|
yaklaşık 1 aydır X1 sahibiyim bende. bir kaç sorum olacak: - radyo çekmesi çok zayıf. eski aracımla dinleyebildiğim istasyonları artık dinleyemez durumdayım. sizde de böyle mi? - kamerayla kayıt almak istedim kayıt başlıyor 1 sn sonra kaydedilemedi diyor. bu esnada telefona bağlı erişebilir durumda istese kaydeder diye düşünüyorum ama kaydetmiyor. bir yorumunuz olur mu? - telefonu kablosuz şarj ederken düşük güç şarj devrede gibi bir uyarı veriyor. kablosuz şarjı olması gerektiği gibi normal güçte neden şarj etmiyor? -araç park yeri bulma çok başarısız neredeyse hiç park edilebilecek müsait boşlukları görmüyor. sizde de böyle mi? - çok yakınımızdan bir araç veya yaya geçti diyelim. park sensörleri son seviye ötmeye başladı. geçen geçmiş gitmiş sensörler hala bir kaç saniye daha son seviye ötmeye devam ediyor. insanı yanıltıyor acaba görmediğim başka bir şey mi var diye. Sensörler son seviye öterken gaza bassak panik freni yapar mı? Eski aracım yapıyordu o sebeple soruyorum. -bmw connected drive içerisindeki sim kartın ödemesini BMW yapıyor değil mi? Bunu ne kadar daha sürdürecek bir müddet sonra hattın data alışverişi parasını araç sahibinden mi isteyecek? - kişisel Esim ayarla diye bir ayar var şunu anlamadım araçta zaten simkart mevcut uzaktan erişip yönetebiliyorum bir sim kart daha alıp kişisel esim ayarı yapsam extra neye yarayacak? - araçta yarı otonom sürüş var mı? hiç uzun yola çıkmadığımdan deneyemedim henüz. o yoksa bile ACC vardır herhalde değil mi? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki