Şimdi Ara

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ (322. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.433
Cevap
114
Favori
513.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaklaşık 1 aydır X1 sahibiyim bende. bir kaç sorum olacak:

- radyo çekmesi çok zayıf. eski aracımla dinleyebildiğim istasyonları artık dinleyemez durumdayım. sizde de böyle mi?

- kamerayla kayıt almak istedim kayıt başlıyor 1 sn sonra kaydedilemedi diyor. bu esnada telefona bağlı erişebilir durumda istese kaydeder diye düşünüyorum ama kaydetmiyor. bir yorumunuz olur mu?

- telefonu kablosuz şarj ederken düşük güç şarj devrede gibi bir uyarı veriyor. kablosuz şarjı olması gerektiği gibi normal güçte neden şarj etmiyor?

-araç park yeri bulma çok başarısız neredeyse hiç park edilebilecek müsait boşlukları görmüyor. sizde de böyle mi?

- çok yakınımızdan bir araç veya yaya geçti diyelim. park sensörleri son seviye ötmeye başladı. geçen geçmiş gitmiş sensörler hala bir kaç saniye daha son seviye ötmeye devam ediyor. insanı yanıltıyor acaba görmediğim başka bir şey mi var diye. Sensörler son seviye öterken gaza bassak panik freni yapar mı? Eski aracım yapıyordu o sebeple soruyorum.

-bmw connected drive içerisindeki sim kartın ödemesini BMW yapıyor değil mi? Bunu ne kadar daha sürdürecek bir müddet sonra hattın data alışverişi parasını araç sahibinden mi isteyecek?

- kişisel Esim ayarla diye bir ayar var şunu anlamadım araçta zaten simkart mevcut uzaktan erişip yönetebiliyorum bir sim kart daha alıp kişisel esim ayarı yapsam extra neye yarayacak?

- araçta yarı otonom sürüş var mı? hiç uzun yola çıkmadığımdan deneyemedim henüz. o yoksa bile ACC vardır herhalde değil mi?

• blanco B kullanıcısına yanıt

Kazasız belasız kullanın.

Radyoyla ilgili evet radyo kanalları bazen kayboluyor tekrar geliyor onun nedeni ne bende anlamadım.

Bmw connected opsiyon olarak eklendiği için bir ödeme çıkmayacaktır. O konuda emdişe etmenizr gerek yok.

Kendi kendine parkı denedim ama avm de bomboş neredeyse hiç araç yoktu sorunsuz. Dersenizki bu sisteme güvenirmiyim asla. Çünkü şunu özellikle belirteyim araç otomatik park ederken arkasına kedi köpek geldi ezip geçiyormuş asla durmuyormuş sistemi kullanırkende ayağınız hep frende olsun.

Kendiniz park ederken güvenlik konusunda aracı zank diye durduruyor sizin kenara duvara sürtmenizi kesinlikle önlüyor.

Aracın arkaya biri geldi önden sağdan soldan araç geçti ciddi uyarı veriyor isterseniz uyarı sesini kısabilirsiniz.

Kamerayla lkayıt hiç denemedim ama fırsat bulursam denicem aracı tanıtıtlarken anlatmamışlardı sorup öğrenip tekrar yazarım.

Daha araçla çok yeniyim vakit buldukca denemeye çalışıyorum.

Siz youtube ve spotify indirip ordan kullanım yapabildinizmi video izlenebiliyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• blanco B kullanıcısına yanıt
    Ben de esim tecrübemi yazayım. Mevcut data hat vardı onu sim reader taktım ver araca bağlayınca hotspot özelliği ile interneti araçta diğer kullanıcıların kullanmasını sağladı. Bmw müşteri hizmetlerine sordum mevcut hatta bağlı esim çift sim kart yaratarak araçta telefon olmadan arama yapma imkanı sağlaya bilir miş. Onun haricinde nir artısı yok aracın şu an ki bağlantısı yeterli görünüyor.
    Youtube ve Spotify limitsiz, bağlantı iyiyken sorunsuz kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbbq007 -- 23 Aralık 2025; 22:59:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • qbbq007 Q kullanıcısına yanıt

Anladım çok da bir artısı yok arabayı hotspot olarak kullanabiliyorsun ek sim kart tanımlayarak teşekkürler cevabınız için

Yok youtube spotify denemedim başka bir video uygulaması var sanırım oradan izleme yapılabiliyor araç dururken. Spotify için de zaten carplaye bağlı telefon içerisinde spotify var

benim de 1 ay oldu biz de memnunuz allah kazasız belasız kullanmamızı nasip etsin 🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blanco -- 28 Aralık 2025; 18:24:10 >
  • kamera taktıranınız oldu mu ön - arka veya her iki tarafa da? sürüş esnasında sürekli kaydedenler için soruyorum. bir yorumunuz veya marka öneriniz varmı? bir yerden kamera alsak ve bir ustaya taktırsak garantiyi etkiler mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bu cihazdan taktıran oldu mu? BMWnin orijinal kendi ürünü. Nasıl satın alınıyor? Serviste mi takılıyor? garantiyi bozuyor mu?

Selamlar. Servislerde satilan bu kamera eski teknoloji ve absürt derecede pahali. Bu forumda araba kameralarıyla ilgili cok aktif bir sayfa var. Orada tavsiye edilen guncel bir modeli alabilirsiniz. Sigorta kutusuna baglayacaksaniz, x1'imiz varken cakmak sigortasına baglamistim. Biraz emekle kolayca yaparsınız. Ic aynadan elektrik alacaksanız, yurt dışından kablosunu getirip(2 seneden uzun zamandır bu şekilde kullaniyorum) cok kolay şekilde monte edebilirsiniz.Disaridan yapacağınız her müdahale garanti açısından sakıncalı. Ama kamera gibi basit donanımlardan dolayi sikinti yaşayan kimse okumadim.

BeamerViewyoutube
    40 KEY FOB Tricks, Tips, & Functions! Every BMW Owner Must Know!
    https://www.youtube.com/watch?v=Sz9jXh6Sqhc

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.