Şimdi Ara

YENİ BMW 3.16 MI? YOKSA YENİ PASSAT CC Mİ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
15.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deepnoisy
    c serisiyle a4 dağılır ama içinde adam ölmez.doyçland preminyum kaza anında sağa kır azraili evine gönder

hocam kalbimizdesin,mesajını saklıyorum,sık sık gündeme getireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

quote:

Oturmayı kalkmayı dokunmayı geç S40 dizel gayet iyi ve kaliteli (Kullanıcısıyım). Jettayı geç passat s40 ile belki boy ölçüşebilir kalite olarak.Motoru zaten kendini kanıtlamış tdci. Vw ile Volvo aynı kefeye konacak araçlar değil. Audi Volvo'nun nazarında olabilir. Yeni s60 Volvo için dönüm noktası. Hem tasarım hemde teknoloji olarak çağ atladı. S60 safkanlığın da kalitesinde ve güvenliğinde ben a6yı rakip olarak görmem. Rakibi ancak Saab 9-5 veya Subaru Legacy olabilir.
    Vw eşdeğer oalrak bir Volvo değil olamaz böyle bir iddiası da yok zaten
    Türkiye pazarında bu kalitede araç üretip bir de 1.6 dizel otomatik seçeneğini Volvo koyuyorsa kusura bakmayın da bize susmak düşer
    S60 1.6 dizel 81000 TL
    A6 2.0 dizel 176.906 Tl
    s60 2.0 dizel 110.710

Ya arkadaşım o kadar arabam oldu, kullandım, hiç birini övmek için bu kadar psikolojim dağılmadı ya.

Aynı S40'dan bahsediyoruz değil mi?
    Bırak alıp kullanmayı, ben o aracın sıkıcı iç dünyasına ve kaba saba detaylarına bırak yıllarca kullanmayı,
    10 dakika katlanamadım, girip çıkmam bir oldu...
    Size hayırlı olsun güle güle kullananın, Allah kaza bela vermesin, herkesin araçtan anladığı farklı demek ki.

Ayrıca yanlış anlamadıysam S60, Passat ile bile kıyaslanmaz,
    hatta A4 değil, sadece A6 ile kıyaslayabiliriz öyle mi ?

'(Fan ² ), hatta (Fan ³ ) 'sünüz...

Sözün bittiği yer...

ben de içimden aynı tepkiyi verdim ama nedense mesaja dökesim bile gelmedim. A6 ile s40 ı hangi aklı selim kişi kıyaslar yahu? Yapmayın böyle şakalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ya arkadaşım o kadar arabam oldu, kullandım, hiç birini övmek için bu kadar psikolojim dağılmadı ya.

Psikolojini dağıtma hocam.
    3.16d kaç paraya geliyo?
    kopan kapı efsanesi CC 1.6 tdi ile kaça gelicek?
    Bu volvo niye geçiriyo bu kadar dizellerde?
    dimi hocam.
    Seni forumda gençlere örnek gösteriyoruz bizi sensiz,forumu alamancısız bırakma rica ediyorum
  • Şöyle bir şey söyleyebilirim.Eğer kısa boylu veya tıknaz birisi olsaydım s60 tercih etmezdim.Çünkü otomobilin yanında komik dururdum.
    Tam bir sınıf karşılaştırması yapalım..
     YENİ BMW 3.16 MI? YOKSA YENİ PASSAT CC Mİ?

Bu markaların Rakibi Lexus Bmw Mercedes veya İnfiniti değil.Bu markalar vw toyota opel fordun üstü Bmw Mercedes Lexus İnfiniti altında markalar.Zaten çoğu ilk çıktıkları zaman Seris üretim veya belirli konseptteki araç üretimini red ettiler.Volvo güvenlik Audi sağlamlık Saab performans üzerine odaklandı.Ve sonra hepsi standartta hemen hemen aynı kalitede araçlar üretmeye başladı.Bir birinden ayıran farklar kendi seçimleri oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

c serisiyle a4 dağılır ama içinde adam ölmez.doyçland preminyum kaza anında sağa kır azraili evine gönder

mesajların %90 ını kesip %10 unu yanlş anlayıp yorum yapman beni benden aldı kardeşim bir adamın hikayesi vardı ben lisedeyken ufak bahsediyim sana ondan: adam dinsizin teki, namaz kılanlara kuranda geçen yazıların bir kısmını parmağıyla kapatıp yanlış bilgiler vermeye çalışırmış. Mesela abdestsiz namaz kılınmaz cümlesinde abdestsizi parmağıyla kapatıp millete gösterirmiş. Sonra da bakın kuranda bile namaz kılınmaz diyo siz hala kıııyorsunuz dermiş insanlara. Nedense senin yorumları okuyunca aklıma sen geldin. Bak o adamla iyi anlaşırsınız he zeka ve anlayış konusunda etkileşiminiz bomba olurdu heralde ben de seni unutmıcam shadow hadi sonra görüşürüz dicem ama bundan sonra pek muhatabım olmazsın heralde

