Şimdi Ara

yeni bir vodafone rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben artık mh ye çıkışmaktan bıktım arsız olmuşlar resmen robot gibi cevaplar başka bir şey yok .. buraya yazayım dedim en azından sizler de bilin ..

Vodafone dan nokia 701 almaya karar verdim .. Her şey tamam fakat adamların verdiği 1 yıl için toplam 1gb lık internet hediyesini iptal ettirmek mümkün değilmiş .. Birde verdikleri cevap adamı çileden çıkarmaya yetiyor , neymiş efendim mevcut cepnet paketimi iptal ettirip bunların verdiği 1gb lık hediye interneti kullanmam lazımmış yoksa cepnetim ve verdikleri 1gb çakışıyor muş ..... Neyseki vf bayisinde ki çalışanlar tanıdık mail yolu ile merkeze ulaşmaya çalışacaklar pekte umutlu konuşmadılar ama böyle bir rezalet karşısında halledilmez ise sırf hırsım dan anında başka operatöre geçerim..

Bir vf klasiği mi diyeyim acaba diğer operatörlerde mi böyle bilemedim ama tam bir rezalet ..

• tarifenin içinde miydi internet kontratlı tarifeler var ya o şekilde yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollory

tarifenin içinde miydi internet kontratlı tarifeler var ya o şekilde yani...

Yok hocam tarife dışı cepnet .. zaten telefon kampanyasının içerdiği bazı tarifeler var onlardan biri olsa sorun yok her ay 1 gb veriyor ama benim ki kamu .. lanet gelsin pişman oldum resmen kamu kullandığıma hiç bir şeyden yararlanamıyorum
  • iki int. paketi yada iki sms paketi alamazsin. bu tum op.larda ayni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zaten iki internet paketi istemiyorum verdikleri 1gb lık saçma hediyeyi iptal edin istemiyorum cepnet ile devam edeyim diyorum ama adamlar illa o cepneti iptal edeceksin diyorlar bende işi çakallığa vurdum yarın faturam kesilecek bende cep avantaj her yöne extra ya geçerim her ay 1gb internetim olur hemde telefonumu alırım
  • vodafone rezaleti değil bu dediğiniz. vodafone yalı kurnazlığı.

3 adet cihaz kampanyasından bu sebep den dolayı faydalanamadım.
    tab 10 alayım dedim. neymiş 100 mb internet veriyorlarmış cep neti iptal ettirmem lazımmış. hadi len ordan. illa biri iptal edilecekse 100 mb i iptal ettir yok olmuyor.
    ee cihazlara netsiz kampanyada yap. yok oda olmuyor.

Amaç cep netleri birer birer iptal ettirmek millete. Zaten bunu başaramazlarsa onlar toptan kaldıracak cepneti.

Numara taşımanın ilk günlerinde numaramı vodafone a taşıdım. çok memnun kaldım yeni hatlarımı da vodafone aldım. İyi si oldu kötüsü oldu ama totalde hep artıda idi. Ancak şu cepnet için yaptıkları cidden çok çirkin.
    İptal etsinler cepneti derhal giderim tepki olsun diye. (turkcell e de asla dönmem avea olur bir sonraki durak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

vodafone rezaleti değil bu dediğiniz. vodafone yalı kurnazlığı.

3 adet cihaz kampanyasından bu sebep den dolayı faydalanamadım.
    tab 10 alayım dedim. neymiş 100 mb internet veriyorlarmış cep neti iptal ettirmem lazımmış. hadi len ordan. illa biri iptal edilecekse 100 mb i iptal ettir yok olmuyor.
    ee cihazlara netsiz kampanyada yap. yok oda olmuyor.

Amaç cep netleri birer birer iptal ettirmek millete. Zaten bunu başaramazlarsa onlar toptan kaldıracak cepneti.

Numara taşımanın ilk günlerinde numaramı vodafone a taşıdım. çok memnun kaldım yeni hatlarımı da vodafone aldım. İyi si oldu kötüsü oldu ama totalde hep artıda idi. Ancak şu cepnet için yaptıkları cidden çok çirkin.
    İptal etsinler cepneti derhal giderim tepki olsun diye. (turkcell e de asla dönmem avea olur bir sonraki durak)

evet hocam senin yazını bir başka konuda okudum sabah .. aynı konudan şikayetçiyiz seninle .. sanırım ben cepneti iptal edip her yöne cep avantajmıdır nedir ona geçmeyi düşünüyorum artık aylık 1 gb ile idare ederim hoş yeter de bana .. kısaca vodafone şah mat etti beni :)

bilgin varsa cevaplarsan sevinirim , şimdi fatura 15i gecesi kesilecek benim tarife değişikliği için yarın başvuru yapsam yeni döneme yeni tarife ile başlayabilirmiyim ? şimdi 2 tarife faturasını 1 faturaya toplar bunlar birde oradan mat olmayayım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben tarife değişikliklerini müşteri hizmetlerinden tarih belirterek yaptım ve şu ana kadar bir sorun yaşamadım.

Bu geceden de verebilirsin tarife değişikliğini ama yinede dikkatli olmak lazım o başka :)
  • an itibari ile mart 16 da aktif olmak üzere tarifemi değiştirdim .. ya var ya vodafone a resmen yenildim :)) adamlar ne yaptı etti cepnetimi iptal ettirdi ama karşılığında 1000 dakika 1000 mesaj 1 gb aldım 59 liraya birde 30 liraya cihaz gelecek .. 3 android cihazdan sonra ne alakaysa symbian a geçiyorum bu kadar zahmete değer umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

an itibari ile mart 16 da aktif olmak üzere tarifemi değiştirdim .. ya var ya vodafone a resmen yenildim :)) adamlar ne yaptı etti cepnetimi iptal ettirdi ama karşılığında 1000 dakika 1000 mesaj 1 gb aldım 59 liraya birde 30 liraya cihaz gelecek .. 3 android cihazdan sonra ne alakaysa symbian a geçiyorum bu kadar zahmete değer umarım

Keşke iptal etmeseydin.
    Umarım cepneti aramazsın.

• Cepnetin neyini arasın bico ya..

En iyisini yapmışsın valla bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

iki int. paketi yada iki sms paketi alamazsin. bu tum op.larda ayni.

Günlük ve haftalık vodem paketleri alıyordum zaman zaman cepnetin üstüne cokta muazzam oluyordu

• günde yaklaşık 4 saat net üzerinden radyo dinliyor ve mesajlarımı alıyorum (atıyorum). bunun için ideal hızda. nette sörf yapmak için derseniz biraz yavaş kalıyor. ama yinede bitmemeliydi ve bu şekilde yaptırım yapılmamalıydı....
  • last viking x5 i özlücen valla

bu arada htc wildfire s kampanyasında da 6 ay hediye netten sonra iptal edemiyorlar. sistem izin vermiyormuş, nasıl sistemse. oluşturdukları sistem kontrol edilemiyor

her ay arayıp iptal ettirmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

iki int. paketi yada iki sms paketi alamazsin. bu tum op.larda ayni.

Günlük ve haftalık vodem paketleri alıyordum zaman zaman cepnetin üstüne cokta muazzam oluyordu

Turkcell'de 2 internet paketi de alabiliyorsun, 2 SMS paketi de alabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

last viking x5 i özlücen valla

bu arada htc wildfire s kampanyasında da 6 ay hediye netten sonra iptal edemiyorlar. sistem izin vermiyormuş, nasıl sistemse. oluşturdukları sistem kontrol edilemiyor

Valla özlersem ekran boyutlarını birde çözünürlüğünü özlerim gibime geliyor :) Bunlar dışında bir eksiklik hissedeceğimi sanmıyorum nokia shop olsun youtube olsun telefonu didik didik ettim alınası bir telefon bu belle ile symbian üzerindeki ön yargıları ortadan kaldırmışlar sanki inşallah yanılmam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bico

quote:

an itibari ile mart 16 da aktif olmak üzere tarifemi değiştirdim .. ya var ya vodafone a resmen yenildim :)) adamlar ne yaptı etti cepnetimi iptal ettirdi ama karşılığında 1000 dakika 1000 mesaj 1 gb aldım 59 liraya birde 30 liraya cihaz gelecek .. 3 android cihazdan sonra ne alakaysa symbian a geçiyorum bu kadar zahmete değer umarım

Keşke iptal etmeseydin.

