Şimdi Ara

Yeni Bir Online Oyun-Yeni Bir Başlangıç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • muahhhh hbu ne yaa yeni uyandım dh ye girim dedim gene sacmalamıs bi tip haha uhehahuh uh gulmekten karnım aggrıdı bide ubisoft demiş uhaeh uhuau tokatsoft olmasın
  • yaw yalan mı sölicem illa gelen mektubun fotosunu çekip buraya mı koyim?adamlar görüşmeye çagırdı.bende yalan yok.ubisoft casabalanca studios a özel olarak dawet edildim.28 inde gidince zaten haberlere falan çıkcam adımı duyarsınız.zaten kameraya dicem.donanımhaber forum a merhaba die
  • quote:

Orjinalden alıntı: nisako

Sen kurdun peki sen mi programladın?
    Alıntıysa emilatörle oynicaz millet orj hali varken niye senin sunucunda oynasın.
    Sen programladıysan ve oyun senin eserinsin daha önce tanıtımşarını duymamız gerekirdi o zaman bu oyun isteneni veremicek basit bir oyun.
    Web bazlı mı client üzerinden mi?
    Hani ekran görüntüsü millet bilmediği bir şeye niye üye olmak istesinki?
    Ve son olarak aklıma bir şey geldi alınma ama burdakiler sana pm atıp id: ve şifre: vercekler belki srodakiyle aynısını verirler ve sen deniyerek karekterlere girersin...
    Hiç bilgi vermezsen hakkında herşey düşünülebilir.

varınız yoğunuz charınız adam yaptıysa helal olsun emeğe saygı kıçı kırık ikitane charınız var her şeyden şüpheleniyorsunuz ya

• Cabal online'a mod yapıp ubisofttan teklif aldın.
    Güzel çok güzel.

@Framcis_Ryan

Ben kendi charım için şüphelenmedim zaten oyun için az önce 2d dedi.
    Şimdi cabaldan ss koyuyor site yok.
    Şüphelenmek için milyarlarca neden var ben sadece insanları uyardım.
    Ben kendi charımı düşünmem botla kasılıyor kendileri ama burda charını böyle komik kaybedecek insanlar mutlaka vardır.Rahat yaklaşırsan işte o zaman kaybedersin.Her zaman için sorgulamak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KedilereFisildayanAdam -- 23 Ağustos 2007; 13:20:21 >
  • siz kurmuşsanız o ss de sizin oyundansa tek bir soru

-yazılar neden caponca?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nisako

Cabal online'a mod yapıp ubisofttan teklif aldın.
    Güzel çok güzel.

buda bir başarı
  • dünyanın dili ingilizce bu yüzden biz de ingilizce programladık yani bu oyunu sadece türkler deil dünya oynicak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceofPersia17

yaw yalan mı sölicem illa gelen mektubun fotosunu çekip buraya mı koyim?adamlar görüşmeye çagırdı.bende yalan yok.ubisoft casabalanca studios a özel olarak dawet edildim.28 inde gidince zaten haberlere falan çıkcam adımı duyarsınız.zaten kameraya dicem.donanımhaber forum a merhaba die

sana mektup mu attılar,bari mail atsalardı bu zamanda,daha imzana resmin linkini bile doğru koyamamışsın,online oyun mu kurdun? haberlerde çkıcam demişsin çıkarsın umarım,ss koymadın oyundan ama 4 gün sonra buluşmaya gdiosun adamlarla,onlara da cabal online screenshot gösterirsin inanırlar belki.
  • uollan biri inanmıyınca hiçbiri inanmıo bu insanlar koyun sürüsüne benzio ya

belki gerçekten yaptı ne bilionz allahım ya
  • ubisoft dan gelen mektubda ne yazıyodu bi koyda görelim, ancak şöyle bişey olmasın

"başka kapıya"
  • yok oyunun böle yok cabala benzio.ya hepiniz mi bölesiniz.dawet daha önce den geldi 4 gün sonra falan deil.lütfen eleştirilerimiz yıpratıcı olmasın.tokatroad web site açılınca zaten detaylı olarak görürsünüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaatciSylar

ubisoft dan gelen mektubda ne yazıyodu bi koyda görelim, ancak şöyle bişey olmasın

"başka kapıya"

acaba ubisoftla nasıl iletişime geçtinde sana mektub yolladılar?

• quote:

Orjinalden alıntı: PrinceofPersia17

yok oyunun böle yok cabala benzio.ya hepiniz mi bölesiniz.dawet daha önce den geldi 4 gün sonra falan deil.lütfen eleştirilerimiz yıpratıcı olmasın.tokatroad web site açılınca zaten detaylı olarak görürsünüz

dediğin doğru olabilir ama sadece 1 kanıt istioruz, oyunu kurduk dedin sadece bi screenshot atsan yeter bize, dediklerin doğruysa da umarım başarılı olursun,burda kimse birini yıpratmak istemez ama kanıt olmayınca söylediklerin saçma gelio,tekrar söylüorum doğruysa da başarılarının devamını dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

Çok Dandik Oyunlar Bile Bazı Yönleriyle Çok Güzel Olabiliyor
    Ve Kendine Bağlayabiliyor
    Görmeden Yorum Yapmamalıyız Kanımca

Yahu Bırakın Ben Aldım Bu Sözümü Geri

Ubisof Dedi Ya Madem Arkın Yazdı Türkçe Yapsaydınız

İlla Bana Smileysini Kullandıracaksınız
    Dalga Geçmeyi Sevmem Ama Bukadarı Fazla Geldi

• yaw mektup Dr sir die başlıo başka kapıya yazmıo çünkü ingilizce mektup ya onlar türkçe bilmiom yani
  • olm oyun superr bısıı teklıflerr gelıoo cok tutulacak demı bırakta gelsın ubisoft lutfen abı bızım mekana gel dıe yalvarıo zaten
  • pfffff
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.