Şimdi Ara

Yeni Bir Ekran Kartı Alacağım.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler öncelikle.Bilgisayarım oyun kaldırmamaya başladı yeni bi ekran kartı almayı düşünüyorum.Özellikle oyunları kaldırabilen bi ekran kartı olacak. Bana iyisnden bi ekran kartı önerebilir misiniz? konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum , yine de yardımlarınızı bekliyorum.
    İşlemci ddr2 AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+ , MMX, 3DNow 1.8Ghz ,
    ekran kartı PCI girişli ve anakartla tümleşik sanırım içine baktım ekran kartı takma soketinde ekran kartı yok
    bir de ddr3 ekran kartı alsam paylaşımlı mı olur? Yardım ederseniz sevineceğim...

• Ekran kartıyla anakarttaki ramin ilgisi yok.
    Darboğaz yapmayacak bir kart olması gerek
    Birazdan arkadaşlar gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFusher

Herkese iyi günler öncelikle.Bilgisayarım oyun kaldırmamaya başladı yeni bi ekran kartı almayı düşünüyorum.Özellikle oyunları kaldırabilen bi ekran kartı olacak. Bana iyisnden bi ekran kartı önerebilir misiniz? konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum , yine de yardımlarınızı bekliyorum.
    İşlemci ddr2 AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+ , MMX, 3DNow 1.8Ghz ,
    ekran kartı PCI girişli ve anakartla tümleşik sanırım içine baktım ekran kartı takma soketinde ekran kartı yok
    bir de ddr3 ekran kartı alsam paylaşımlı mı olur? Yardım ederseniz sevineceğim...

psu'n 450-500watt ise şöyle bi hd6850 al oyunlarda keyfine bak ddr3 alsan paylaşımlı olmaz.bütçe nedir ?? onuda yazsan iyi olurdu hani.
    iyi forumlar.

edit:şunu demeyi unuttum o işlemciye O/C yapmazsan darboğaz yapabilir söylediğim ekran kartıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezno®a -- 22 Temmuz 2012; 17:33:30 >

• bütçem 150 250 tl arası dediğin ekran kartı daha pahalı sanırım
  • İkinci el alabilirsen 6850 alabilirsin

• O işlemciyle ne yazikki max 6750 gider çok sağlam oc yapman lazım
  • işlemçi soğutucun varsa direk oc yap. yapamıyorsan 9600gt gibi kartlardan fazlası zarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HD5670
  • adamdaki zihniyete bak ya, o işlemciye 6850 al rahatına bak diyor 5670'den yukarısı gitmez o işlemciye...
  • 5750 al OC yap islemciye ayrica PSU da 350w dan dusuk olmasin

• anakartın marka ve modeli nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 22 Temmuz 2012; 23:33:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.