Şimdi Ara

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ (295. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.187
Cevap
105
Favori
473.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba, araclarinizda hangi marka lastik var?


    benim aracim Hankook Ventus S1 Evo3 lastik ile geldi. daha once hic kullanmamistim, bu markayi ya da bu modeli kullanan birileri var mi acaba?


    bir yerde soyle bir yorum gordum bu lastik icin, belki bunun da etkisi vardir aracin sertliginde.



  • darkride D kullanıcısına yanıt

    Selamlar . Bizim arabada Pirelli p zero var. Test arabasında Continental görmüştüm. Hankook oldukça iyi sonuçlar almış bir lastiği benziyor. Özellikle yol tutuşunu ve frenlemesini pek övmüşler. Negatif olarak sürtünme ve sesten bahsedilmiş.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamlar hiç bu şekilde paspas deneyen oldu mu?


    Kesimleri vs. fena durmuyor, siyaha siyah hiç logo olmadan yaptırabilirim gibi düşündüm. 1345TL diyorlar. paspas takımı + bagaj havuzu.


    Paspas takımı 850, bagaj havuzu 495 olarak fiyat veriyorlar. Ölçüler hazırda olduğu için de hemen kargolayabiliyorlarmış.


    Orijinal kauçuk paspaslar çok güzel, çok yakışıklı ama sipariş verip beklemek gerekiyor ve açıkçası ayak altında duran bir şeye de 5000küsur lira vermek çok da mantıklı gelmiyor :)


    https://www.instagram.com/p/CkvDXYwjWCc/

  • Merhabalar. Ben continental winter contact ts 860S kış lastiği aldım. Borusan’da bulamadım. Fakat İstanbul Oto da vardı. Yeni araçlarda artık rft olmadıgı için yıldızlı lastik bulmak biraz zor. Fakat servis hala herhangi bir sorun olduğunda lastiğin yıldızlı olup olmadığına bile bakiyormuş. Yıldızlı bildiğiniz gibi BMW ye özel üretilmiş demek. Böyle olunca model sayısı azalıyor. Araba da yeni olduğu için alternatif çok fazla yok. Şuana kadar lastikten memnunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanut -- 27 Aralık 2022; 11:20:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, Hafta başı itibari ile X1 teklifimiz geldi. Sanıyorum yarın fatura kesilmiş olacak. Fatura kesildikten sonra tescil işlemleri ve aracın teslim edilmesi ne kadar sürer, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thepowerpuff T kullanıcısına yanıt

    Sağlıklı günlerde kullanın. Bizimkinde fatura kesildikten bir gün sonra teslim edilecekti.Plakası hazırdı. Sonra yazılım güncelleme nedeniyle araya haftasonuda girince 6 gün ötelenmisti. Umarım olmaz ama sizde sene sonu koşturmacası nedeniyle belki önümüzdeki hafta başına sarkabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 29 Aralık 2022; 7:51:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thepowerpuff T kullanıcısına yanıt

    hayirli olsun, iyi gunlerde kullanin,


    fatura kesildikten 3 gun sonra teslim aldik araci, fakat faturayi arac gumruge girdikten 1 gun sonra kestirdim ben odemeyi yaparak.

  • Sierre34 kullanıcısına yanıt

    biraz arastirdim ve lastik icin cok olumlu yorumlar ve sonuclar var. Dun yeni aracimla daha once borusan otoda 5 yil calismis olan ve onceki 1 serisi aracimi bakim ve onarim islemleri icin surekli goturdugum ustama gittim ve yol testi yaptik. Ben SUV'lerin otomobillerden daha yumusak bir suspansiyona sahip olacagini dusunuyordum ama tam tersiymis.


    Bana ozellikle "bmw 1 serisindeki yumusakligi sakin arama hayalkirikligi yasarsin" dedi, aracla 1 tur attik, "suspansiyon sertligi normal fakat lastik de yumusak bir lastik degil, bu lastik zaten sert bir lastik. bmw 1 serisinden SUV'ye gecis yaptin ve biraz alisma sureci olacak, her sekilde daha sert bir arac, bu sertligin sebebi de aslinda guvenlik nedenli, bu araclar cok fazla yaylanirsa ozellikle bozuk yollarda kontrol etmek zorlasir, o yuzden suspansiyonlari daha sert olur" diye ekledi.


