Bildirim
Yeni bir fikrim var , nasıl bir yol izlemem gerekir ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Genel Merkez
Google Inc.
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043
USA
telephone: +1 650 253 0000
fax: +1 650 253 0001
ve
Türkiye
Google Istanbul
Google Advertising and Marketing Ltd Sti
Tekfen Tower
Buyukdere Caddesi No: 209 Kat:9
34394 Istanbul
istanbul için telefon numarası yok
Apple:
TR
(44) 0844 209 0611 -
çok teşekkürler.. -
önce patent alda sonra sende patent davalarına dahil olma -
quote:
Orijinalden alıntı: emirulasvarisoglu
önce patent alda sonra sende patent davalarına dahil olma
haklısın.. işte onu nasıl yapıcam bilemiyorum.. yol gosteren biri olsa dua ederim aslında..
sadece fikir için patent alınıyo mu , uluslararassı geçerli olması için ne yapmak gerekir. falan...
nasıl yapıcam acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan_sozumcetin
quote:
haklısın.. işte onu nasıl yapıcam bilemiyorum.. yol gosteren biri olsa dua ederim aslında..
sadece fikir için patent alınıyo mu , uluslararassı geçerli olması için ne yapmak gerekir. falan...
nasıl yapıcam acaba
benim de bilgim yok ama bu linki okumakla başlayabilirsin işehttp://www.tpe.gov.tr/portal/default2.jsp?sayfa=120
belli bir ücret alınıyordur mutlaka, ama sana tavsiyem önce kesinlikle patent işini çöz sonra şirketlere git..yoksa yalan olursun tarihte örneği çok..
-
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan_sozumcetin
quote:
nasıl yapıcam acaba
en kötü; Fikrini detaylı olarak kagıda dök. PTT ile kendine posta gönder ve zarfı açma. Sonra projen için yürü. İleride patent matent sorunuyla karşılaştırsan dava açıp mahkemede hakim karşısında devletin başka bir organının gönderdiği dosyayı açarsın. PTT olması önemli ama kargo şirketi olmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X