• Orijinalden alıntı: deepnoisy

ben de içimden aynı tepkiyi verdim ama nedense mesaja dökesim bile gelmedim. A6 ile s40 ı hangi aklı selim kişi kıyaslar yahu? Yapmayın böyle şakalar

Çarpıtmasak diyorum s40 ile kim ney karşılaştırmış belli
  • Orijinalden alıntı: atakangrbz

Çarpıtmasak diyorum s40 ile kim ney karşılaştırmış belli

kardeşim affedersin orayı yanlış görmüşüm. Şahsen s60 ı da a6 ile kıyaslamam sınıfları farklı ama o da senin tercihin tabi

• quote:

quote:

quote:

Oturmayı kalkmayı dokunmayı geç S40 dizel gayet iyi ve kaliteli (Kullanıcısıyım). Jettayı geç passat s40 ile belki boy ölçüşebilir kalite olarak.Motoru zaten kendini kanıtlamış tdci. Vw ile Volvo aynı kefeye konacak araçlar değil. Audi Volvo'nun nazarında olabilir. Yeni s60 Volvo için dönüm noktası. Hem tasarım hemde teknoloji olarak çağ atladı. S60 safkanlığın da kalitesinde ve güvenliğinde ben a6yı rakip olarak görmem. Rakibi ancak Saab 9-5 veya Subaru Legacy olabilir.
    Vw eşdeğer oalrak bir Volvo değil olamaz böyle bir iddiası da yok zaten
    Türkiye pazarında bu kalitede araç üretip bir de 1.6 dizel otomatik seçeneğini Volvo koyuyorsa kusura bakmayın da bize susmak düşer
    S60 1.6 dizel 81000 TL
    A6 2.0 dizel 176.906 Tl
    s60 2.0 dizel 110.710

Aynı S40'dan bahsediyoruz değil mi?
    Bırak alıp kullanmayı, ben o aracın sıkıcı iç dünyasına ve kaba saba detaylarına bırak yıllarca kullanmayı,
    10 dakika katlanamadım, girip çıkmam bir oldu...
    Size hayırlı olsun güle güle kullananın, Allah kaza bela vermesin, herkesin araçtan anladığı farklı demek ki.

Ayrıca yanlış anlamadıysam S60, Passat ile bile kıyaslanmaz,
    hatta A4 değil, sadece A6 ile kıyaslayabiliriz öyle mi ?

'(Fan ² ), hatta (Fan ³ ) 'sünüz...

Sözün bittiği yer...

Arkadaşım bak sana kelime oyunu yapmicam fazla sevmem ama gözlerde bozukluk var heralde.Bu iç tasarım mı sana sıkıcı kaba saba iç karartıcı geldi

Şu panel kadar radikal ve modern bir kokpit hangi markada var?

Kusura bakma da senin için kararmış

• Accord'un performansı tatmin etmezken 3.16 saçma kaçmış 3.20 kurtarır sizi ancak, chip tuning yapmak motoru yorar 3.16 için fazlasıyla yorucu olur ne olursa olsun.
  • quote:

quote:

quote:

mesajların %90 ını kesip %10 unu yanlş anlayıp yorum yapman beni benden aldı kardeşim bir adamın hikayesi vardı ben lisedeyken ufak bahsediyim sana ondan: adam dinsizin teki, namaz kılanlara kuranda geçen yazıların bir kısmını parmağıyla kapatıp yanlış bilgiler vermeye çalışırmış. Mesela abdestsiz namaz kılınmaz cümlesinde abdestsizi parmağıyla kapatıp millete gösterirmiş. Sonra da bakın kuranda bile namaz kılınmaz diyo siz hala kıııyorsunuz dermiş insanlara. Nedense senin yorumları okuyunca aklıma sen geldin. Bak o adamla iyi anlaşırsınız he zeka ve anlayış konusunda etkileşiminiz bomba olurdu heralde ben de seni unutmıcam shadow hadi sonra görüşürüz dicem ama bundan sonra pek muhatabım olmazsın heralde

Arkadaşın derdi belli oldu

• tabiki bmw 316 i derim ama eğer birkaç opsiyon eklerseniz uçuyor bmwnin fiyatları bunuda düşünün derim
    ayrıca cc kullanma fırsatında bulundum gayet güzel bir araç özellikle kara meşe rengi çok yakışıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşın derdi belli oldu

forum klasiği olucak ama neyse : yav he he yok benim bir derdim kardeşim.

