz daha kolay olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipoallerjen -- 11 Ekim 2025; 21:13:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Reset atmayı başaramadım yardım edin :) kafayı yicem 3-4 yıldır sorunsuz kullanıyordum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yeni güncelleme yaptım sorunsuz açıldı fakat.Daha önce sıkıntı yaşamadığım.Harddisk görmüyor.5 tane harddisk denedim hiç birini görmüyor.Görüyor fakat usb sürücüsü bozuk diyor harddiski açmıyor.Harddisklerin hiç birinde sorun yok bilgisayarda görüyor.Güncelleme öncesi sıkıntısız kullanıyordum.Sorunu bilen birisi varsa aydınlatırsa sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı