Şimdi Ara

YENİ BİR TABLET İHTİYACIM OLDU !!! (7 Blaze nasıldır?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demek ki herkeste anyı ilk endişe dönemi yaşanıyor
    Ben fazla uğraşmadım tabi araştırdım senin dediğin gibi başta ama yine böyle tavsiye sonucunda aldım.
    Şimdi diyorum iyi ki almışım

Bu arada 2 modelde update var ama 7 power da neden 4.1 jelly bean yok?nasıl öğreniriz bu güncelleme işini?

Orijinalden alıntı: süperemekli

demek ki herkeste anyı ilk endişe dönemi yaşanıyor
    Ben fazla uğraşmadım tabi araştırdım senin dediğin gibi başta ama yine böyle tavsiye sonucunda aldım.
    Şimdi diyorum iyi ki almışım

Bu arada 2 modelde update var ama 7 power da neden 4.1 jelly bean yok?nasıl öğreniriz bu güncelleme işini?

Ben en son hediye etmeden önce sorduğumda stabil olmadığını söyledir tam anlamıyla..
    Ama sen sitelerini falan takip et çıkarırlar , çünkü haber yapmışlardı 4.1 jelly bean yolda diye
    Gerçi hala yolda ama olsun çıkarsınlar da

• Mail attım bakalım ne diyecekler?

7 power kullanıyorum update ne zaman gelecek dedim?

cevap:

Merhaba,

Önümüzdeki hafta içinde sitemizi takipe devam edin sisteme geçtiğinde talep oluşturmanız yeterli olacaktır..

CLAPSSSSSS
     YENİ BİR TABLET İHTİYACIM OLDU !!! (7 Blaze nasıldır?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedekorkut121 -- 28 Haziran 2013; 17:04:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dedekorkut121

Hocam otomatik ileti gönderir gibi hemen cevap veriyorlarya hakikaten çok hoşuma gidiyor

cevap:

Merhaba,

Önümüzdeki hafta içinde sitemizi takipe devam edin sisteme geçtiğinde talep oluşturmanız yeterli olacaktır..

CLAPSSSSSS
     YENİ BİR TABLET İHTİYACIM OLDU !!! (7 Blaze nasıldır?)

aynen katılıyorum

bana da şu geldi cevap..

Merhaba,

4.1 jelly bean önümüzdeki hafta içerisinde sitemizde yerini alacaktırwww.padopia.com
    takip etmeye devam edin.Teşekkürler..

• _____________________________
  • http://shiftdelete.net/padopia-7-power-tablet-video-inceleme-42647.html

Shiftdelete incelemesine girmiş zamanında..

Bu arada bugün teyit için tekrar sordum 7 Power ın güncellemesi geliyormuş..

• https://www.facebook.com/padopiatabletpc

Çok fazla reklam yapmamalarını anlayamıyorum Padopia nın

https://www.facebook.com/padopiatabletpc

Ben bu soruyu çok önceden sordum cevap şuydu:

Kurumsal şirketlere toplu olarak veriyoruz,
    Bireysel almak isteyenler birçok e-ticaret sitesinden temin edebiliyor,

Anladıım kadarıyla reklama ihtiyaç duymadan satın alan firmalar büyük referans oluyorlar e dolayısıyla heriflerin tuzu kuru tabi baksana dersaneler falan aldığına göre

• quote:

[font="Trebuchet MS"]
    Arkadaşlar Daha Önce Padopia 7 Power almıştım ve gayet stabil çalışıyordu ancak elimde olmayan sebeplerden dolayı hediye etmek zorunda kaldım..

Özellikler şöyleydi ;http://padopia.com/index.html

Şimdi almak istediğim model de benzer olmalı yaklaşık 1 haftadır araştırırıyorum yeni bir model buldum

İncelemenizi tavsiye ederim: İlgili ürüne göre Mali400MP2 eksisi olmakla beraber, arkada kamera ve android 4.2.2 olması ayrıca işlemcinin yeni nesil a20 olması daha avantajlı olacaktır.
    http://ployer.com.tr/ployer-tablet-pc-%C3%BCr%C3%BCnler-momo-momo7-momo19-momo19hd-momo20hd-momo8-momo9-momo11-momo12/78-onda-tablet-pc-%C3%BCr%C3%BCnler-v971-v712-vi40-vi30-v711/85-ployer-momo7-super-ips-retina-7-inc-dual-core-rk3066-dual-kamera-2megapiksel-16gbhaf%C4%B1za-2

• quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

[font="Trebuchet MS"]
    Arkadaşlar Daha Önce Padopia 7 Power almıştım ve gayet stabil çalışıyordu ancak elimde olmayan sebeplerden dolayı hediye etmek zorunda kaldım..

