Şimdi Ara

YENI BİR SİSTEM TOPLAMAK İSTİYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir pc toplamak istiyorum bütçe fazla yok o yüzden bu ryzen in gpu lı işlemcisini seçicem ryzen 5 2400g üzerine bir sistem toplamak istiyorum. Apu sistemlerde ram önemli diyerek 16 gb seçicem 8x2 cift kanal. anakart,kasa,psu(şu bronz falan olayı olursa iyi olur) ekran kartını da sistemi aldıktan bir kaç ay sonra alicam gtx 1060 6gb dusundum onu da. Mantıklı bi sistem olur mu düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olur hocam gayette. 2400g eski apular gibi işlem gücü tırt değil. 1500x ile eşit, önbellek açığını iyileştirilmiş optimizasyon ve saat hızı fazlalığıyla kapatıyor. Anakart olarak kesinlikle B350 soketini seçin hızaşırtma desteği için, stok soğutucuyla bile oc yapılıyor ryzenlarda. Asus prime tercihiniz olsun. En iyi bios asusundur.

Bellek olarak 2666mhz üstü almaya çalışın ve dual channel olsun. Üzerinde ısı yayıcısı metal varsa oc yapabilirsiniz rame. Kasa olarak phanteks p300s, p400s, nzxt s340 ve s340 elite en kalitelilerden. Güç kaynağında biraz kesenin ağzını açmanız gerek hocam (500₺ kadar) evga g2 550 veya corsair rm550x işinizi görecektir. 7-10 yıl arası garantileri var zaten. Vega 11 le idare edebilirseniz eylül-ekimi bekleyin 2060 alırsınız.

• Psikososyal kullanıcısına yanıt
    Sağolasın başkan teşekkürler. Ram konusunda 3000 mhz mi tercih etmeliyim yoksa 3200 mhz mi arasında çok fark var mıdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pumpbelch

Sağolasın başkan teşekkürler. Ram konusunda 3000 mhz mi tercih etmeliyim yoksa 3200 mhz mi arasında çok fark var mıdır

Ben teşekkür ederim hocam. Eğer fiyat farkı 50 liradan fazla değilse 3200 tercih edin. Ryzenların en fazla destekleyebidği frekans değeri 3200. Fiyat farkı 50’den fazlaysa değmez çünkü en fazla 3-4 fps fark eder ki 3000’e çıkan ram 3200’e de çıkabilir az bir voltajla veya cl değerini yükselterek

Edit: hocam söylemeyi unuttum, alacağınız yere söyleyin anakartınıza bios güncellemesi yapsınlar. Ya da elden alacaksanız yaptırın mağazaya. 2000 serileri çalışmıyor yoksa 300 serisi anakartlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikososyal -- 11 Mart 2018; 1:23:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.