    Ozetle daha sert suspansiyona sert bir lastik eklenince aracin tepkileri de yumusak olmuyor tabi. Lastikle alakali dusuncelerim de asagidaki makaleyi okuyunca netlesti. Bundan sonraki surecte bu marka ve model lastik hakkinda yorumlari merak eden olursa buraya makale linkini ve silinirse diye onemli notlari ekledim.




    https://lastikmagazin.com/?p=10353#:~:text=Hankook'un%20m%C3%BCkemmeli%C4%9Fe%20ula%C5%9Ft%C4%B1%C4%9F%C4%B1%20nokta,basarken%20g%C3%BCvenli%20bir%20s%C3%BCre%C3%A7%20ya%C5%9Fatt%C4%B1.


    "Hankook’un ultra yüksek performans lastiği Ventus S1 evo 3, Birleşik Krallık’ın en çok satan otomobil dergisi Auto Express tarafından 2021 Yaz Lastik Testinin galibi olarak ilan edildi. Hankook’un yaz lastiği, Birleşik Krallık yollarında önemli bir husus olan ıslak fren testinde %100 puan alarak tabloda zirveye çıktı.


    Auto Express sonuçları şöyle değerlendirdi: “Ventus açısından rakibi 13 mil hızla devam ederken rakibinden iki metre geride durmayı başarmak kayda geçmesi gereken bir sonuç. Hankook’un mükemmeliğe ulaştığı nokta sadece düz yol değildi; lastik aynı zamanda ıslak zeminli pistte de iyiydi ve güçlü ön lastik performansı yolu kavrayan arka lastiklerde birleşti. Denge iyiydi ve keskin direksiyon hassasiyeti mevcuttu; bu da sürücüde virajlarda gaza basarken güvenli bir süreç yaşattı. Aynı zamanda derin sulu kayma testlerinde de iyi sonuçlar verdi.”


    “Auto Express tarafından düzenlenen güncel yaz lastiği testlerinin sonuçlarından memnunuz. Ventus S1 evo 3 hâlihazırda Lastik İncelemeleri 2021 UHP lastik testinde Şiddetle Tavsiye Edilir onuruna layık görüldü ve verilen bu son ödül, sürücülere güçlü hızlanma sırasında harika yol tutuşu ve ıslak zeminde harika fren performansı sunma amacına olan bağlılığımızın altını çiziyor.”

    "





  • kereta kullanıcısına yanıt

    merhaba,

    Oncelikle hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz guzel gunlerde aracinizi kullanin.


    ben boyle bir sorun yasamadim, umarim sorununuz cozulmustur ya da kisa zamanda cozulur. Sorun devam ediyorsa bence araci satin aldiginiz bayiye goturun incelesinler.

    gecmis olsun

  • Anlayan birisine sormak istiyorum. 2017 2 araç var aklında. İksiide benzinli. Birisi 7 ileri otomatik, diğeri 6 ileri otomak bi eskisi olan. Baktım heryerde farklı bir telden çalınıyor yorum olarak. Hangi şanzıman alınmalı? Sorunsuz daha hangisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imax1 kullanıcısına yanıt