Şimdi almak istediğim model de benzer olmalı yaklaşık 1 haftadır araştırırıyorum yeni bir model buldum

İncelemenizi tavsiye ederim: İlgili ürüne göre Mali400MP2 eksisi olmakla beraber, arkada kamera ve android 4.2.2 olması ayrıca işlemcinin yeni nesil a20 olması daha avantajlı olacaktır.
    http://ployer.com.tr/ployer-tablet-pc-%C3%BCr%C3%BCnler-momo-momo7-momo19-momo19hd-momo20hd-momo8-momo9-momo11-momo12/78-onda-tablet-pc-%C3%BCr%C3%BCnler-v971-v712-vi40-vi30-v711/85-ployer-momo7-super-ips-retina-7-inc-dual-core-rk3066-dual-kamera-2megapiksel-16gbhaf%C4%B1za-2

Hocam tavsiyeleriniz için teşekkürler ancak ;

-full USB port

-2. mini usb giriş

-4+4 GB değil de direk kendi flashı 8 GB olması

-ekran olarak herhangi bir fark göremedim hatta 7 Blaze LCD HD..

-daha önce farklı bir modelini kullanıp servis olanaklarından ziyadesiyle memnun kalmam

-Pil olarak 3200 mAh

Ayrıca kullanılan Allwinner A7 ile VIA 8850 farklı chipsetler.(VIA serisini de araştırdım gayet başarılı)
    kameraya pek ihtiyaacım yok zira kullandığım telefon fotoğraf makinası gibi

Ek olarak 4.2.2 yi ilerleyen zamanlarda yayınlayacaklarını ancak şu an kullanılan 4.1 in her konuda 4.2 den daha işlevsel olduğunu(bu model için) belirttiler...

• quote:

quote:

https://www.facebook.com/padopiatabletpc

Ben bu soruyu çok önceden sordum cevap şuydu:

Kurumsal şirketlere toplu olarak veriyoruz,
    Bireysel almak isteyenler birçok e-ticaret sitesinden temin edebiliyor,

Anladıım kadarıyla reklama ihtiyaç duymadan satın alan firmalar büyük referans oluyorlar e dolayısıyla heriflerin tuzu kuru tabi baksana dersaneler falan aldığına göre

Canım sıkıldıkça mail atıyorum tablet ayarları pc ayarları herşeyi soruyorum adamlara cevabı hemen geliyor ya süper gerçekten gurur duydum yurdum insanından böyle hizmet verenler de varmış....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

[font="Trebuchet MS"]

Hocam tavsiyeleriniz için teşekkürler ancak ;

-full USB port

-2. mini usb giriş

-4+4 GB değil de direk kendi flashı 8 GB olması

-ekran olarak herhangi bir fark göremedim hatta 7 Blaze LCD HD..

-daha önce farklı bir modelini kullanıp servis olanaklarından ziyadesiyle memnun kalmam

-Pil olarak 3200 mAh

Ayrıca kullanılan Allwinner A7 ile VIA 8850 farklı chipsetler.(VIA serisini de araştırdım gayet başarılı)
    kameraya pek ihtiyaacım yok zira kullandığım telefon fotoğraf makinası gibi

Ek olarak 4.2.2 yi ilerleyen zamanlarda yayınlayacaklarını ancak şu an kullanılan 4.1 in her konuda 4.2 den daha işlevsel olduğunu(bu model için) belirttiler...

evet ekran olarak bir fark yok. ayrıca momo9 dada bellek 8gb dir. 4+4 değil. usb den ziyade arka kamera ve 4.2.2 nin daha önemli olacağını düşünüyorum. tabi karar sizin.