Hocam başka seçenek bırakmadı adamlar kampanyayı çok cazip hale getirmişler cepneti iptal et telefonu al götür diyor resmen .. Yani vodafone un bir telefonu piyasadan daha ucuza sattığı nerede görülmüş ? Piyasada 900-1000 lira olan 701 i şimdi 850 ye veriyorlar .. Bence de adamlar bu yollarla cepnetleri kapattırmayı hedeflemişler kendilerine .. İşe yaramaz ise toptan kestirip atarlar diye düşünüyorum yani bugün iptal ettirmesem yarın mutlaka bir yolla iptal edeceklerdi bu cepneti ..

Birde aylık internet kullanımımı hesapladım 1gb doldurmuyormuşum bile .. Yani cepnet tamamen bir lüks yoksa başka bir işe yaramadığını gördüm ..

• quote:

quote:

quote:

Keşke iptal etmeseydin.

Hocam başka seçenek bırakmadı adamlar kampanyayı çok cazip hale getirmişler cepneti iptal et telefonu al götür diyor resmen .. Yani vodafone un bir telefonu piyasadan daha ucuza sattığı nerede görülmüş ? Piyasada 900-1000 lira olan 701 i şimdi 850 ye veriyorlar .. Bence de adamlar bu yollarla cepnetleri kapattırmayı hedeflemişler kendilerine .. İşe yaramaz ise toptan kestirip atarlar diye düşünüyorum yani bugün iptal ettirmesem yarın mutlaka bir yolla iptal edeceklerdi bu cepneti ..

Birde aylık internet kullanımımı hesapladım 1gb doldurmuyormuşum bile .. Yani cepnet tamamen bir lüks yoksa başka bir işe yaramadığını gördüm ..

tabi şunuda unutma cepnette hız yavaş olduğundan 1 gb ı belki geçmiyordun ama şimdiki kotan hızlı olacağından 1 gb ı geçebilirsin :) onda yavaş diye çoğu şeyi yapmaz yada bakmazken hızlı bağlantı da daha fazla işlem yapılabiliyor insan ster istemez, dikkat et derim :)

Buarada buradaki sıkıntı tamamen cepnetle alakalı zaten birçok örneği var forumda cepnet ay içinde biten tükenen bir paket değil çünkü limitsiz.Eğer kotalı paket olsaydı sıkıntı olmadan tanımlanırdı diye tahmin ediyorum.Bizzat konuyu yaşayanlardan biri de s.volkan zaten cepnetle tarifesi içindeki internet paketi çakıştığından yararlanmak için 40 takla atıyor.Cepnetin sınırsız olması 2. pakete geçmeyi engelliyor yani çünkü öncelik cepnete tanımlanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

quote:

quote:

Keşke iptal etmeseydin.

tabi şunuda unutma cepnette hız yavaş olduğundan 1 gb ı belki geçmiyordun ama şimdiki kotan hızlı olacağından 1 gb ı geçebilirsin :) onda yavaş diye çoğu şeyi yapmaz yada bakmazken hızlı bağlantı da daha fazla işlem yapılabiliyor insan ster istemez, dikkat et derim :)

Buarada buradaki sıkıntı tamamen cepnetle alakalı zaten birçok örneği var forumda cepnet ay içinde biten tükenen bir paket değil çünkü limitsiz.Eğer kotalı paket olsaydı sıkıntı olmadan tanımlanırdı diye tahmin ediyorum.Bizzat konuyu yaşayanlardan biri de s.volkan zaten cepnetle tarifesi içindeki internet paketi çakıştığından yararlanmak için 40 takla atıyor.Cepnetin sınırsız olması 2. pakete geçmeyi engelliyor yani çünkü öncelik cepnete tanımlanmış.

Hocam ben 1gb içinde adil kullanım ve sonrasında hız düşüşü var diye biliyorum yanlış mıyım ? Eyer 1gb sabit hızda ise dediğin gibi dikkat etmek lazım her lazım olduğunda kullanmamak lazım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

last viking x5 i özlücen valla

Valla özlersem ekran boyutlarını birde çözünürlüğünü özlerim gibime geliyor :) Bunlar dışında bir eksiklik hissedeceğimi sanmıyorum nokia shop olsun youtube olsun telefonu didik didik ettim alınası bir telefon bu belle ile symbian üzerindeki ön yargıları ortadan kaldırmışlar sanki inşallah yanılmam :)

Bende inceledim netten nokiaya karsi onyargimi yikti yani

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.