• Tartışmaya bak çay demle.
  • Passat CCC buyuksun almanya

• quote:

Kusura bakma da senin için kararmış

Arkadaşım o kadar R-Desing çıta, krom filan feşmekan bile kurtarmamış bence.
    Kabalaşmak istemem ama bildiğin odun ya :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

R-design dan yoksun S60'ı yakışıklı bulmuyorum da ondan. Karşılaştırma yaptığınız otomobil cc olunca gerekli bence.

O sizin düşünceniz.
    Ayrıca karşılaştırma yaptığımız otomobilin de eski kasası yeni kasasından çok daha güzel bunu düşünürsek bence s60ın cc den bir eksiği yok.
    Yani bu iş
    bence s60 advance ağzına kadar dolu ama ALAMANI iyi çıkarmak için biz R design e bakalım düşüncesiyle yürümez.
    Unutmadan R design ın güvenlikte bir eksiği de yok.
    Hatta kopan kapısı yok,patlayan şanzımanı yok,darmadağın olan karoseri yok,deri koltuğa 5 bin lira para istemiyor.kullanıcı hatası diye adam kazıklayan distribütörü de yok.
    Yani?
    Fazlası var.
    Ayrıca a4 ve c serisi paramparça oldu o testte.Kimseyi çöpe attığımız yok.
    Gördüğümüz neyse onu söylüyoruz.
    s60 ın neresini test ederseniz edin tank gibi bir arabayla karşılaşırsınız.Ondan sonra da çıkar buraya bütün söylediğiniz lafları tek tek geri alırsınız.
    Çünkü volvo adam kazıklamak için güvenlikten taviz verip bak bunda da markamız var 120 bin telecik nolcek kaza yapmayıver diyecek karakterde bir firma değildir.

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Ben birçok konuya s40ı da önerdim kaçırmışsınız.
    Delta da gayet güvenli bir araç bulunduğu fiyat klasmanına göre.
    Kaldı ki sizin burada jaguardan corolladan bilmemneden bahsetmeniz a4 ve c serisinin çarpışma testinde kevgire döndüğü gerçeğini değiştirmiyor,yani?
    Laf değiştirmekle,sözü oraya buraya çekmekle bir yere varamazsınız.
    Dipnot:
    Benim jaguar markasına olan düşkünlüğüm de sizi pek ilgilendiriyor anlaşılan,yalnız boşa kastırmayın ne dsg rezilliğini,ne dağılan c serisi ve a4ü,ne alman markalarının müşterilerine attığı kazıkları bu boş söylemlerle çarpıtamazsınız.

Bir kere yapılan test ncap sonuçlarını değiştirmez,o araçları n hepsi ncapten 5 yıldızlı araçlar, ayrıca inşallah senin o sınıfının kralı ilan ettiğin araçları da bu teste sokarlar da kevgir mi değil mi görürüz.
    Sen şimdi onu bunu bırak forumda şarapçının açmış olduğu bmw 5 serisi jaguar xf karşılaştırmasına girip 'xf daha ncap ten 5 yıldız alamamış bir araçtır, tenekeye veya kevgire (ne ise artık) bu para verilmez , bmw ile karşılaştırılamaz vs' gibi kendine has üslubunla yorum yaptın mı ?Şarapçı arkadaşımızı uyardın mı? Ayrıca sana önerim hayallerini değiştir aveo filan hayal etmeye başla, insanın hiç 4 yıldızlı teneke bir araç hayali olur mu, olacaksa aveo filan olsun bari daha güvenli...

