Şimdi Ara

YENİ BİR TABLET İHTİYACIM OLDU !!! (7 Blaze nasıldır?) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lütfen konu içerisinde sadece düşüncelerinizi paylaşın ... Konuyu ve üyeleri ayrıca takip ediyorum. Bu ve benzeri konularda olması gereken, olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi paylaşmaktır. Birbirinize laf atarak, ortamı gerecekseniz kimin başlattığına bakmadan hem konuyu kilitleyeceğim, hemde gereken cezayi işlemi yapacağım .

Sizlerden ricam seviyeyi koruyarak msj yazmanız . Saygılar .

Not: Msj bilgi amaçlıdır, lütfen cevap yazmayın, alıntı yapmayın .Herkese iyi forumlar

Edit:Ön yargı kötü birşey..Onu kırmak lazım

Teşekkürler Hocam...
  • arkadaşlar tabletim elime ulaştı dün sipariş vermiştim..Ürün inceleme videosu yapmayı düşünüyorum iyi bir kamera bulup ayrıca kendim de testlerden geçirdikten sonra inceleme videosunu çekip yayınlayacağım bir şekilde..

Bu arada kılıf + kalem + Kılıf tabletin kendi kutusundan çıkıyor neden böyle olmuş anlayamadım ama portatif olmuş.

Orijinalden alıntı: dedekorkut121

arkadaşlar tabletim elime ulaştı dün sipariş vermiştim..Ürün inceleme videosu yapmayı düşünüyorum iyi bir kamera bulup ayrıca kendim de testlerden geçirdikten sonra inceleme videosunu çekip yayınlayacağım bir şekilde..

Bu arada kılıf + kalem + Kılıf tabletin kendi kutusundan çıkıyor neden böyle olmuş anlayamadım ama portatif olmuş.

Benimkide geldi ama açmaya fırsatım olmadı sen bir incele bakalım benim istediğim özellikler mevcut mu ? ;)

arkadaşlar tabletim elime ulaştı dün sipariş vermiştim..Ürün inceleme videosu yapmayı düşünüyorum iyi bir kamera bulup ayrıca kendim de testlerden geçirdikten sonra inceleme videosunu çekip yayınlayacağım bir şekilde..

Hadi hayır olsun hocam...

Aslında daha yeni yeni öğreniyorum tableti tam anlamıyla ilgilenmeye başladım herşeyini öğrenip sonra bu konularda yazmaya başlayacağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: erlssmn

quote:

Benimkide geldi ama açmaya fırsatım olmadı sen bir incele bakalım benim istediğim özellikler mevcut mu ? ;)

Ciddi aldın mı yoksa makara mı yapıosun Hocam tablet gelince nasıl açmazsın

Ben hemen yırttım kutuyu falan çocuk gibi oturdum tek tek bakmaya başladım hatta şu an tabletten yazmaya çalışıorum klavye aynı allahtan daha önce kullandığımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: süperemekli

quote:

Hadi hayır olsun hocam...

Aslında daha yeni yeni öğreniyorum tableti tam anlamıyla ilgilenmeye başladım herşeyini öğrenip sonra bu konularda yazmaya başlayacağım..

Teşekkürler..heralde hafta sonu hallederim o inceleme işini çünkü kamera bulmam lazım arkadaşlarda vardır ama onları da hafta sonu göreceğim..

• arkadaşlar ben aldım stabil değil tafsiye etmem bir ay içinde ekranda piksel hatası ses tamamen gitti açıkken tablet şarj olmuyor wifi zayıf en ucuz android tel bile internette daha hızlı yazık verdiğim paraya servise göndereceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    fatih
  • Padopia 'ya ya verilen paralar çöpe gitti. Ne kadar kötü olabilir ki dedim aldım. Çok kötüymüş be arkadaş, 1 ay kullanmadan bozuldu. servise gönderdim chip yanmış dediler, 200 TL ye değişiriz dediler. Garanti dışında dediler....
  • Hala yalan konuşmayın diyen var dostum ben tabletin içini bile qçtım 1gb ram var yazıyo yalan 512 mb geri kalanı hafıza kartını kullanıyo bu yüzden hafıza kartı 1 ay geçmeden hata vermeye başlıyo sen illede alcam diyorsan sen bilirsin eve gittiğimde resmini çekerim anakartın sende görürsün kaçlık ram kullanıldığını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.