    Selamlar. 6 ileri ,eat6 isimli ,tam otomatik 2at'yi 75bin km.kullandım. Ülkemizde de iyi bilinen farkli firmalarda kullanılan güzel bir şanzıman. Tek tük karşılaşılan ,vites kolu konum seçicisi ile ilgili bir arızası görülüyor. Biraz el becerisi olanın kendi kendine çözebileceği bir arıza gibi. Hem youtube'da videosu var hem de 2at forumunda çözen bir arkadaşın yazısı var. 7 ileri olan ise hala kullanılmakta olan ve Getrag firmasının yağlı kavrama denilen çift kavramalı yarı otomatik şanzımanı. Reno'ların yeni edc'leri de aynı şanzıman. Eski x1'im de 38bin km kullandım. Şu an kullanmakta olduğumda da yine bu şanzıman var. 38 bin km sağlamlık açısından fikir vermek için çok uzun bir süre değil farkındayım ama o süre zarfında konforlu bir kullanım sunmuştu. İçerisinde belli bir kullanım ömrü olan sarf malzemeleri var. Öte yandan hiç açılmadan 200bin km'leri deviren megane/clio'lar bolca var. Özellikle İstanbul gibi yıpratıcı bir şehirde yaşıyorsanız cift kavramaların biraz daha özenli ve bilinçli kullanılması gerekiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • imax1 kullanıcısına yanıt
    Yurt dışında yeni kasa çıkana kadar tam otomatik versiyonlar hala kullanılıyordu, çift kavramalar sadece 18i sdrive ve 16d sdrive versiyonlarda mevcut, xdrive dahil tüm diğer motor seçeneklerinde tam otomatik kullanılıyordu, biz de hali hazırda kullanıyoruz, sürüş keyfi çok yüksel başarılı bir şanzuman, yerinizde olsam tam otomatik tercih ederdim, esasında X1’de çift kavramalar maliyetten dolayı kullanılmaya başlandı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar geçtiğimiz hafta 2016 model f48 x1 sahibi oldum, aracın park sersörlerinden bip sesleri gelmiyor, önde de arkada da park sensörü var, geri viteste kamere da devreye giriyor lakin uyarı sesi yok, ses ayarlarından bip sesini de kontrol ettim ses son seviyede fakat sersör ikaz sesi alamıyorum, bunun sebebi ne olabilir ?

  • volvole V kullanıcısına yanıt
    Hoparlör bozulmuş olabilir mi acaba?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FthGTI F kullanıcısına yanıt

    hayır , müzik dinleniyor, park bip sesi ayarı yaparken de arttırıp azaltınca ses duyuluyor ama kullanımda ses yok

  • volvole V kullanıcısına yanıt
    Hocam park esnasında park çizgileri sarıdan kırmızıya çizgiler çıkıyorsa ve/veya park esnasında gördüğü nesneler işaretleniyorsa sensörler çalışıyordur. Tahminimce kodlama ile sesi kapatmıştır önceki sahibi (sadece tahmin araştırmak lazım). Zaten sensörlerden biri bile arıza yapsa tüm sistem deaktif olup arıza bildirimi geliyor ekrana. Muhtemelen sensörleriniz çalışıyor ama ses kodlama ile kapatılmıştır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lieut_gkhn kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam, bir servise göstereceğim artık, herşey normal ama ses yok işte , sesi ayarlardan kısılabilirken neden kodlama ile kapatmış olabilirler o da biraz garip geldi ama olası bir ihtimal tabi

  • volvole V kullanıcısına yanıt

    Selamlar. Park sensörü ve geri kamera devreye girdiğinde , radyo ses düğmesi ile uyarı sesini yükseltme/ alçaltma yapabiliyorsunuz. Onu denediniz mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volvole V kullanıcısına yanıt
    Resimde Almanca açıklama yazan satırdaki işlem 3 serisi F30 kasa için. F48 kasa X1 için farklı olması muhtemel ama zor bir işlem değildir. Öncelikle aracın işletim sisteminin güncel versiyon olup olmadığını şasi numaranız ile internetten kontrol edin. Eğer değilse ve usb’den güncel kurulum yapabilirseniz (sanırım bizim ülkede uzaktan sistem güncelleme kapalıdır tıpkı diğer connecteddrive hizmetleri gibi) idrive üzerindeki kodlamalar orijinal haline dönecektir. (Kendi aracımda yazılım güncellemesi olmadığı için deneme yapamıyorum)
    En basit ve en tehlikesiz yöntem yazılım güncellemedir hocam, sadece o kodlamayı kapatmak için tecrübeli birine danışmalısınız.


    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Öncelikle bu yöntemi denemek daha mantıklı geldi 😇
    Ses tamamen kısılabiliyor mu bu şekilde bilmiyorum ama.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.