• 316 çağ atlatacaktır Accord'un sürüşü iyi diyorsan

CC'yi geç...
  • kapısında bisikleti olan avatarına ferrari porsche ablemi koyan burda fifth gear elemanı gibi yorum yapıyor..sorsan ömrünce 5 araba sürmüştür oda 5 saati geçmemiştir rakamlarıda 50 liralık araçlardır burada ıvır zıvır yorumlar yaparak hem konuyu kirletiyor hemde lamerliğini belli ediyor..bence internete ödediğin parayla internetini iptal ettir taksitle araba al taksitle aldığın arabanın yorumlarını yaz..bu işler kitapda dergide okuyarak şaha kalkmış yada boğa resimlerini avatara koyarak olmuyor ne yazık ki..arkadaş burada bizden bmw ve vw'nin belli serileri için fikir danışmış hem konuyu kirletiyorsun hemde birşey bilmediğin bilgisayarın monitörüne 50mt uzaktan bakınca bile anlaşılıyor..burada fanatizmlik yapmanın hiç bir hayrı alemeti yok..ben yıllardır bmw kullanıcısıyım başka bir çok arabam'da oldu başka bir çok araçlarıda sürdüm lakin bmw'nin bende yeri her zaman ayrıdır..burada bazı alan eden bilen arkadaşlar nacizane yorumlarını yapıyor..nerde geldiği belirsiz konu dışı bölümlere ıvır zıvır yazarak yarbay statüsü olmuş görende o kadar yazıyı araçlar için yazdı sanacak :) neyse dostum vw cc nin çizgisi bmw nin 3 değil 5 serisiyle kıyase edilecek bir çizgiye sahiptir..ikincisi doğuş oto sıkıntılıdır..araçla ilgili bir problem oldumu arkadaşında dediği gibi kapıyı gösteriyorlar pek ilgilenmiyorlar ve 10 euro 20 euro olan vw parçalarını müşterilerine 110-120 euroya satıyorlar..audi'yi bu bağlamda hiç söylemiyorum vw'den daha beter..hee güzel mi güzel araçlar..vw nin hava soğutma sistemi yeter eksi bilmem kaçta'da tek marş çalıştırabilirsiniz..dsg şanzıman problem çıkarıyor bunu hemen hemen her vw kullanıcısı söylüyor..ve vw'lerinde biraz içeriye ses alma problemleri mevcut..fakat sade,şık bir iç tasarımı var geniş ve kullanışlı iç hacimleri mevcut sunroof,led paketi,bi-xenon gibi artılarıda mevcut..bmw 3.16 daha otomatiği gelmeden düz vitesi piyasadeyken bir sıfırı arkadaşda vardı araba bağırıyor gitmiyor yani..ve bomboşda bir araç sanki tabutun içine oturuyormuş hissi veriyor..sonra bmw bu sorunu anlayınca otomatik vitesini çıkardı,bu sorunu bir nebzede olsa halletti..fakat 3.16i alınıp chip tuning uygulaması yapılacağına 3.18i alınır sizi hiç bir o yada bu uygulaması gerektirmeden rahatca sürmenize olanak verir istek ve arzunuza göre chip tunin uygulaması yaparakta 2.0-2.2 lik araçlara kafa tutabilirsiniz..onun haricinde bmw nin M paket Tv-Nav vs vs bir aracı alınacak vw'den daha pahalı olacaktır bilginize..fakat borusan en azından işini yapan firmalardan birisi..oradan bmw'de aldım sorun çıkmadı range'de aldım sorun çıkmadı..fakat doğuştan vw sricco olana arkadaşlarım araçtan memnundan vw distbürötörlüğünden pişman..hee diyeceksiniz ki banane lakin aracı aldığınız firma ne kadar ılımlı ve düzgün politikalar izlerse kullanıcısı ve müşterisi için o kadar iyidir..audi'de doğuş oto bünyesinde onun hali içler acısı yanlışlıkla bir A4-A5 yada TT nizin yan ayna kapalarından birini kırsanız kapağı-aynası vs 2 milyar para çıkarıyorlar oda yetmezmiş gibi sizi 1 ayna kapağı için 1 ayda bekletebilirler..bunların bir çoğunu göz önünde bulundurun değerlendirin seçin ve alın..

• Accord u satıp cc mi alacaksın ? Hic gerek yok. 3.16 desen ona da hic gerek yok.

İclerinden en alınası arac volvo. İster benzinlisi ister dizeli farketmez. R desing paketle arac zaten ucusa geciyor. Fiyatlar desen 3.16 veya cc arasında pek farkı yok volvonun. Yani kaliteyi biraz daha ucuza sunuyor diyebiliriz.

Donanım desen volvo asagı kalmaz. Performans desen oda öyle. Motor desen psa ortak motoru. ( bu motorun sorunsuzlugu ortada) patladı catladı yok.

Test etmen daha saglıklı olacaktır. Test ettikten sonra kararını merak ediyorum.

• Onları boşver sen 1.6 Opel al 2012 model 38.000
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.