Şimdi Ara

YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: sqOn
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
973
Cevap
39
Favori
62.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lebu kullanıcısına yanıt
    Çok güzel değerler hocam. Maşallah 🧿 91,6 km aracı salınımla kullanmanızın etkisi 👍
    Ben de Ankara içinde trafiğin yoğun olmadığı bir gün eve dönüş ortalamamı bırakayım hatıra olsun 😇 (tabi ortalama hızım ve mesafem sizinkiyle kıyaslanamaz) (116d)

    YENİ BMW 1 SERİSİ F40



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lieut_gkhn -- 24 Ekim 2023; 14:37:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkdaslar,

    Otv’de guncelleme olması halinde bmw 1 serisinin %80 altına inme ihtimali var mıdır? Orneğin %80 otv dilimi oldugu donemde daha dusuk otv oranından arac alan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simsar4 S kullanıcısına yanıt
    BMW grubu hiçbir araç o katagoride olmuyor maalesef

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Değerli Arkadaşlar,
    Şu kontrol ekranını ne ile temizliyorsunuz, ben ekranın dokunmatiğini çok kullandığımdan ekranda tuhaf bir şekilde beyaz beyaz parmak izleri kalıyor. Yabancı forumlarda kuru bir bezle temizleyin, ekran temizleme sıvısı kullanmayın diyorlar (ne kadar doğrudur bilmem) ben ekrandaki bu lekeleri pek temizleyemiyorum doğrusu, üstelik elime sürmek için krem falan da kullanmam. Siz nasıl bir yöntem kullanıyorsunuz ekranı temizlemek için?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archi33tect -- 26 Ekim 2023; 4:7:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar herkese iyi günler,

    Bugün Borusandaydım. Kışlık jant lastik ile ilgili yeni kampanya gelmiş ama geçen yıllara göre biraz farklı durum. Bu yıl yeni set gelmemiş. Stoklardakileri satıyorlar ve açıklama olarak stok sonunda yeni jant gelmeyecek diye de belirtmişler. Şu an 16” siyah ve 17” 550M m sport olmak üzere iki seçenek mevcut. Fiyatları 1000€ ve 1300€ KDV hariç. Şirketin bugünkü euro kuru 30,99 idi haliyle piyasanın biraz üstünde. İnternet sitesinde 18” jant da görünüyor ama Borusan’ın şubelere gönderdiği listede mevcut değil. İhtiyacı olanlar değerlendirebilirler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jant+lastik mi

    lastik marka model nedir ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lebu kullanıcısına yanıt
    Pirelli Winter Sottozero
    Tabi 16 ve 17” için lastik ebatları farklı
    Lastikler BMW yıldız logolu yani tavsiye edilen nitelikte
    RFT (run flat tyre)
    Yalnız lastikler eski üretim sanırım, ben de diğer forumda gördüm. Düzgün depolandıysa çok fark edeceğini sanmıyorum. Sonuçta kışlıkları 4-5 ay kullanıyoruz maksimum. Önemli olan lastik yumuşaklığını kaybetmesin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar aracın sağ dikiz aynasında yere yansıtma yok mu? Solda var ama sağa koymamıslar gibi

    Bu arada eco modunda gostergenin sagında bazı rakamlar yazıyor? Gaza basınca bazen 12.6 yazıyo bwzen 18.3 fln yazıyo ve sabit kalıyor. O nedir? Goruntu alamadım anlasılmadıysa resim atarım yarın.

    Bu arada arac ile ilgili guzel bilgiler nereden bulurum? Bu fotum çok hareketli deil gibi. Mercedeste mbclub var, inanılmaz. Bmw’de bulamadım boylee forum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simsar4 S kullanıcısına yanıt
    Hocam otomatik ayna kararmasından bahsediyorsunuz sanırım. Maalesef sol aynada var sağ aynada yok.

    Eco modunda sağdaki devir göstergesi gibi olan yerde ise bahsettiğiniz, o sabit kalan rakamlar ortalama yakıt tüketiminiz. Ortalama üstünde yakıt tükettiğinizde sağdaki gösterge grileşerek aracınızı daha sakin kullanmanıza bir nevi teşvik ediyor. Daha sakin kullanırsanız o rakamın gittikçe düştüğünü görüyorsunuz.

