Şimdi Ara

Yeni bir Takım oluşumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır turnuvalara oynayacak ciddi bir yeni bir takım kurma fikrim vardı. Şu an için eski tecrübeme güvenerek verdiğim araya rağmen oynayabileceğimi düşünüyordum, ama şu an için eskisi gibi oynayamayacağımı farkettim, takımda oynamaktan vazçgeçtim, takımın makro kısmına katkı sağlamak için koç ve analiz takımının başını çekmeye karar verdim, yönetim kısmında da tecrübesi olan biriyle anlaştık. Şu an takımı tamamlamak için eksiklerimiz var, oyuncu arıyoruz. Eğer takıma katılmayı düşünüyorsanız top, mid ve support ihtiyacımız var. Formumuzu doldurun eğer yeterli olduğunuzu düşünürsek, sizinle iletişme geçicez. Vaktiniz olmalı ve istediğimiz takım karakterini yakalamamız için gereken özelliklere sahip olmanız gerek.

    Support için formda seçeneğimiz yok çünkü ayarladığımız support başka bir takımla anlaşmış. O yüzden support için ilgilenenler midi işaretleyip belirtsinler lütfen.
    Önemli bir ön şartımız koçları dinlemeniz ve takımın çalışmalarına ayak uydurmanız. Egonuzla takımın bütünlüğüne zarar vermemeniz ve gelişime açık olmanız. Eğer bunu yapamayacaksanız hiç başvurmayın.
    https://docs.google.com/forms/d/1nrFwmtuC17bgyhAy_G8IT2tjhzjazC9HWsHBhc3qJh0/viewform?edit_requested=true



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sufferingismagic -- 10 Haziran 2017; 17:38:2 >



  • aradığını burada bulabileceğini düşünmüyorum dostum
  • neden facebook adresi vermek zorunlu mesela anlayamadım. herkesin bir facebook hesabı olmak zorunda mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu formu hazırlayan yönetim işlerini yapan arkadaşımıza verdiğim yönlendirmeler doğrultusunda hazırlandı gözden kaçmış, doldurmak zorunda değilsin facebook adresim yok diyebilirsin sanırım. Ama telefon numarası önemli, vakit kaybetmeden takım oluşur oluşmaz da başlamaya çalışcaz, deneme kısmının hızlı geçmesi gerek.
  • bu dediğini burada çok deneyen oldu başarılı olan ise yok dostum.Ama hevesini kırmayım denemeye devam çelingır adc lazımsa idarelik oynarım
  • Krethuss kullanıcısına yanıt
    Öyle deme dostum ya, az mı çabaladık biz?
  • dur yapma gözlerim yaşarıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.