Bildirim
Yeni Bir Kasa Toplamak İstiyorum Yardım Edin

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bababeko2
Yeni bir kasa toplamak istiyorum bir amd işlemci ( 2 veya 4 Çekirdekli ucuz yollu) bir amd uyumlu anakart , 500 gb harddisk ve 4- 8 gb ddr3 ram.
Bunları ucuza alabileceğim bir site veya siz bunalrırın fiyatlarını bir toplasanız ve bana verseniz kan tl eder.
Şu linkten hesaplayabilirsin.
http://www.novabilgisayar.com/pc.asp -
quote:
Yeni bir kasa toplamak istiyorum bir amd işlemci ( 2 veya 4 Çekirdekli ucuz yollu) bir amd uyumlu anakart , 500 gb harddisk ve 4- 8 gb ddr3 ram.
Bunları ucuza alabileceğim bir site veya siz bunalrırın fiyatlarını bir toplasanız ve bana verseniz kan tl eder.
Biraz daha açıklayıcı olman lazım. Sadece işlemci, anakart, ram ve harddisk mi istiyorsun yoksa kasa, ekran kartı güç kaynağı felan da mı istiyorsun. Ve tam olarak verebileceğin bütçeyi belirtmelisin. -
Üstteki mesajı dikkate alarak bizi aydınlatmalısınız -
quote:
Orijinalden alıntı: youngeagle_3
quote:
Biraz daha açıklayıcı olman lazım. Sadece işlemci, anakart, ram ve harddisk mi istiyorsun yoksa kasa, ekran kartı güç kaynağı felan da mı istiyorsun. Ve tam olarak verebileceğin bütçeyi belirtmelisin.
quote:
Orijinalden alıntı: yagmurteam
Üstteki mesajı dikkate alarak bizi aydınlatmalısınız
Benim 500 - 600 tl param var .Bilgisayarımın dış iskeleti var.Ekran kartım var.Güç kaynağına gerek yok.sadece anakart işelmci harddisk eksik
-
-
Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X