    Araçla ilgili en güncel bilgileri Türkçe olarak burada bulabilirsiniz. Buradaki arkadaşlarla baktıkça cevap vermeye çalışırız. İngilizce olarak Bimmerpost ve Bimmerfest sitelerinden faydalanabilirsiniz ama oralarda da üç serisi kadar aktif bir kullanıcı ağı yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok tesekkurler,


    aslında kararma değil de yere “bmw” yansıtması için sormustum. İlginç şekilde sağ dikizden yere yansıtma yok, ama sol dikizde var.


    ortalama tuketimse ucmus benimki :) cok yuksekti. Yarn daha dikkatli bakarım olmazsa.


    Direksiyonu baya agırmıs. Alısırım herhalde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simsar4 S kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef o da ayrı bir eksiklik. Sadece şoför tarafında var. Maliyeti ne olacak sanki küçücük aydınlatmanın da işte sanırım üst segment araçlarla araya mesafe koyuyorlar böyle.

    Direksiyon kesinlikle daha ağır özellikle vw grubu araçlarla karşılaştırıyorsanız. Ama bir müddet sonra alışacaksınız. Aracın sportif karakterinden kaynaklı. Alıştığınızda direksiyonun tepkileri ve aracın manevra kabiliyeti size güven vermeye başlayacak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar herkese selam

    bmw de garanti uzatma neleri kapsıyor.3 sene için 30bin fiyat verdiler.tavsiye edermisiniz.

    aracım 116d msport.

  • neyi kapsayıp neyi kapsamadığına dair bayiden yazılı sözleşme istemek lazım.

    hatta eksikler varsa ekletmek lazım.

    bu garanti işi, masraf çıkınca niyeyese "şunu bunu" kapsamıyor

  • aralığın 15ine kadarmış zaten.30bin 2 yıllık fiyatmış kampanya 1yıl hediye şeklinde eğer direk 2025 yılına uzatırlarsa güzelde.gidip konuşucam.

    belki bilen vardır diye yazdım.

  • Merhaba arkadaşlar aracımda klima derecesini en yükseğe getiriyorum fakat uzun bir süre ısıtmıyor. Daha önceden Opel corsa aracım vardı klima ısıtma fonksiyonun da çok kısa bir süre sonra ısıtmaya başlıyordu. Bu bir hata mı? Araç çok yeni. Yoksa menü de farklı bir ayar mı yapmam gerekiyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gssal_emre G kullanıcısına yanıt
    Hocam aracınız dizel mi benzinli mi?

    Dizel araçlar doğası gereği benzinliye oranla geç ısınır.
    Klima fonksiyonu havalandırma ekranında “A/C” yazıyorsa aktiftir. Klima menüsünde İklimlendirme seçeneği ile aktive/deaktive edebilirsiniz. Klima sistemlerinden anlayan ustalar daha teknik detaylara sahiptir ancak bir aracı hiç ısınmadan en yüksek klima performansında açmak araca hatırı sayılır bir yük bindirecektir. Bu sabah Ankarada aracımın camı buz kaplamıştı, dışarıdan kazıyıcı ile kazıdım. Yola çıktığımda da 21,5-22,5 derecede auto modda klima olmaksızın aracı kullandım. Zaten 5-10 dk içerisinde araç içi çok soğuk olmuyor, camda kalan buz izleri de erimişti.
    Son olarak klima menüsünden iki bölmeli klima ısı derecelerini “eşzamanlı/senkronize” yapabilirsiniz eğer farklı derecelerde ise.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.


    f40 118i kullanıcısıyım. Geçenlerde test amaçlı aracın maks hızını görmek istedim kuzey marmara yolunda. izmit taraflarında yol boş ve temiz olunca da bi gaza geldim. 217 km yi nispeten rahat gördüm. Devamında yol aşağı doğru eğimlenmesine rağmen 217 nin üzerine çıkmadı araç. Bizim araçlarda fabrikasyon limitör mü var?

  • m_albat M kullanıcısına yanıt
    http://https://www.press.bmwgroup.com/global/article/attachment/T0296071EN/430652

    Hocam şu şekilde bir teknik veri sayfası mevcut. Yazıda maks hız 213 geçiyor. Elektronik hız limiti ile ilgili doğrudan bir yazı bulamadım ama muhtemelen vardır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lieut_gkhn kullanıcısına yanıt
    Hocam bence var bir limit. Gerçekten 210 a rahat çıkıyor. Yokuş aşağı 216-218 bandında araç gitmek istiyor daha gidemiyor. Yokuş aşağı özellikle diyorum hani belki düz yolda çok anlamayabilirim ama bariz bir limitör var bence

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • m_albat M kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam. Güvenli sürüşler diliyorum 😇

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.