Şimdi Ara

##YENİ BİR MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR SİSTEMİ TOPLARKEN UNUTMAMANIZ GEREKENLER## (13.09.2023) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
56
Favori
154.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel konu olmuş elinize sağlık.
  • Çok Faydalı Bilgiler Vermişsin Eline Sağlık.
  • Hocam gerçekten çok güzel ve faydalı ellerinize sağlık zamanında bilgisayarımı toplatırken çok anlamazdım öncelikle Kasa ve PSU önem vermedim şimdi Power Supply'de biraz sorunum var.
  • yaziyi yeni okudum gercekten cok faydali olmus
  • AMD Phenom II X6 1055T ve ASUS M4A87TD aldım. Daha iyi verim almak için ne yapmam gerekiyor.??
  • Verimden kastın uygulamalarda yetirince performans alamıyor musun (sistemin nedir)
  • Donanım alacaklarların faydalanabileceği geniş bir çalışma olmuş. Teşekkürler...
  • cevabım olsun.
  • Sağolasınız bilgileriniz için sistem toplamak isteyenlerin işine yarayacak özellikte bende muhtemelen o zaman oyuncu bilgisayarı toplamam gerek sanırım.. tabi içinde grafik,oyun,programlar(kasmayacak şekilde çünkü beraberinde virüs programı kullanıyorum) GTA4,CRYSİS 2 Tarzı yüksek sistem isteyen oyunlar için vs gerekli olacağı için bende o zaman oyuncu kasası tipinde sistem toplamam gerekicek benim kardeşim şu an 7 yaşında ama bir iki seneye kalmadan bu oyun isteyecek.. zaten GTA 4 falan istiyordu bu bilgisayar çok külüstür olduğu için kaldırmıyor.

Parçaları sistem tavsiyesi bölümünde açıklamıştım.
  • Kutlarım çok güzel bir konu..

Ekran kartını açıklaman vatandaşlarımız için iyi olmuş hala bu 2 gb mış vayy be yapanlar görüyorum.
  • profesyonel anlamda çizim, render ve wiveport performansı için toplanıcak pcde bu raid olayı performansı arttırırmı
  • sony KDL-40HX800 tv ancak monitor olarak kullanilacak 4000-5000 ytl bucce ile yeni pc toplamama yardimci olabilecek arkadaslarin tavsiyelerini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: amelyus

profesyonel anlamda çizim, render ve wiveport performansı için toplanıcak pcde bu raid olayı performansı arttırırmı

raid olayını kısaca şöyle özetleyebiliriz hdd üzerine yazan verileri seri halde yazıldığından (boyut büyüdüğünden) okuma yazma süresi, uzar, çünkü Raid bu süreyi (veriyi hddlere bölerek - yani parçaları küçülterek) kısaltır. Pratikte uygulamların hdd den daha hızlı okunmasına büyük boyutlu verilerin transferinde dramatik hız avantajına yol açar. render yaptığınıza göre büyük boyutlarla meşgul olacaksınız muhtemelen yani raid size faydalı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nagoyali

sony KDL-40HX800 tv ancak monitor olarak kullanilacak 4000-5000 ytl bucce ile yeni pc toplamama yardimci olabilecek arkadaslarin tavsiyelerini bekliyorum

4000-5000 bütçenin tamamını doannıma kullanmamanızı tavsiye ederim. İlk bölümü lütfen tekrar okuyunuz.
  • ekran tr sartlarinda 3.300 ytl gibi pc icinde 4000-5000 ytl cok onemli degil
    Intel® Core™ i7-980X Processor Extreme Edition bununla baslamak istiyorum
    o kadar secenek varki isin icinden cikamadim :)
    ozel bisi olsun istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nagoyali -- 13 Nisan 2011; 14:52:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nagoyali

ekran tr sartlarinda 3.300 ytl gibi pc icinde 4000-5000 ytl cok onemli degil
    Intel® Core™ i7-980X Processor Extreme Edition bununla baslamak istiyorum
    o kadar secenek varki isin icinden cikamadim :)
    ozel bisi olsun istiyorum

Kullanım amacınız profesyonel değilse sadece paranızı sokağa atmış olacaksınız. Profesyonel kullanıcıysanız (pc de yaptığınız işten para kazanıyorsanız) kullanım alanınızı söyleyin size ön fikir verelim.
  • japonyada yasiyorum tum dunya ile baglantim pc ile
    3d filim izlemek
    oyun oynamak
    muzik dinlemek
    amacli kullanicam pc yi
    bu arada teknolojiyide seviyorum
  • Bu saydıklarınız için ideal tercih (işlemci için) i5 2500k yada 2600k olacaktır.
  • ilginize tesekkur ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.