Şimdi Ara

Yeni Bir Radar Türü Geliştirilmiş... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla bende USA'dan gelme radar tespit cihazı var, aracın çakmaklığına takılıyor, radara gelmeden 1-1,5 km önceden uyarı veriyor ileride radar olduğuna dair, hatta mesafeyi bile seviyeli olarak gösterebiliyor... Her türlü yolda kafam rahat gidebiliyorum, alet öterse yavaşlamaya başlıyorum, yarım dakika geçmeden bi bakıyorum gerçekten de radar var...

USA'den getirme şansı olan varsa kesinlikle tavsiye ederim, yok ama satın almak istiyorum diyen varsa da fiyat teklifiyle birlikte pm atsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmrkmustafa

quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Hocam o degilde 5 dakkadir 9 senelik horta bakip guluyorum gozlerim den yas geldi resmen

Yaptık hocam zamanında işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Valla bende USA'dan gelme radar tespit cihazı var, aracın çakmaklığına takılıyor, radara gelmeden 1-1,5 km önceden uyarı veriyor ileride radar olduğuna dair, hatta mesafeyi bile seviyeli olarak gösterebiliyor... Her türlü yolda kafam rahat gidebiliyorum, alet öterse yavaşlamaya başlıyorum, yarım dakika geçmeden bi bakıyorum gerçekten de radar var...

USA'den getirme şansı olan varsa kesinlikle tavsiye ederim, yok ama satın almak istiyorum diyen varsa da fiyat teklifiyle birlikte pm atsın :)

Es kaza yakalanirsan neler olur biliyorsun degil mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.