• iyi tablet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BMW X6 4.0d xDrive Beyaz

███████████████
  • 100 tl hediye yazılmış bu tamamen yalan.
    Usb klavyeli kılıf 10 dolardır kalemde üzerinde hediyedir zaten.
    1.5 metre hdmi kablo 3 dolardır
    Yani toplamda 13 dolar 25 Tl yapar ki bunu adetli alırsanız toplamını 7 dolara yani 13- 14 TL ye alabilirsiniz.

Diğer bir konu ise konudaki mesajlara bakın sabit 4 tane adamın sürekli mesajı var ve profilleri gizlidir her Padopia konusunda bunları görebilirsiniz.
    Normal tablet kullanıcısı ne kadar fanatik olursa olsun konuyu uplamaya çalışır mı ? Veya şurayada eklenmiş buradada satılıyor tarzında ?
    Bu tablet çöp arkadaşlar kim gelirse gelsin tabletten anlayan aynı yorumu yapacaktır. Çok özel bir ürünmüş gibi yazılması tamamen ticari reklamdır.
    Bu ürün çöp üründür gerçekten elle tutulur bir yanı yok üzerine para koyun adam gibi tabletler alın.
    Sadece internet kullanırım başka birşey gerekmez derseniz bu tam size göre bir ürün çünkü ne kamerası kamera ne işlemcisi nede ekranı kısacası internet surf için alınabilir ama surf içinde pahalı bir oyuncak sanırım.
    Geçen yine yazdım şikayet ettiniz burası kimsenin babasının reklam yeri değil milletin parasını sokağa attırmaya kimsenin hakkı yok her bütçeye göre ürün vardır elbet alınır ama insanlar ne aldığı bilsin bu şekilde haksızlık yapamazsınız vasat bir ürünü çok özel bir ürünmüş gibi sunuyorsunuz bununda iki sebebi olur ya bu ürün satan adamla berabersiniz yada arkadaşısınız veya üyelikleriniz fake bunlardan başka birşey gelmiyor insanın aklına tüm yorumları okuyan bunu çok iyi anlar karşılıklı paslaşmadan başka birşey değil, bu konu öneri konusu olduğuna göre istediğim gibi yorum yaparım saygı çerçevesinde...
    Bu arada garanti belgeleriniz garantiyi veren firma olarak ne yazıyor ? Yada bana Garanti Belgesi Numarasını verirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 1 Temmuz 2013; 23:11:51 >

• Forumda bazı arkadaşlar var kendini forumun steven seagal ı sanıyor galiba.Her açılan konuda hemen askeri bir titizlikle araştırma yapmaya çalışıyorçok komik doğrusu!!
    Ayrıca şunu kendilerinin bile anlaması mümkün değil..Bir çok arkadaş çok büyük firmaların ürünlerini takip edip hep belirli topicler açtığında ses çıkmaz neden?(acaba farklı sebepleri mi var?)
    Daha önceden de farklı konularda belirttiğim gibi burada benim veya diğer arkadaşların tek amacı yurdum insanının yaptığı güzel hizmeti duyurarak bunları hep apple samsung vb. firmalardan beklemek yerine kendi kendimize de birşeyler yapılarak daha öne çıkarabilineciğini bir nebze olsun göstermek.Ve ayrıca ürünleri çok samimi söylüyorum kaliteli.
    Netice itibariyle benm veya diğerlerinin burada insanları bilgilendirmek istemesi gayet doğal ve buna farklı yorumlar getirmek kimsenin haddine değil..Hoşuna gitmeyen varsa yazmasın kardeşim buraya gitsin yeni başlık açsın bu adamlar şöyle yapıyor falan diye yazsın

• Ben 2 gün önce konuya bakarak bir tane sipariş ettim . Kargo dagıtıma çıkmış bugun ulaşır diye düşünüyorum. Ürünü inceledikçe yazıcam. Ama benim için fazla özellik önemli değil çift çekirdekliymiş yok çift kamera yok hediyesi şöle hediyesi böle valla benim için önemli olan her oyunun açılması , ekranın kalitesi ve dokunmatiği çocuğun eline vericem gerisi beni ilgilendirmez :) amaç : telefonumu kurtarmak. Benim için önemli özellikleri inceledikten sonra yazacağım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.